dålig uppdatering igen ..

måste skärpa mig nu men förmodligen kommer sim kortet imorgon eller det måste komma då och då blir jag socialare :)
Ska förresten till Norrköping imorgon alltså det är tråkigt men samtidigt kul eller de verkar som om vi ska göra roliga saker men samtidigt tråkiga blir nog bode roligt och tråkigt och det suger att vi kommer hem klockan halv 7 och bara får en jävla baugett av skolan dom är så jävla snåla, så man måste ju ta med sig egna pengar för o köpa jävla mat, kameran följer självklart med så blir nog några foton och vet att jag är dålig på att lägga upp bilder man ska försöka ändra på det nu ska bli duktigare det säger jag hela tiden men lovar det nu !! 

Bjuder på en urgullig bild på fina lillebror.


godnatt bloggen

nu går jag och lägger mig ska iallafall försöka sova pussss :)

Dag 14 – Mitt dröm bröllop.

Oj oj oj min kära emil som jag förhoppningsvis gifter mig med vet precis hur jag vill ha det eller jag tror de ? 

Men mitt bröllop ska vara perfekt jag skulle bjuda alla nära och kära och dom jag verkligen vill ska komma, skulle även planera flera tusen veckor innan eller nejvars överdrev lite men ni fattar liksom så inget går snett allt ska vara perfekt skulle ha mycket glitter och ljus och blommor och fint skulle verkligen vilja giftaa mig på sommaren så himla mysigt och i en kyrka förstårs och efter ska man till något fint ställe där även folk kan sova över för liksom tänk såhär de finns de folk som inte vill komma bara för dom inte kan dricka och ha kul samtidigt så ska man kunna sova över tycker jag :) men brudparet åker iväg till något fint hotell och har de underbart. skulle vilja ha en jätte fin fluffig klänning med släp och lockigt hår ja ni fattar har ni fler frågor om detta bara och fråga :D !
Har tyvärr ingen riktigt bra bild på hur klänningen skulle se ut men lägger upp de om jag hittar.

Dag 13 – Den här veckan

Skulle gjort denna igår men hann inte blogga då. 

menas detta att jag ska berätta vad som händer i veckan ?

Måndag: Skola , hem , träna.

Tisdag: Skola , hem , träna , emil.

Onsdag: Skola (norrköping) fira 16 månaders dag.

Torsdag: Skola , hem , träna.

Fredag: Ledig från skolan åker upp till nynäshamn.

svar på kommentar.

Hur mke älskar du din pojkvänn?

Svar: var meningen att du skulle skriva till mig på blogresponse alltså klicka på ''ställ en fråga''
Men svarar väl på detta här nu då , Jag älskar min pojkvän otroligt mycket alltså jag kan verkligen inte beskriva det han betyder väldigt mycket för mig och han vet att jag älskar hnm jätte mycket, kul att du frågar fråga gärna mer ! :)

Bestämt mig

Ska fan börja blogga om mer den RIKTIGA hillevi alltså berätta mer hur jag tycker och tänker om livet och allt rent ut sagt men skulle vara kul om även ni berättar vad ni vill jag ska skriva om och om ni vill att jag ska göra någon video hmm asså jag tycker bara det käns så jäkla sjukt och sitta och prata med mig själv men får väl se hur jag gör om jag sätter mig någon dag och pratar lite med mig själv eller pratar ju till er rättare sagt eller vafan man ska säga `?
Men ah alltså jag har ju varit en sån blyg tjej som typ inte vågar säga ngt eller ah de märker ju inte ni men ah ska försöka med detta och alla tycker ju inte det är kul och bara läsa vad man gör på sina vardagar.

STÄLL EN FRÅGA ! :D

vore super kul att få lite frågot ibland och jag älskar att svara på dom ni får gärna fråga mig ni hittar min frågelåda under länkar kom igen fråga på ! :)
eller klicka bara nedanför !


Fixat en sida på fb

Ni får gärna gillla och kommentera min sida på facebook HÄR ! :)


Klubbaa

Myser i käkar klubba :) senare blir det Alvin och gänget 3 !


fått hem iphonen men inget jävla sim kort !

SNACKA OM ARG ! 
och såklart ska pappa jävel rent ut sagt hålla på och retas fyfan så nu måste jag vänta ända tills på tisdag på de jävla kortet så säger pappa att vi kan klippa av mitt kort så de passar in i min iphone snacka om dum i huvudet och man blir ju inte mer arg när han ska hålla på så .. ååh jag som väntat i flera veckor ! 
aja ska äta snart sen mysa med familjen bloggar senare :)



Mys istället

Sket i och ta på mig lägger mig och myser istället tihihi i like :))


DÅLIG STIL

Tycker de är så dålig stil att jag inte fått min mobil än wtf är detta väntat i flera veckor nu jävla skit ni kan slänga er i vägggeen ! neh fy arg är jag .

Ska slänga på mig kläder nu sen ska jag åka iväg till gränna med emil vet inte vad vi ska göra där men det märks :)
bloggar mer ikväll eller något hejs

Dag 12 – Mina smeknamn.

Mitt första smeknamn var Hille och de började min bästa vän Ellinor kalla mig vi gjorde smeknamn till varandra så jag kallade henne Elli och Hille och Elli låter ju rätt likt eller hur ? så vi kallade varandra det och vi var faktiskt väldigt små när vi började kalla varandra det sen började mina klass kompisar kalla mig det och även min familj och andra vänner.

Det jag kallas mest nu är Hibbi när gunnar började prata kallade han mig hibbi jag har alltid stått honom nära så han började säga det när han var liten plutt eller iofs han är ju liten fortfarande men ah ni fattar ? Så nu kallas jag mer eller mindre hibbi och jag tycker det låter så gulligt så jag gillar att bli kallad det, fler och fler börjar kalla mig det och jag gillar det faktiskt. 

Annars vet jag inte vad jag har för smeknamn mer vissa kallar mig ju mercan och sånt bara för jag heter mercedes i mellan namn och det har ju också varit hivi och sånt billevi finns det folk som också säger eller det är en speciell person som säger det och han vet nog om det själv hmm..

Jag älskar dig.

lägger mig i sängen tillsammans med min favorit och kollar på Elsas värld och även sex ljuva sex intressant faktiskt om jag ska vara helt ärlig :) nae nu ska jag myssaaaa pusss och godnatt .

förlovning.

HERREGUD vad mycket tjafs det har blivit bara för att jag vill förlova mig det är väl mitt val ? Min mamma har jag pratat om det och hon tycker det är helt okej varför ska inte jag få uppleva det bara för jag är 15 år ? 
Min kompis Julia har inte ens varit tillsammans med sin pojkvän i ett år en men dom är förlovade och jag tycker det är sjukt gulligt ska ni hålla på och klaga på dom också ? NEJ det är deras val och även mitt val om jag vill förlova mig det har väl inte ni med och göra eller ? hur svårt kan det vara och vara glad för min skull istället vad gör det ?


Dag 11 – Mina syskon

jag har 6 syskon så jag berättar lite om dom och tar dom i rätt ordning oså får ni en bild på alla. 

Elaine är 13 år och hon har en Sjukdom som gör så att hon inte kan göra vissa saker det är den sjukdomen dom tror jag också har som heter Reumatism hon har det och så är hon överrörlig hon är snäll eller inte alltid men så brukar man ju säga om syskonen tihi öh vad ska jag mer skriva om henne ? äsch ni får en bild :)



Rolf är 11 och han är väl en helt vanlig bror eller han har astma och vi tror han kan ha något annat ni fattar nog vad jag menar när jag säger att han är lite överallt eller han kan få typ ryck ibland och gör saker får typ cp ryck eller vad man ska säga annars är han väl snäll om han bara försöker.



Alfred & Gerda är 9 år och dom är tvillingar Alfred föddes 2 minuter före Gerda så han säger hela tiden att han är äldre och de är han ju iofs och han är större än Gerda också dom är inte lika i utseendet men dom tänker väldigt lika Gerda kan typ ha skadat sig och alfred är inte med och ser det så när vi kommer hem säger han vad har hänt med gerda utan att veta något det är lite skumt men tydligen kan tvillingar tänka så lika.




Adolf är 7 år och han är typ helt normal eller nja han är överallt han äter hela tiden och är allmänt jobbig vet inte riktigt vad jag ska skriva om honom .



Gunnar är 2 år och han är min lilla prins han har en sjukdom typ eller ah han har dåligt imunförsvar eller vad det heter? hans prover är dåliga så han är nästan alltid sjuk och han är väldigt busig han skiter i om han är sjuk typ och han är ett litet charmtroll min lillaaa bebiiiis :D 



svar på kommentar.

Ursäkta? Nu förstår jag vart wb bitch kmr ifrån -.-' Frågan var absolut inte menad som ngt elakt, utan jag är själv 16 o funderar på att förlova mig med min pojkvän men många tkr jag är för ung, ville alltså bara höra dina tankar om en "tidig" förlåvning

Svar: vadå wb bitch är jag det för att jag skriver vad jag tycker ? 
det verkade som om du tyckte det var för tidigt att förlova mig eftersom du skrev är det inte liiiiteee skrev du inte viste jag att du ville förlova dig och okej om du är 16 tycker iallafall jag att det är helt okej med att förlova sig om du trivs ihop med din pojkvän och sånt kraaam :)

svar på kommentar.

du är snart 15, känns det inte liiiite tidigt att förlova dig?

Svar: Nej det tycker jag verkligen inte tycker du det är något fel med det eller är du bara avundsjuk ? 
jag tycker det är helt okej och jag bestämmer väl över mig själv liksom jag är lyckligt kär och trivs ihop med min pojkvän är inte det huvudsaken ?

tråkigt och vara sjuk !

måste säga att jag inte orkar vara sjuk mer har varit de i över 2 veckor snart eller tror de är 2 veckor nu fyfasen alltså jag saknar faktiskt mina kompisar och saknar att få gå och träna men kommer ändå inte få göra de på ett tag så jag blir helt frisk kanske inte ens förens näst nästa vecka får se om jag gör något lätt nästa vecka om jag är frisk alltså men det som ska bli allra roligast är att få träffa alla och gå tillbaka till mitt gamla vanliga liv. 
Ska äta min medicin tills på fredag morgon tur att det inte är längre tid och jag hoppas verkligen att jag får min iphone imorgon eller på fredag annars får fan pappa ringa till dom jävlarna tycker de är dålig stil att dom är så jävla sega .. 
Ska nog äta glass sen tycker jag förtjänar det till en film ihop med mamma mysigt ! 


svar på ännu en kommentar.

lästa tidigare i din blogg att du ville förlova dig, stämmer det?

Svar: Ja det stämmer typ min högsta önskan tihi , har ju varit tillsammans med min pojkvän i 16 månader den 1 februari och de är jag så sjukt glad över och tycker det är dags att vi förlovar oss snart kanske när vi varit tillsammans i 1 och ett halvt år aja vem vet :)

svar på kommentar.

asså, juag undrar bara om du vet vem de är som hålelr på och "mobbar" eller vad jag ska säja, typ håller på iallafall? fin blogg!

Svar: Vem anna är du ? vore shysst om du kunde skriva de eller ta kontakt med mig på något annat sätt om det är det du vill ha reda på. tack så mycket :)

svar på kommentar.

tare lugnt me pizzan bara tjejen, du skaju inte rulla fram ;) o flasha röven o fittan på spanskan lite till.

Svar: Såg att jag hade missat några kommentarer och denna fick jag i november någon gång men kände ändå att jag var tvungen att svara för sådant blir jag så äckligt jävla irriterad på ! 
SÄG VEM FAN DU ÄR `! och vadå visar röven och fittan ? vad fan är du för en jävla människa ah de måste ju vara någon i min spanska grupp eller så hittar du bara på och tydligen så är du intresserad av mig eftersom du kollar in mig right ? HAHA

svar på kommentar.

Gulligt att du påstår att du hatar mobbning o elaka människor när du själv beter dig som en wannabe bitch -.-'
Svar: Ursäkta ? när betede jag mig som en ''wannabe bitch'' eller vad det är du håller på med ? Först och främst kan du ju säga vem du är annars får du skylla dig själv men men lycka till i livet :)

Dag 10 – Mina mellan namn och hur jag fick dom.

Jag heter ju Hillevi Kristina Mercedes Josefsson. 

Kristina heter min mamma så jag tror att jag fick de där ifrån bara för att hon heter det. 

Mercedes hmm aa vissa personer skrattar åt mig för att jag heter det och kallar mig bruum bruum mercan ja alla möjliga sånna saker bara för att jag heter det men jag är fan stolt över att jag heter det liksom det är ju onormalt och jag tycker faktiskt det är coolt :D min pappa ville att jag skulle heta Mercedes men det ville inte min mamma så de fick bli mercedes i mellan namn och visst låter mercedes som ett kill namn eller jag tänker så när jag hör det eftersom det är en bil men han som skapade mercedes hans dotter hette ju det, och det finns faktiskt väldigt många i spanien som heter det. 



Dag 9 – Det här upprör mig.

MOBBNING är det som står högst på listan som upprör mig blir så förbannad på folk som ska mobbas vill inte ens veta av dom jag är ju själv mobbad och vet hur det är och det är inte alls kul man mår så fruktansvärt dåligt jag svär, dom som mobbar kan ju bara sluta vad fan har ni för jävla liv och gå runt och vara taskiga mot några som är helt oskyldiga liksom ni fattar inte hur mycket det sårar andra, men ni kommer ju få ångra detta när ni blir äldre bara så ni vet, tycker också det är sjukt att det är folk som är mycket äldre än dom dom mobbar alltså fattar ni inte själva typ en 10 åring säger vi så står de typ flera pers som är typ 15 år runt om dom personen fruktansvärt ! 

PEDOFILER VÅLDTEKTER asså när jag läser i tidningen att någon blivit våldtagen eller något av någon gubbe blir jag både äcklad och arg hur kan man vilja göra något sånt hemskt tycker det är sjukt fruktansvärt sjuk måste jag säga eller asså bara sånna gubbar eller kärringar som följer en hem asså följer efter en om ni fattar vad jag menar jag blev förföljd en gång och usch det var ingen rolig upplevelse var förkrossad när jag kom hem.

ELAKA MÄNNISKOR I HUVUDTAGET, folk borde vara snälla och bry sig om dom dom har runt om kring sig vad fan förtjänar ni på och vara dumma skulle ni vilja bli behandlade så NEJ behandla förfan andra som ni själva vill blir behandlade. 

Hejsvejs..

Precis kollat på poppers pingviner riktigt bra film faktiskt rekommenderar den starkt :)
Nu ska jag lägga mig i sängen med älskling mysigt eftersom både han och jag är sjuka smittar jag ju inte honom om ni tror det, förresten mamma bestämde idag att jag inte får gå till skolan på hela veckan för mamma vill inte att jag ska vli sjukare och de vill ju iofs inte jag heller så får nog hem ett antal läxor imorgonn ska sova nu pussss :)

Bada

Vi sjuklingar förtjänar ett bad så nu ska vi bada av oss våra sjukdomar ! :)


Vinn ett iphone skal på natachas blogg.

Jag är med och tävlar om ett iphona skal på natachas blogg var det ni också och gå gärna in på hennes blogg och kika runt den är super bra ! klicka på bilden så kommer ni dit.
Jag vill vinna för att jag får min iphone om några dagar och min iphone skulle bli jätte fin med ett läder skal som täcker alla kanter och sidor för jag kommer ju som sagt vara väldigt rädd om min iphone skulle bli jätte glad om jag vann för en gångs skull vinner liksom aldrig någonting eller har nog aldrig vunnit något i hela mitt liv..

Om jag vinner vill jag ha detta skal HÄR 



 

urininfektion och blod.

Fortfarande sjuk mår inte alls bra igår var vi ju i motala och då visade det sig att jag har urininfektion och även blod i så fick medicin och igår när vi åkte hem fick vi stanna vid mösen tror jag de var ? då var jag tvungen att spy mådde skit då kunde knappt stå och kände mig jätte konstig när vi kom hem slängde jag mig i soffan och sov där någon timme sen gick jag upp till mitt rum och sov idag har jag hög feber och mår inte alls bra mår illa ont i huvudet och allt och droppen var ju att mamma fick åka in till sjukhuset idag igen med ambulans med gunnar alltså för han knappt kan andas alltid äre något .. :(

Dag 8 – En bild på mig själv tagen av någon annan.


Dag 7 – Min bästa vän

Jag har fler bästa vänner men om jag ska ta den personen som varit min bästa vän i hela mitt liv så är det Ellinor Berntsson även fast hon och jag inte är så mycket med varandra nu för tiden så är hon ändå min allra bästa vän liksom vi har hållt ihop ända sen vi föddes vi bodde ett hus emellan oss ända sen vi föddes men ungefär för 3 år sen tror jag så flyttade hon till Gränna och fy det var den värsta dagen i mitt liv jag grät som en tönt och mådde skit dåligt nu har hon och jag inte så mycket kontakt med varandra och det tycker jag är sjukt synd jag önskade hon bodde kvar här och vi fortfarande kunde tillbringa varje dag tillsammans hon betyder så sjukt mycket för mig vi har alltid haft så roligt vi var med varandra varje dag och hade enormt kul orkar inte berätta allt för då kommer detta bli ett sjukt långt inlägg men hon ska veta att jag älskar henne över hela mitt hjärta och jag saknar henne jätttee mycket pussssss på dig stumpan !





har ni någonsin hört..

era syskon ramla ner ifrån sängen öh vad tänker jag med det har väl alla hört ? 
men iallafall Gunnar som är så lite sover ju i mamma och pappas säng och små barn brukar ju snurra och vända och vrida på sig hur mycket som helst i sängen, så nu för en liten stund sen när jag satt vid datorn och mamma och dom vid tvn hör maan en jävla smäll så är det gunnar som ramlat ner ifrån mamma och pappas säng så han gråter som en idiot nejvars men han gråter ju och man blir ju så rädd för man vet ju liksom inte hur mycket han skadat sig eller hur han ramlat ner så både mamma och jag sprang in till honom men jag tror han drömde något för de första han sa när mamma tog upp honom var åh My ! my är ju alltså elaines kompis och gunnar är ju en liten tjejtjusare så han gillar my och om ni undrar vem hon är eller så kan ni gå in på hennes blogg HÄR. ah var bara tvungen och säga det inte för att ni bryr er eller så ..

Dag 6 – Min dag

Hmm hur ska man beskriva min dag ? 

vaknade klockan 2 ungefär då åt jag och Emil frukost eller ah frukost o frukost vetja inte men aja sen så har jag väl inte gjort så mycket annat har suttit lite vid datorn kollat på tv och även gråtit buhu privata saker helt ärligt och tar nog inte upp det här, så kom mormor och morfar hit en sväng så pratat lite med dom oså har vi ju spelat spel hela familjen eller inte elaine eftersom hon är med my och dom typ leker fjortisar eller nej juste dom ÄR fjortisar .. 
det är väl typ det ända jag gjort har ju badat också fast de kanske inte gilltas eftersom klockan är över 12 och då äre ju faktiskt ny dag men jag har ju inte sovit än right ?

kanske dags att sova ?

ska ju som sagt upp tidigt imorgon och åka iväg till motala till sjukan där vill egentligen inte men vill ju liksom hellre veta vad de är en att gå med skiten, Kommer blogga mer imorgon och säga vad de är oså ni får ta och ha det bäst så längt puss :)

Natt bad

Efter att ha spelat med familjen tycker jag det behövs ett natt bad med min kära Emil som jag älskar något grymt !


Gladiatorerna

Ligger i soffan med älsklingen min och kollar på gladiatorerna det är skit bra men tycket det var mycket bättre när jag var liten snor unge då vare ju liksom annorlunda oså nu känns det som om dom bars slår dom som dom utmanar och jag gillar faktiskt inte att man ska slåss mycket bättre och vara sams ! Och liksom man ser ju verkligen att muskler väger mycket mer än fett för vissa typ tjejer väger Ju typ 80 kg men är spik smala. Ska nog spela spel med familjen sen underbart och bara umgås :)


gaaaaaaaash !

snacka om att man blir irriterad när man tror att man håller på att bli frisk så blir man sjuk idag har jag fucking feber och massa annan skit ska in till sjukhuset imorgon ohno :( 
hoppas iallafall att emil följer med mig känns mycket skönare med hans stöd. 
kvällen tillbringas la hemma som vanligt vid tvn jätte kul att vara sjuk hela jävla tiden gaaash.

friday

imorse när jag vaknade låg älskling brevid mig åh jag blev jätte glad, idag känner jag mig mycket piggare men hostar forfarande som en stålle och är rätt seg somnade i soffan förut med käraste lillebror riktigt skönt vara och var helt blöt på armen där gunnar legat tihihi och han är ju också sjuk som jag fast inte riktigt på samma sätt för han kan inte bajsa jätte synd om honom faktiskt, när pappa kommer hem ska vi fram till ica och köpa godis är så sjukt sugen på det alltså. 

Gaah jag vill ha min mobil nu nu nu , blir så desperat så jag chattade med telenor igår typ eller vad man ska säga så frågade jag typ jag  var och köpte en iphone för 2 veckor sen och dom sa att jag skulle få den om 2-3 veckor när får jag den? och svaret man fick var den borde komma nästa vecka någon gång. Nehe som om inte jag fattar det men dom kan ju liksom säga vilken dag dom tror den kommer gaah haha bra hjälp de där :p

Dag 5 – Vad är kärlek?

Ta inte detta inlägg fel nu detta är hur jag tänker och tycker min blogg mina åsikter.

Kärlek enligt mig är att hitta den man vill dela sitt liv med den man trivs med den man kan ha kul med och som gillar en som man är en man inte vill vara utan en person som du litar på och som även litar på dig det är väldigt viktigt att man ska kunna lita på varandra och kunna berätta för varandra när man inte mår bra eller om det har hänt något eller det kanske har hänt något bra och allt ska man kunna berätta för sin partner eller så. 
Vissa är ju bara ute efter sex och det tycker jag är sjukt alltså livet handlar inte bara om att ha sex och de är mycket mysigare att ''älska'' med den man älskar det skiljer faktiskt vissa saker mellan sex och älska. 
Och ah kärlek är att man ska gå efter personligheten att gå efter utseendet är helt fel tycker jag iallafall okej visst ska man tycka sin partner är söt eller något sånt men de mesta handlar om insidan och man ska kunna älska varandra för den man är !


Jag har iallafall hittat min kärlek.



torsdag = fortfarande sjuk.

idag känner jag mig lite bättre om jag ska vara helt ärlig men inte helt okej jag har fortfarande magvärk och är lite hes och ont i lungorna blir och vara hemma imorgon också så jag kan bli extra pigg imorgon kommer Emil och pysslar om mig hoppas jag iallafall ? annars blir väl helgen väldigt väldigt lugn ska inte göra något som gör så jag blir sjukare för jag hoppas jag är så pass frisk så jag kan gå till skolan på måndag har missat en hel del nu eftersom jag inte varit i skolan på över en vecka så måste verkligen ta igen det nästa vecka !

Dag 4 – Typ av killar jag faller för.

Vad finns de mer och säga än att jag faller för såna killar som min underbara emil och ni kanske inte vet riktigt hur han är så ska väl försöka förklara det här nu men ah jag älskar killar med lockigt hår o det har ju han och jag är ju lite smått kär i min lillebror gunnar som också har lockigt hår höhö ah tolka inte det där fel bara ! 
AH oså är han ju lång och det är ett stort + jag klarar inte att vara tillsammans med någon som är kortare än mig det känns hur fel som helst ! Och han har ju grymt fina ögon också och jätte snygg stil på kläderna oså inte för att jag kollar så mycket på utsidan jag går efter insidan och han har en sjukt underbar personlighet han är omtänksam och väldigt snäll han vill verkligen alla väl och vill inte såra någon och de gillar jag väldigt mycket med honom ah jag orkar inte skriva mer om det för detta blir ett väldigt långt inlägg då men ah ni fattar iallafall !




Dag 3 – Mina föräldrar

Mina föräldrar heter Kristina och Kjell och dom har varit gifta i typ 15 år i år och varit tillsammans i 18 år dom gifte sig alltså när jag föddes där någon gång dom bor alltså tillsammans och har bott i detta hus ända sen jag föddes eller jag tror det är 14 år ? Min mamma blir 35 år i December och min pappa blir 45 i Maj så det skiljer alltså 10 år mellan dom men det märks inte så jätte mycket bara att pappa börjar bli grå hårig men inte mamma :p 
Min mamma och pappa är typ 50-60 tals freak eller ah dom gillar gamla bilar och den stilen om ni fatta vad jag meenar och det gör ju iofs jag med eller alla i min familj gör det. ah vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om dom men dom är de bästa föräldrarna som finns !



hostar hostar & hostar.

Är just nu hemma själv och gör inte ett skit ligger framför tvn dricker te och kollar på MTV de är verkligen bra när man är sjuk och på dagarna finns de ju aldrig något att kolla på och då är MTV bra :)
Tror inte jag ska till skolan imorgon heller mina lungor kraslar och som rubriken lyder så hostar jag hela fucking tiden så jävla jobbigt om ni ville veta asså ?

Dag 2 – Min första kärlek

åh herregud hur ska man komma ihåg de eller alltså jag har nog aldrig haft en första kärlek förutom nu .. men som alla vet när man var liten var man ju ''ihop'' med alla man frågade chans på alla man tyckte var söta inprincip då visste man ju inte riktigt vad kärlek det var ju nästan som att man var tvungen att ha någon bara för att ha de om ni fattar vad jag menar ? men nu är de ju annorlunda man letar efter någon man verklgen älskar och trivs tillsammans med. Vet inte riktigt avd jag ska skriva mer om detta men som sagt min första riktiga kärlek är Emil kommer skriva lite om de på dag 27 när jag ska skriva om mig själv och min pojkvän eller något sånt där var de så ni får hålla ut tills dess :) !

säng tajm

ligger just nu i sängen och hostar sönder känner att jag börjar få en smått irriterande huvudvärk oxå åh när ska denna skiten ta slut ? aja får hoppas jag är frisk ett jävla bra tag efter detta nu ! 
Ska kolla på the voice sverige nu se om jag kanske kan somna till de eftersom jag känner mig väldiggt trött och helt jävla mattt !förresten om någon som går i min klass vet om vi fått några läxor eller något får ni gärna säga de så får Elaine ta med det hem till mig.
Nej fy nu orkar jag inte blogga mer godnatt alla underbara blogg läsare !

Veckans blogg.

är med och tävlar om att bli veckans blogg på Nadines blogg tryck på bilden för att komma dit och var med ni också . yeeey :)



Dag 1 – Mitt stjärntecken och hur bra det passar mig.

Jag är ju väduren asså jag vet inte riktigt hur de menas med hur bra de passar mig för de står ju olika i horoskopen för varje månad eller vad de är, eller jag brukar inte läsa de så ofta men när jag gör de så stämmer de väldigt bra faktiskt.

hittade en text om väduren på google.

Den som är född i Vädurens tecken är ivrig och energisk. Väduren styrs av planeten Mars, vilket brukar resultera i handlingskraft och tävlingsinstinkt. Väduren vill gärna vara först, utmana, besegra och starta nya projekt. Äventyr och djärva utmaningar lockar. Tecknet förknippas med viljestyrka och kämpaglöd. Planeten Mars inflytande över Väduren kan yttra sig i form av hett temperament och kort stubin. Tålamodet är kanske inte det allra bästa. Väduren är ivrig och spontan, rak och snabb.

I relationer och samarbete kan den utåtriktade och frimodiga Väduren ibland upplevas som styrande. Många som är präglade av detta eldtecken är ledarnaturer. En vital och tydlig personlighet som passar bra i självständiga eller ledande roller. Som vän är Väduren ärlig, uppriktig och lojal. En pålitlig person som menar vad hon säger! En frisk fläkt i vardagen.

Impulsivitet och rastlöshet hör tecknet till. Väduren behöver omväxling och stimulans för att inte bli uttråkad. Ett energiknippe som med sin entusiasm och kreativitet är duktig på att inspirera andra. En modig handlingsmänniska, fylld med energi och nya planer för framtiden.

Den som är präglad av Vädurens tecken brukar få ett omväxlande och spännande liv. En intensiv vardag fylld med djärva projekt och utmaningar. Att vänta, är inte Vädurens melodi. Tävlingsinstinkten ger sig tillkänna på många områden. Upprepningar, är något som kan göra Väduren uttråkad. Däremot lockar spänning, högt tempo och nya utmaningar!

Jag tycker detta stämde rätt bra på mig faktiskt är ju en ivrig och energisk tjej så ja.



Dagens mat / träning.

Till frukost åt jag en macka och drack te. 
Till kvällsmat åt jag nudlar och drack mjölk. 

Har inte tränat eftersom jag är sjuk . 

Idag är det ju måndag och jag vägde mig och idag visade vågen 1 kg mindre.

ingen skola idag heller.

Gick upp imorse och trodde jag skulle till skolan men jag låter som en kråka är skit hes och hostar och har ont i lungorna och ja är sjuk helt enkelt mår bajs bajs och de är så himla jobbigt när man är varm men när man tar av sig täcket fryser man alltså när man kallsvettas åååh hatart och jag har sån jävla mens värk också min mage värker som en liten .. ah vet inte vad. Fick ringa och avboka mig på gymmet ååh vill ju verkligen träna men ska nog ta de lungt så jag verkligen får bli frisk, ska nog inte till skolan imorgon för jag vill bli frisk så jag inte går till skolan och smittar alla och även så inte jag blir sjukare än vad jag är.



dagens blogg på natachas blogg.

Är med i natachas tävling dagens blogg var med ni också tryck på bilden för att komma dit :)



Dagens träning / mat.

Har ju missat rätt många dagar med den här saken nu ah ni vet ju varför oså och jag har ju inte tränat typ nånting eller dansade lite idag eftersom jag känner mig friskare eller ? iallafall så orkar inte jag skriva vad jag ätit oså dom senaste dagarna nu så jag kör sten hårt nu i veckan med detta och jag ska ju verkligen träna aset på gymmet okej de är inte så bra eftersom jag varit sjuk osv men jag vill ju fan gå ner i vikt då ska jag göra dettaa.

Va dålig jag är.

Hade verkligen tänkt blogga mycket och verkligen vara duktig eller ah typ sådär och liksom varför inte passa på att blogga när man varit sjuk och allt eller känner mig inte speciellt frisk än men ska iallafall försöka gå till skolan imorgon och de är ju mycket mycket roligare att vara frisk eller hur ? 
men denna vecka försöker jag på bloggandet igen bra ? tycker jag iallafall tihi.

30 dagar !

Dag 1 – Mitt stjärntecken och hur bra det passar mig.
Dag 2 – Min första kärlek
Dag 3 – Mina föräldrar
Dag 4 – Typ av killar jag faller för.
Dag 5 – Vad är kärlek?
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – En bild på mig själv tagen av någon annan.
Dag 9 – Det här upprör mig.
Dag 10 – Mina mellan namn och hur jag fick dom.
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – Mina smeknamn.
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mitt dröm bröllop.
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Mitt favoritfoto
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 21 – Mitt hår.
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En bra film
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Jag och min pojkvän.
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Vad jag är för en typ av person.
Dag 30 – Det här ska jag bli när jag blir stor


Kör på detta igen bara för jag har sån jävla blogg torka så börjar imorgon :D

sjuk

som rubriken lyder har åkt på en sjukdom nejvars men jag har feber ont i magen tungt att andas och sån där jobbig skit blev inget bloggande igår gick hem ifrån skolan efter första lektionen som var spanska kände mig sjuk redan när jag vaknade men försökte gå t skolan och de gick verkligen inte .. så igår låg jag på soffan nästan hela dagen och sov orkade inte blogga och orkar knappt de nu heller men ska försöka att plocka i ordning lite på mitt rum nu när jag ändå är hemma får se om de blir mer bloggande ikväll eller inte ?

Dagens mat / träning.

Till Frukost åt jag en macka och drack te.
Till lunch åt jag knäcke macka och drack mjölk.
Till kvällsmat åt jag nudlar och drack mjölk.

Jag tränade som vanligt på wii och så tränade jag två pass på gymmet blev core som alltså är magen man gör olika övningar i grupp och övar balans och sånt bra så körde jag oxå step då kör man på bräda skit skönt är de verkligen man övar också där balans och kör lite syrka gör vi också tror aldrig jag har svettats så mycket som idag var skit blöt verkligen men det var as gött och få ur sig allt och jag kände verkligen att jag var tvungen att ge allt så tog ut all min ilska men hade kul samtidigt och vi kör ju till sån göddig musik och då blir de extra bra och man blir mer peppaaad.

vet ni vad jag ska göra imorgon ?


ah konstigt nog är mitt rum sjukt stökigt IGEN gaaah får fan ta och skärpa mig nu ! 
ska även försöka hinna med att träna och raka mig och massa sån där skit ursch.

nej nu är jag trött och har ont i huvudet funderar starkt på att sova nu, ska prata lite med plutten i telefon så kan han läsa en godnatt saga för mig tycker jag ! tihi :)

dålig uppdatering!

inte hunnit blogga idag gick i skolan till typ halv 4 eller något då kom emil till skolan och följde med mig hem sen tränade jag på wii och sen stack jag iväg till gymmet för att köra två pass gött ! 
och nu har jag precis duschat och har bestämt mig för att lägga mig i sängen och låte tiden gå bara för jag vill ha min iphone och jag vill ha lov :D

Gäst

Jag älskar dig !/ Emil


första dagen i skolan detta år.

JAG ÖVERLEVDE  :D

trodde verkligen inte de asså imorse var jag sjukt trött och kände bara nej jag pallar inte med skoljäveln men de var la rätt chill i skolan bara att de är så mycket nytt nu eller asså nya prov nya testar nya läxor ah fyfan hur kommer denna terminen sluta ? kommer förmodligen ligga rutten inne i skolan R.I.P hööh nejvars men ah jag får väl stå ut och hoppas att denna terminen går lika fort som alla andra så jag kan få sommarlov och sedan börja 9an ÖÖÖÖSS !!
efterskolan gick jag till solariumet så sjukt gött de är och bara ligga där för sig själv och tänka på allt precis allt runt om kring allt man vill grubbla på men aldrig riktigt får tid ah de är sjukt skönt och de är ju varmt också och jag verkligen älskar värme mummaa , efter det gick jag till chris där gunnar klippte sig så fin han blev fortfarande lika lockig bara lite kortare hår har bild på de och även min outfit som ni får imorgen för orkar inte fixa med det nu. 
sen gick vi hem och då mötte vi emil vid preem så var han med en stund mys vare kan jag ju säga :) 

Nu ska jag väl lägga mig i sängen och glo på Elsas värld riktigt bra äre rekomenderar verkligen gå in på tv3 play eller något så kan ni se de där (y)

GODNATT.





Dagens träning / mat.

Till frukost åt jag en risifrutti och drack te.
Till Lunch i skolan åt jag lite tacos soppa och 2 mackor och drack mjölk.
Till kvällsmat åt jag lite ris och kyckling och macka drack mjölk.

Jag har tränat på wii och även gått ifrån skolan hem blev ingen träning idag eftersom min boy kom t mig men imorgon startar jag den hårda träningen gött !

Gårdagens mat / träning.

Till frukost åt jag en macka och drack juice.
Till kvälls mat åt jag kyckling i kokos mjölk och ris jätte gott och drack MJÖLK till.

Jag tränade som vanligt på vårat wii och körde även lite extra gick också fram till byn och hem skulle ju berätta hur mycket jag går ner på en vecka eftersom jag väger mig varje måndag denna vecka gick ju inte så bra eftersom det var lov o då frästas jag av att äta godis men jag hade gått ner 0.8 kg höhö bra början tycker jag :)

ska vi göra något äckligt baby.

Ligger i sängen helt ensam usch jag gillar verkligen inte att sova ensam men men, lyssnar på lite lugn musik och börjar bli trött eller det är ju alltid så men när man väl ska sova kan man inte somna ändå så ligger väl vaken en stund till och kollar på Elsas värld eftersom emil spelar så honom kan man ju inte prata med även fast jag innerst inne vill de väldigt mycket kommer nog inte blogga mer för ikväll så säger godnatt redan nu pusss.

mumms



Jag kan inte fatta dom som inte gillar mjölk vad är det för fel på er ? 
mjölk är så otroligt gott de kan man dricka till allt liksom tänk er ny bakta bullar och ett glas mjölk kan det bli bättre ? och det sägs ju att man ska få bra skelett av mjölk och de är helt rätt alla i min familj dricker jätte mycket mjölk och vi har aldrig någonsin brytit något i våra kroppar wohow de lönar sig att dricka mjölk måste jag säga + att de är fruktansvärt gott de är min favorit dryck höhö nu vet ni de också ah var bara tvungen att skriva av mig lite :))

orkar inte med skolan.

Nej fyfasen nu börjar jag bli trött och innan klockan blir alldeles för mycket så hoppar jag in i duschen och sen sätter jag mig vid tvn en stund med mamma och pappa och gråter lite över att vi börjar skolan imorgon buhu jag orkar inte med de skiten allt jävla stress och allt men efter skolan imorgon ska jag sola och sen förmodligen leka med emil tummen upp på det iallafall ni får en bild idag som jag fotade nyss resten av bilderna får ni se imorgon om jag har tid då ? 



ny inköpt.

Iphone skal från Telenor.



Jeans, linne och t-shirt,från Gina tricot.





örhänge från ur & penn.


örhänge och spännen och även en näspärla (rosa) tyvärr ingen bild,från Glitter.



2 tröjor från Cubus.




Shorta med hål i och nagellack från BikBok.




fixar med olika saker.

Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik försöker också fixa gratis spotify så jag kan ha de i min iphone sen :)
fixar även massor med kameran ska ner och fota lite nu tänkte jag eftersom jag inte har något annat för mig ska även fota sakerna jag köpte i lördags i linköping när jag gjort de ska jag nog fundera ut på vad jag ska ha på mig imorgon ? ska även lägga upp lite saker på bloggen och ja typ så ser min kväll ut :)

Spotify premium gratis !

jag tipsar om en jätte bra sida så man kan få gratis spoify på mobilen och med ingen reklam super bra!

KLICKA PÅ DENNA LÄNKEN SÅ KOMMER NI DIT.

Svar på kommentar

va den på franska den filmen? eller nått?

svar : ja den var på franska.

sjuk film.

Igår eller rättare sagt inatt när vi satt och kollade på tv slog vi på kanal SILVER och då var det någon film där och först såg den ut och vara bra men fyfan filmen var ju fan sjuk jag fattar inte  ah okej asså vissa kanske tycker detta är normalt men det tycker verkligen inte jag kan berätta lite kortfattat vad filmen hadlade om.

Det var en tjej en helt vanlig tjej och hon fick tydligen ingen sex hemma av sin pojkvän så hon gillade inte honom det var nämlign så att hon hatar killar som inte har sex med henne så hon bestämde sig för att gå ut och ha sex med alla möjliga killar och älskade att bli knullad av killarna men dom fick inte kyssa henne för då kände hon sig äcklad ? :s 
och hon var tydligen lärare och en dag ville rektorn prata med henne och först prata dom som vanligt sen börja dom hålla på typ så han band rep runt henne sten hårt runt ben och armar och även runt magen och halsen sten hårt och tryckte in saker i hennes mun asså hur sjukt är inte det ? 
herregud oså när hon typ skulle gå hem en kväll träffade hon en man då sa han typ såhär '' jag får slicka dig för en 100'' och det fick han ju såklart men för honom räckte inte det utan han skrek slyna och hora åt henne och slängde ner henne på marken och röv knullade henne sen blev hon ju gravid efter ett tag som hon gått runt och haft sex med alla och de visade ju sig att hennes kille också gick runt och var med andra tjejer. 

ah jag tycker att denna filmen var sjuk tycker synd om henne samtidigt som jag tycker att hon är dum i huvudet.
vad tycker ni om såna filmer ? 

denna filmen får av mig 

0 av 5 hjärtan.



Måndag = sista dagen på lovet.

Förlåt för att jag inte bloggade mer igår men när jag kom hem kokade jag nudlar och sen satt jag vid datorn och kollade runt lite på datorn efter kamera saker eftersom jag så väldigt gärna vill bli fotograf så jag ska lägga all min energi på det nu och starta eget och skit (y) och det som känns så jäkla bra är att mina föräldrar är så underbara och är på mig och vill verkligen att jag ska lyckas så dom ska hjälpa mig :D
När jag hade gjort de en stund så kom annalisa och andreas hit då stack vi ner och köpta flöt på rasta sen satte vi oss i köket och spelade spel trevligt vare och de blev mycket skratt, mitt lag vann båda gångerna woho. 

idag vaknade jag vid ungefär halv 12 tror jag och jag har hunnit med att äta frukost ladda kameran och dansa på wii. kanske ska följa med älsklingen min till jkpg och göra något ? NICE annars blir de träning på gymmet och fota.




På kalas

Har precis ätit tårta gött :) ska la åka hem om en stund då blir de och bara umgås med familjen såhär sista dagen på lovet ! Imorgon blire bara och ta det lugnt hjälpa Sanna med någon bild och fixa lite inför skolan och träna!:D


Bara två dagar kvar på lovet

Godmorgon ! Vaknade för en timme sen och har ätit frukost nu och idag ska bi på kalas någonstans höhö :p förresten det är ju fan snö ute och jag gillart okej de är kallt oså men de ska ju vara snö på vintern så de var på tiden att de kom lite ! Nu tror jag vi ska fixa oss lite uppdaterar mer sen .


Spelar monopol

Haha jag hamnar på fri parkering hela tiden så jag får alla pengar wohow jag äger :D Emil ä skit tjurig men han älskar mig ändå hoppas jag iallafall (a) hoppas filmen laddat klart snart så vi kan lägga oss i sängen och mysa lite.


Älsklingen gästar !

Jag Emil Ingvarsson Strelin älskar Hillevi Josefsson mer än ord kan beskriva <3

Till alla läsare komentera mer tycker jag :)

Tack och adjö för mig den här gången:)
Nu blir det bada med älskling ! And i like that !


Bada med finaste

Älsklingen min håller på att fylla på med vatten i badkaret här ska mysas mmm i like efter badet blir de mer mys till filmen kronjuvelerna härlig kväll med underbar pojkvän !


Dagens mat / träning

Till frukost åt jag två mackor och drack te.
Till kvällsmat åt jag kassler och ugns potatis grejs.

Jag har inte hunnit träna något idag eftersom vi varit i lkpg hela dagen.


Gårdagens mat / träning

Till frukost åt jag två mackor och drack oboy.
Till kvällsmat åt jag gratäng och kött och drack julmust.
Eftersom att det är helg oså blir de lite onyttigt men de ska jag ändra på nu när skolan börjar.

Och jag tränade inte ett skit (a) dåligt samvete har jag nu !


Gladiatorerna

Har precis ätit och nu kollar vi på gladiatorerna riktigt bra må jag säga :)


Trött

Ont i benen efter en lång dag i lkpg varit där inne i 7 timmar men de vare värt har köpt kläder och smycken och även ett iPhone skal eftersom jag får min iPhone om 2 veckor woho längtar redan !! Lägger upp bilder på sakerna imorgon kan inte nu eftersom jag är hemma hos Emil :) och vi ska väl kolla på gladiatorerna klockan 8 mysigt !


Hos Robin

Har varit hemma precis och ätit och tagit en sväng i Max traktor och Emil fick köra höhö så duktig va han :D nu sitter vi hemma hos Robin alltså jag Emil Robin natacha Max och Carro och vi kollar på Harry Potter inte direkt favorit film men det duger huvudsaken är att man är med goa vänner :) Max får skjutsa hem oss sen då blir de mys och säkert någon film och imorgon blir man väckt klockan halv 8 för klockan 9 bör de av till lkpg och shoppa super glad !!!!!' bloggar förmodligen senare håll ögonen öppna .


Ute och åker

Ute och åker med Robin och natacha istället :D eller vi följer efter traktorerna :p men vi kan åka mycket fortare mohahaha höhö jaha vad ska man blogga om ? Aja ni fick iallafall veta vad jag gör såhär en fredags kväll


Godmorgon

Höhö vakna för någon timme sen eller något och nu sitter jag hemma hos Emil och har precis plattat håret ska ju på a-traktor träff vid halv 8 eller något ? Ska spela lite tempel run nu och prata med Ella medans Emil spelar lol med Max åh killar alltså fattar inte vilket jävla liv dom har :o


Här ska inte sovas

Nehe ska visst kolla film istället bestämde min pojkvän blir en sen natt idag igen -.- men ska ju passa på när det är lov ju !


Sängen som väntar

Har precis duschat det behövdes verkligen efter en svettig men ändå kall natt i husvagnen och ett tränings pass och nu känner jag att jag är väldigt sliten och behöver verkligen sova nu och imorgon är det ju a-traktor träff och Emil och jag ska åka med Max och de blir förmodligen att ta med kameran så man kan ta lite fina foton på fina vänner :) säger väl godnatt nu eftersom vi ska sova hihi pusss


Gårdagens mat / träning.

Till frukost åt jag en macka och drack te.
Till kvällsmat åt jag kycklingsallad och drack loka till det. 
liten beskrivning på hur jag gör kycklingsallad skär i lite gurka tomat sallad paprika ja vad man nu vill ha sedan krydda och ha kycklingen i ugnen sen i med den i salladen svårare än så är det inte har även en dressing på som är super god testa även den till. 

Jag tränade på wii som vanligt och körde även lite extra alltså jag körde över 3000 eller vad man ska säga super skönt. 




hmm



Alltså jag har länge undrat om verkligen sex är så bra träning som alla säger ?
liksom okej man svettas eller de flesta gör det som verkligen kör järnet men alltså att man förlorar så mycket kalorier och bränner så mycket asså jag har inte märkt någonting men det kanske är så ?
och de där med att tjejen bränner mer än killen även fast tjejen bara ligger och inte gör ett skit kan jag inte direkt förstå man de ska tydligen vara för att tjejen anstränger sig mer när hon ska få en orgasm ? 
hmm vad tycker ni ?

Lägga in fonter.

Många brukar ju undra hur man får nya fonter ''teckensnitt'' och sånt till tillexpempel photoshop men när man laddar ner fonter läggs dom inte bara in där utan överallt på word, paint ja som sagt på din dator så nu tänkte jag förklara hur man gör för att lägga in det på din dator.

1.Gå in på någon av dessa sidor.
- Dafont
- fonts101
- 1001fonts

2. Välj nu något teckensnitt du tycker är snyggt och tryck sedan på download.
Du kan alltså ladda ner precis varsom helst på datorn bara du har lätt att hitta dom sen.

3. Packa upp filerna.

4. Öppna sedan upp kontrollpanelen och sök efter fonts eller mappen teckensnitt kopiera sedan in filerna där eller dra över dom så installeras dom av sig själv.




tips & trix..

Fixat en ny kategori ''tips & trix'' eftersom så många undrar efter massa olika saker så jag lägger upp saker som typ hur man kan redigera på gimp och photosacpe och även andra saker man kan ha nytta av.
hoppas ni kommer gilla det kommentera gärna om ni har några frågor och funderingar eller om det är något speciellt ni vill jag ska ta upp !

Dagens mat / träning

Till frukost åt jag 2 mackor rostade med ost på och drack te.
Till kvällsmat åt jag köttgryta med ris och drack julmust.

Jag tränade på Wii som vanligt men idag gjorde jag det med Andreas roligare när man kan göra det tillsammans med någon ! Denna vecka blir de inte så mycket träning men på måndag startar vår schemat igång på gymmet så då ska jag träna järnet !


Tv

Sitter och kollar på tv just nu någon film typ mission impossible 2 suger!! Men min underbara pojkvän vill ju se den så då ska han få det :) får se om han ger igen det på något någon gång ;) förresten vi har en ny tv och det är en jäkla skillnad på den gamla !


Dåligt humör.

Ursch idag äre en sånhär tråkig och jobbig dag jag är på allmänt dåligt humör fyfasen. 
och gårdagen trodde jag skulle bli toppen okej den blev rolig vid vissa tillfällen fyfan alla förstörde var mycket tjafs och bråk men dom jag iaf hade trevligt med var Emil och Andreas vi satt och spelade kort och hade iaf kul på det sättet vi betede oss lite som pansionärer faktiskt haha :p 
Natten var HEMSK asså aldrig varit såhär arg och besviken alltså klockan 5 på morgonen är man faktiskt väldigt trött då vill man sova men nej det får man inte då ska folk ligga och skrika och härja sönder fyfan för sånna som inte har respekt ett skit TA ÅT ER om ni läser detta jag blir så förbannad här försöker man fixa och vara snäll för att vi vill ha kul med er men nej ni beter er som jävla svin aja nog pratat om det.
Annars idag har jag lagat mat och tränat det är nog de ända och lite annat men det vill jag inte ta upp här.. 
kvällen blir nog rätt chill blir bara mysaa med fina familjen och ta det lugnt vid soffan härligt. 
röd dag imorgon så pappa är ju ledig får se vad vi hittar på då ?
på lördag ska vi iallafall in till lkpg och shopppa och jag gillart starkt fyfasen vad jag ska shoppa :D

Bjuder på en bild ifrån nyår.


Dagens blogg.

Är med i dagens blogg på min underbara vän almas blogg som ni hittar HÄR



Dålig uppdatering

Inte hunnit blogga så mycket efter dom jag har tränat och fixat i husvagnen och för ett tag sen kom Andreas Simon Emil och Kalle trevligt vi har kört Wii och pratat om skit och även varit nere på rasta och härjat :) nu sitter jag Emil och Andreas och kollar på tv eftersom dom andra skulle t dinners -.-


Idiot jävlar.

Fyfan någon jävel har hackat sig in på min kusins konto och förstört hela hans facebook och hotmail och har skrivit saker till hans vänner som att det skulle vara han, han kommer inte in på någonting bara för någon vill förstöra för honom hur fan kan man göra något sånt ? 


fixa fixa fixa

håller på och fixa massa i husvagnen och gör mysigt inför ikväll och stod och tränade så gick strömmen åååh störande -.- ska snart fram till bynn och sola med mamma sköönt och ska även köpa snacks blir ett litet undantag på gosaker idag bara för det är lov och vi ska ha ''disco'' :D 



Myyys

Ligger i sängen och har mega mys med Emil !! Wow vet inte vad jag ska skriva ? Xd


Dagens träning / mat.

Till frukost åt jag en macka och drack apelsin juice.
Till kvällsmat åt jag några pommes inga friterade utan gjorda i ugnen.

Jag tränade som vanligt på wii och dansade som fasen ;) annars blev det inte så mycket träning idag eftersom jag och emil sov rätt så länge idag och jag nästan inte har varit hemma men imorgon ska jag ju gå fram till byn igen och även dansa lite tror inte de blir något gym imorgon heller eftersom vi ska ha ''disco'' i husvagnen.



Varför går klockan så fort ?

Herregud asså igår somna inte jag och emil förens vid halv 6 igen .. haha och idag är fan klockan redan 2 snart men det är ju ändå lov ;) 
Imorgon blire nana husvagn så vi ska upp tidigt och städa husvagnen så den är fräsch sen ska jag träna sen sola med mamma sen fixa sig sen kommer underbara människor (y)

Förresten här är en bild på min bränn skada på min hand det ser inte så illa ut där men det har varit mycket värre och jag kommer få ett fult ärr, haha lägg märke till att det ser ut som en pil :p 


Tack!

Måste säga att jag tycker bloggen serr super bra ut taack så hemskt mycket underbara natacha ! 
Tycker inte ni den ser bra ut ? :D
var bara några saker hon skulle fixa med imorgon trorja men hon har ju faktiskt gjort redigt mycket med bloggen och jag är redigt tacksam.

Gästbloggar/Designar!

Tänkte bara göra klart för alla Hillevis läsare, NEJ det är inte ett litet internet spöke som härjar runt på Hillevis blogg eller eran dator, det är bara jag som håller på och trixar lite med Hillevis blogg.
Har suttit som en liten kontors råtta med glasögon och tråslöst tagentbord och hela köret i sängen sen klockan halv 4! Känner att min rygg värker som attan, att mina ögon är fyrkantiga (för jag har suttit en halv meter från tv:n... 42" dessutom), jag har tuggat på samma tuggummi sen halv 12 så det smakar mjöl nu och att jag är gaaaaaaaaaaaanska trött med, flummar som en idiot inprincip!
Så därför tar jag en paus och återvänder hit imorgon!
Ni kan ju kolla in min blogg :) Bloggar inte lika flitigt som Hillevi, men ibland händer det att jag skriver något :)
http://natachahall.blogg.se
Godnatt!:*

Och han kallar mig nörd :o

Hmm


korkaad pojkvän

sitter vid emils dator och väntar på att maten ska bli klar så vi kan åka hem till mig sen har mke o göra köra tränings passet på wii och även städa husvagnen eftersom vi ska sova i den imorgon :D
miin korkade pojkvän sitter och spelar ngt jävla bil spel och han är almänt korkad idag !


HAPPY


HAHAHAHAHAHA


hoos emil

ligger just nu i emils säng ska snart kolla på en film och bara mysa hoppas jag iallafall men det tar nog ett tag eftersom emil ska försöka få sin syster i säng :p
förresten natacha håller på och fixar med min blogg trorja så det kanske blir ändringar snart ? *:D

säger iallafall godnatt nu för jag tror inte jag kommer blogga mer ikväll ..

vart jag mig i världen vänder.

Precis städat klart (nästan) fortsätter städa imorgon eller har ju bara dammsugning kvar men kan inte dammsuga nu eftersom mina syskon ska sova i rummet brevid men det gör inte mig något för jag orkar ändå inte det.
Nu ska jag gå ner och titta på sällskapsresan 2 med mamma och elaine och vänta på att pappa ska komma hem så han kan skjutsa mig till min efterlängtade pojkvän.



då du ser på mig.

Lysssna helt underbar låt.



Naglar.


utvärdering på 2011.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: oj det är nog mycket.
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Hade inga...
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: nä
4. Dog någon som stod dig nära?: näpp
5. Vilka länder besökte du?: Danmark bara tror jag hmm...
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?:Nej faktiskt inte!
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?: Inget om jag ska vara ärlig...
8. Vad var din största framgång 2011?: När jag och Nejra var med i Rozas blogg!
9. Största misstaget?: Litade på fel människor som igentligen är sjukt falska och är inget och ha.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Flera gånger!
11. Bästa köpet?: Inget.
12. Vad spenderade du mest pengar på?: Oj vet faktiskt inte jag spenderar väl mycket pengar hela tiden haha (a)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Mina topp betyg jag fick denna termin!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?: Fest hos mange haha..., introducing me.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Oj vet inte både och i olika tillfällen!
16. Vad önskar du att du gjort mer?: Struntat i patetiska falska människor.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Varit uppkäftig när jag blivit arg, och svarar imot...
18. Hur tillbringade du julen?:med nära och kära
19. Blev du kär i år?: Jao i Rickard.
20. Favoritprogram på TV?: Snog,married,avoid, och helt klart awkward serien den var grym längtar till sesong 2 kommer i februari!
21. Bästa boken du läste i år?: Ska ja vara ärlig så är det bara barnböcker...
22. Största musikaliska upptäckten?: Det har varit mycket.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Jag kommer inte ihåg, vet bara att jag är inrutad på att vill ha en bil när jag blir 18 haha.
25. Något du önskade dig men inte fick?: Nej får alltid vad jag vill ha.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?: Min familj firade mig
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Japp skulle ha aktat mig för andra människor.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?: Fattar inte huh.
29. Vad fick dig att må bra?: der här året? Min bästis Nejra hon är helt underbar! Älskar henne mest av allt!, Jag såg Andreas Wijk och det en riktig höjd punkt!
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Andreas Wijk haha så såg jag han ni kan ju fatta mig...
31. Vem saknar du?: Farfar, min mormor som jag inte träffar så mycket...
32. De bästa nya människorna du träffade?: Sebbe, Alex och Dea
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: jaja.
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Hade inga...
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: vänner och vänner kan man väl säga.
4. Dog någon som stod dig nära?: ohja !
5. Vilka länder besökte du?: Turkiet.
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?: finns mke.
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?: 1 oktober.
8. Vad var din största framgång 2011?: jadu herregud ingen anning xd
9. Största misstaget?: finns mycket.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: yes.
11. Bästa köpet?: systemkamran.
12. Vad spenderade du mest pengar på?: Har ingen anning faktiskt ?
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Jaaa min underbara familj.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?: Fest hos mange, saxy and i know it finns många många.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: beror på hur man ser det.
16. Vad önskar du att du gjort mer?: oj oj finns sjukt mke där.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Vara så jävla duuum i huvudet rent ut sagt.
18. Hur tillbringade du julen?:med nära och kära
19. Blev du kär i år?: OHja :D
20. Favoritprogram på TV?: IDOL :D HAHA nejvars värsta pojkväns akademien ?
21. Bästa boken du läste i år?: den farliga leken.
22. Största musikaliska upptäckten?: Det har varit mycket.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: En plattång ? xd
25. Något du önskade dig men inte fick?: trorja inte.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?: Min familj firade mig
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: MYCKET
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?: öh ?
29. Vad fick dig att må bra?: mina nära och kära framförallt min underbara pojkvän !
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: ingen ?
31. Vem saknar du?: Farfar, svea , många.
32. De bästa nya människorna du träffade?: Herregud finns för många !

Städaaa.

Urssch hatar att städa men det måste ju göras sså nu sätter jag på göddig musik och börjar fixa iordning så det kanske kan bli lite mysigt tar också bort julen orkar inte ha kvar den det finns ingen stämmning ändå och julen är ju faktiskt över ;) 
Jag tycker faktiskt att men ''tränar'' när man städar haha man rör juu faktiskt på sig hela tiden + att man kanske gör något dans moves då och då eller vad säger ni ?



Dagens träning / mat.

Till frukost åt jag en macka.
Till kvällsmat åt jag nudlar.

mer en så äter jag inte längre.

Jag tränade med vårat wii vet inte riktigt hur jag ska förklara det men ni som har dance wii 3 vet då kan man fixa ett tränings pass för en hel vecka och man ska få upp till vissa svett droppar och jag kör på det hårdaste som alltså är 3000 droppar varje dag skit gött är det och man blir verkligen svettig. 
Så har jag även gått till bynn och tillbaka och det är en redig bit att gå tar ungefär 45 minuter att gå fram och tillbaka trorja det är ? eller det beror ju på hur fort man går men det är en jätte bra träning att bara gå och samtidigt får man ju frisk luft.

Har tyvärr ingen bild på min träning idag men har vi tur får ni väl en bild någon annan dag.

sola

Går till byn med mamma nu och solar så man kanske kan få lite färg på kroppen och även bränna lite fettt wooohoow :D NICE

Min träning.

Tänkte skriva lite om hur jag tränar oså.
Varje kväll efter jag har tränat skriver jag vad jag ätit under dagen och hur jag har tränat. 
och jag väger mig varje måndag så jag kommer skriva om jag gått ner eller upp något på en vecka och hur mycket isånnafall men jag kommer inte berätta hur mycket jag väger.
Jag kommer även ta lite kort på hur jag tränar (om jag kan).
Har ni några tankar och funderingar över min träning är det bara att fråga jag tar emot allt så bara fråga på tycker det är jätte kul med frågor.

Ny dag nya möjligheter.


Somnade inte förens klockan 5 imorse och vaknade vid halv 12 ungefär men känner mig inte speciellt trött ändå eller jo lite :) idag väntas en dag med träning och städning trorja har inget annat för mig och mitt rum ser förjävligt ut så det är nog det som behövs idag .

03:03

Usch nu börjar jag faktiskt bli trött även fast jag inte kommer kunna sova eftersom min pojkvän inte är här men får väl ligga och tänka på prinsesssoor eller något (a) 
och har fixat nu header och sånt nu så natacha fixar det imorgon hoppaas jag då vore hon super snäll :D
GODNAATTT ! :love:

Mitt nyårslöfte

Som sagt mitt nyårslöfte är ett sundare liv liksom under den senaste tiden har jag bara ätit godis inprincip haha nejvars men det har varit mycket sånt så nu ska jag fan bli smal och träna så mycket som de bara går och mitt schema som jag planerat ser toppen ut så kommer nog lyckas hoppas jag iaf :D !



2011
















  • 2011 var ett ganska tråkigt år det hände många trista saker som när min bror fick ligga på sjukhuset och var nära på att dö.
  • men jag har fått tillbringa året med fina vänner och en underbar pojkvän som jag aldrig kommer släppa taget om.
  • Fått nya vänner .
  • Vädret under året har varit hemskt sommaren var inte som jag önskade och vintern fan ingen snö -.-
  • Fått betyg och massa jobbiga prov i skolan och likadant när skolan har varit både jobbig och bra på samma gång.
  • herregud det finns så sjukt mycket jag skulle kunna berätta om 2011 men klockan är så jäkla mycket nu så jag tror det är dags att sova ..


Nyårslöfte

Kan någon gissa vad jag har för nyårslöfte ? 
ingen kommer säkert kommentera detta men kom igen gisssa på något vad ni vill :D
och ni kan ju passa på att berätta vad ni har för nyårslöfte.
Berättar senare vad mitt nyårslöfte är :d.



2012 och jag gillart !

första dagen på året har börjat skit bra alltså bara umgåts med familjen tränat och ah haft de bara rent chill :D Känner mig super glad och allt och idag är inte älskling här :( men jag får väl se t och klara mig ändå. 
Som sagt ska bli mycket bloggande ikväll ska iaf försöka lägga upp lite bilder och lägga ut en bild för varje månad och lite sån skit.
2012 kommer bli bäst allt känns super gött och nu ska jag tamejfan njuta en denna vecka som är kvar av lovet!!



Gott nytt år !

Varit ute och smällt raketer mysigt som fasen och älskling o jag har ju varit tsm i 15 månader så det är extra mysigt :) sitter och umgås nu och äter godis :))) känns underbart med nytt år och allt önskar alla läsare ett gott nytt år :D :love:


hillevijosefsson
RSS 2.0