hemma från skolan..

Hemmaa nuu och det känns super gött , hade hemkunskaps prov på slutet men det kändes rätt bra ändå :D !
ska dra o träna vid 6 steep o jag gillart !
HAHA usch rullar fraam som en boll nu , åt chokladbollar o milkshake på hkk gött men jävligt mättande xd 
aja moa o jag är iaf bra på att göraat eller vad säger du ? ;) 



omg vilka vänner man har xd


Världens sötaste lillebror , måste ses !


såååååå jävlaa fint !

HAHAHAH dagens garrrv !



En kille ska torka tjejens tårar, inte skapa dom!


snaart decembeer

längtar som en jude haha nejvars men längtar faktiskt täänk liksom juk kalendern o allt myyss, tihi skaa dra o träna snart göttt moooos måste jag sägaa hmm vad ska man skriva ? 
aja bloggar väl mer ikvvvääll pusss påer :)



tröttt tjej

usch träningen vaaar sjuk jobbbig men ändå så jävla sköön gött när fiaa släpper loss :) 
har duschat o ätit ska krypa ner i sängen med sweeetie nu godnaatt :) 




bebiiiiss

HAHA sååå jävlaaa söööööt 





28/11

fan det är ju december snart och ingeen snö seriöst vill inte ha en grrön jul det funkaar inte så får hoppas snön kommer snart , skol dagen gick oväntat fort ska dra iväg o träna om en halvtimme tror jag... 




haha ser ut som om gunnar har gris näsa xd

svar på kommentaar

sneatänder.se
svar:snällaaa rara skriv vem du är tycker det är så jävla töntigt attt du ska behöva kommentera massa onödigt o vågar inte säga vem du är , förresten det är min syster och hon har en sjukdom i hela sin kropp så du kan bara lägga av att kommentera onödiga saker och hon kommer få tandställning precis som jag en vacker dag !

julskyltningen

lite bilder ifrån julskyltningen förresten grattis till Therese Ramevik som blev ödeshögs lucia ! :














myckeeet godiis

haha pappa hade med sig en hel kasse godis ifrån jobbet som han hade fått av ngn som äger en godiss affärr och det uppskattades ju av gunnnar , han skulle tom sova i det ;)




dålig uppdatering!

ber så hemsk mycket om ursäkt har inte kunnat blogga alls bra i veckaan har haft fullt upp verkligen så mke nu innan jul .. 
men förra lördagen var jag ju i ullared så ni får typ bild sen på vad jag köpte oså i söndags kmr jag int ihåg eller jo då var jag på bio med emil den var la sådär bra .. i måndags och tisdags tränade jag båda dagarna så då hann jag typ inte och i onsdags var det ju tjejkväll o amanda var med mig hem efter skolan , i torsdags var jag och fixade min tandställning och var i lkpg och handlade lite nice ! 
var även på jul show kommer bilder sen,  i fredags var jag en stund med Emil , Gustav , och Axel vi var på frasses en stund sen stack jag hem o då var min babe här trevliiigt
igår var jag med alla syskonen och emils systrar påå byn julskyltning det var kallt o tråkigt haha aja så har jag hjälpt mamma o pappa med tv rummet idag som snart är klart har målat o nu håller pappa på att tapetsera sketa snyggt blire :D ! 
har fan bara varit inne idag o slapppat,gött det med måste jag säga.. 
tagit lite foton över helgen som jag laddar upp snaart. 
hemkunskaps prov på onsdag känner att jag verkligen inte vill göra det haha men det verkar inte så svårt ändå men pallar verkligen inte att skriva alla jävla instuderings frågor aja bara att ta tag i livet o görat .. 

snön får verkligen ta o komma nu längtar t julen o allt känns så jävla mysigt måste jag sägaaaa , 1a advent idag med ju snällla snöö koooom !





fredag

ingen glaad fredaag eller jo jag trodde det men hade fel .. usch allt går åt helvete .. 
ville så gärna gå på hockey faaan ! 
aja får la städa här hemma iställeet  .. 
hejdå får se om jag bloggar mer sen !

Amandaaa :D

är hemma nu med AAAMAANDAAA ! det gillas till tusen ! snart drar vi iväg på tjejkväll med dans o pizza bloggar ikvälll pusssss :D

tisdaaag !

dageen i skolan har fan gått fort, lärare kom 20 min försent t tekniken wohooow :D förresten blev godkändd på teknik proveet mohaa lite bra kanske ??!! :D 
ska iväg o träna snart med fin fina tjejor Alma och Alvaaa götttt som fåå :) 
känner mig på förvånande glaaatt humör idag varför ? ja de är ju en stor fråga aja :p 
ska byta om nu seen cykla ivägg i mörkrett , men fy fasen vad jag längtar t snöön ååh jul städar och massa nu så jävla mysigt med julen har jag kommit på ! 
SNÖN FÅR GÄRNA KOMMAAA NU ! 
ska fan inte vara en grön jul i år för då skjuter jag guud ! haha nejvars där var jag rolig eller ? 
herregud vad jag är töntig .. sorry men det är sån jag är (a)




trött

träningen tog kool på mig är så sjukt trötttt nu får se om jag lägger ut bilder och det imrgn.. 
förresten färgade håret rött igår blev rärr mörkt men ska färga snart igen woooohoow :d 
godnatt

oupps blogga visst inte igår ..

haha tiden bara springer iväg :o aja ska dra iväg o träna nu aerobic och spinn gött gött :) 3 timmar är jag bort i think ooh kommer jag orka dettta måste görat eftersom jag inte kan träna på torsdag och inte på onsdag heller ..
no prov på fredag också åh mycket mycket nu gillart inte ska försöka bloggaa ikväll!

inget bloggande

var ju i ullared igår så sjukt ont i benen har jag nu :o men det var redigt kul köpte rätt mke en ny jacka o lite nice ! kommer bild på vissa saker som jag köpte sen typ efter bion eller ngt ska o se på svensson svensson med Emil och Elaine like like.. 
bara för jag börjar bli sjuk usch har svin ont i halsen oså får se om det blir värre isf ska jag t  vårdcentralen imrgn men ska försöka gå till skolan imrgn..
ska typ försöka städa o göra jul fint i mitt rum nu och fixa mig inför bion typ ajaa bloggar sen pusss :)

pojkvänsakademin

det äger verkligen ! visar vilka jävla svin vissa killar är alltså ! 


ingen skola idag..

hade ont i huvudet imorse o det så blev ingen skola för min del..
tror jag ska ut o fota snart eller något så jävla långtråkigt o gå hemma bara ju ! 
blir att gå o lägga sig tidigt ikväll ska upp vid halv 4 imrgn :o niceee eller inte joo eftersom vi ska t ullared yeeey :D 


svar ..

julia bäckström? hon skev de från början i sin blogg.
och sen före dig skrev hon home? o du skrev home sweet home? känns ju lite som om du härmar henne då eller va? vet inte ens om du kännerhenne men jag har sett din blogg ifrån hennes, oså härmar du henne när hon har länkat dig och så ihennes blogg.. men jag venne
julia bäckström? hon skev de från början i sin blogg.
och sen före dig skrev hon home? o du skrev home sweet home? känns ju lite som om du härmar henne då eller va? vet inte ens om du kännerhenne men jag har sett din blogg ifrån hennes, oså härmar du henne när hon har länkat dig och så ihennes blogg.. men jag venne
svar: men snälla rara du skriv vem du är istället ! jag läser knappt julias blogg bara ibland, jag har nog inte läst hennes blogg på en vecka och jag skrev home sweet home igår bara för att jag ville ? har du stora feta problem eller vad är ditt problem ? jag härmar henne verkligen inte jag är mig själv thats it !
hon och jag går på samma skola vi var mycket med varandra förr men nu är vi aldrig med varandra! 
och varför ska du vara dryg ? har hon sagt att du ska vara det lr vad äre ? avundsjuk !

tränaaad o klar :D

har tränat o fyfasen va de var gött nu har jag duschat o lite min jävla tandställnings sak har lossnat igen skit ! 
aja får la åka t tandläkaren imrgn lr ngt ? hatart fredag imrgn med ju .. 
aja ullared på lördag o jag längtar..
nej nu ska jag krypa ner i sängen natti :)

problem ?

du härmar ju julias blogg
hon började skriva woop woop o skrev i sitt senaste inlägg home?

svar: haha wtf vem är du egentligen ? och vem julia menar du ?
jag läser bara en julias blogg och det är julia andersson my best friend ? haha du måste ha stora problem som vill lägga dig i andras liv jag skriver precis vad jag vill i min blogg !
woop woop vet jag många som skriver så ah !

home sweeet home !

tjenaaare :D 
glömde berätta förut att vi hade matte prov idag o fyfan av bra det kändes men kommer inte bli bra resultat ändå haha xd, fick reda på spanska provet också hahahahahaha inte det bästa resultatet men iaf godkänd woop woopp :)
drar o tränar vid 5  i think gött gött !

åååh älskar mina vänner måste jag säga dom som finns där o stöttar mig tack så mycket för allt ni har fått mig på lite bättre humör dom senaste dagarna. 

Jag  Julia och Moa älskar scary movie filmerna haha skrattar ihjäl oss när vi berättar om klipp ifrån filmerna detta klippp är ju fan bäst !



svar på kommentar igen ..

haha B och C är dom bästa klassarna! A kan bara ta sig i röven!
svar : du amanda eller vem du är ? säg vem amanda du är iställeet, jag känner säkert inte dig o du inte mig så varför lägga dig i mitt liv o bara förstöra onödigt ! 


mediateket

sitter i mediateket med Julia, Kalle och Emil nicee :) har typ skit lång rast ska ha svenska sen osen so sen slutaaar vi gött gött göttt ska nog sova hos plutttis idag sen träna med alma o femie också ! :D
bloggar mer när jag kommer hem tror jag öhm aah !



svar på kommentar..

hahaha eran klass suger kuk! precis som du!
svar :
men du lilla gumman / gubben du kan ju skriva vem du är istället för att bete dig som en 3åring ! du vet säkert inte ens vem jag är säg vem du är istället för att kommentera massa onödigt !  och min klass äger ska du veta så fuck offff  !

trött

sjukt göött det var att träna så jävla taggad blir jag när det är hög musik och baaasss o allt :D 
härligt att man har fina vänner man kan träna med femie brukar också vara med men idag blev det bara almaa underbar den där tjejen :) !
ska nog duscha o öva lite prov snart , emil är här nu också o jag gillart ! 
lill lördag idag också så ska nog mysa ner mig i soffan sen med någon film kanske ? :) 
bloggaar mer då pusss :) 




skolan suger.

hade hemkunskap i skolan och vi fick göra någon jävla korvstogarnoff ? men det fanns inget ris kvar till oss det är ju nästan sjukt ! dom ska ju ha så alla får? alltid ska dom vara orättvisa mot våran klass vi som är bäst ;o aja ska träna med alma snart tror jag eller det är vid 6 men måste cykla här ifrån vid halv 6 gött o köra step idag har inte kört det på ett tag så nu ska de bli guttt :D 
får se vad som händer ikväll plugga matte prov fast kan det typ tihihih :D !
tror det kommer gå bra eller jag hoppas det ! :D

mormor o morfar

har varit hos mormor o morfar sket i att träna för jag känner mig så jävla hängig och allt sånt.. 
men fikade där och myste , dom bor i skogen så finns ingen teckning det äre värsta med att vara där annarss är det så jävla mysigt. 
längtar som fasen tilll snön och julen nu asså tänk jul stämmningen allt så verkligen så mysigt med alla ljus och ljud o aah ! älskart .. 
usch tycker det är hemskt det som hände i boxholm en pojke 13 år som hängde sig pga att hans familj mobbade hnm och var dumma fyfan för sånt alltså !!!! blir så jävla arg !!!!!
iallafall ska nog gå och lägga mig snart och måste bara säga att jag blir så road av min lillebror han är så jävla skön och kan prata så bra för att inte ens vara 2 år , detta sa han t mig förut.. han tog mammas bh oså kom han fram till mig '' grattis '' så fick jag mammas bh haha stört skön. 

förresten ställ frågor till mig jag tänker inte svara på frågestunden än eftersom dt typ inte är ngra frågot så kom igen nu då ! 

godnatt !

hemma !

slutade skolan vid 2 gött att sluta tidigt måste jag säga ! 
gjorde mat åt lillbrorsan eftersom dom andra är i motala hos doktorn med elaine och gunnar hoppas det går bra. 
sitter här och har ingen anning om vad jag ska skriva om sjukt jobbigt, kom med förslag ? 
ska träna vid halv 6 till 8 eller något trorja ska nog plugga på matte provet som är tills på torsdag också hmm aja..

precis haft prov..

haft teknik prov precis och jag kunde inte ett skit fyfan aja hoppas jag iaf blir godkänd. . .
sitter nu i mediateket med underbaraste julia anderssoon , ska ha svenska snart mycket bättre än teknik usch jag hatar verkligen tekniken det suger häst ballle nejvars men aaa det suger de äre ända jag kan säga och jag bryr mig inte om det ändå man kanske inte ska säga så men aja det gör jag inte höhö..
vet inte vad jag ska blogga om :o
känner mig inte precis på humör oså för det jag skrev igår och det var bara hälften av allt..
bloggar väl mer när jag kommer hem eller ikväll ska träna idag med kör på afro och core göttt !

ledsen ..

dagen har varit jobbig på alla sett usch skolan var inte alls bra och dagen hemma var sämre eller vissa saker blev ju bättre men jag fattar verkligen inte vad folk ser som är så kul att mobba folk fattar det inte usch känner mig så himla ensam och ledsen att det ska behöva vara så ! 
jag kanske inte är plank smal men jag är inte heller skit fet okej jag är knubbig och det är sån jag är om ni inte kan ta det gör det inte då men ni behöver inte mobbas för det jag är mig själv hur skulle det se ut om alla var likadana ?
jag vill inte bli kallad hora en hora säljer sig för sex och det gör inte jag jag har en pojkvän som jag varit tsm med i över 1 år om ni är avundsjuka säg det ist för att vara taskiga jag mår inte bra av att bli snackad bakom ryggen bli in knuffad i väggar och sånna saker jag tog upp detta på min bogg nu för att ni ska lära er att jag mer skit SKIT mår jag, jag kanske inte är den tjejen alla vill hänga med jag är ensam går för mig själv jag rår tyvärr inte för det själv..
När man ser någon som är ensam brukar man väl prata med den? man brukar väl fråga om den vill vara med ?
men så blir tyvärr inte jag behandlad synd och ledsamt.. 
jag är emot mobbning men blir själv utsatt för det.
om jag gör ngt fel vill jag att ni ska komma och säga det till mig istället jag vill inte bli spottad och hånad i annsiktet. 
jag kommer inte kunna vara mig själv på ett tag jag känner mig nere och kränkt men alla som ser detta kan ju iallfall försöka.. 

Tack ..

8 tips för bättre & snyggare naglar.



1. INTE BITA!

2. Fila bort ojämheter och flisor, slit inte bort dom.

3. Använd nagelolja

4. Använd under- och överlack när du målar naglarna.

5. Smörj in dina händer.

6. Använd inte dina naglar som verktyg.

7. Eller så skiter du i allt ovanstående och har lös naglar eller fixar dom hos någon.

8. Eller så skiter du i det med, för naglar är ju egentligen helt jäkla oväsentligt!


rubrik ?

har kollat på tv med mamma o pappa och duschat också nu känner jag mig faktiskt trött ;o emil lovade att han skulle ringa men det har han inte gjort ledsen .. :( aja bara krypa ner i sängen nu då och vänta på ngt gott nejvars men skola imrgn o jag är inte taggad buhu pallar verkligen inte jag är veerkligen taggad på att träna denna vecka kan jag säga så jävla gött o få röra på fläsken måste jag säga ! :)
haha godnatt !

Farsdag

började dagen med att gå upp vid halv 10 och dra iväg till konfaan för lite läsning vid kvart i 11 surt men bara att göra det var där till klockan 3 oh fyfan va lång tråkigt det är framförallt o sitta i en jävla kyrka i hundra år.. 
la en blomma på farfars grav också saknar dig !
har typ firat pappa och morfar och ätit tårta och god mat massa nice på det asså ! 
förresten igår hann jag inte blogga något mer för jag bakade 3 olika kakor det blev .. cornflakes kakor, snöbollar och några andra mummssiga kakor stolt faktiskt sen typ kolla jag påå film med familjen oså då blev de inte att jag bloggade.

Min underbara vän Moa fyller år idag också grattiis hoppas du haft en super bra dag! :love:

Oups glömt ta min medicin nu kom jag på så måste nog gå och ta den nu ;o 
haha och förresten längtar super mke t helgen ska t ullared på lördaag och köpa massa crazy saker som teex röd färg mohaha jag ska bli röd hårig och jag längtar ! :D sen på söndag ska jag se svensson svensson på bio med älsklingen min myss ! bloggar mer sen pusss på er !

lördag !

vaknade vid 1 typ kollar på tv nu med emil och bror ska kanske hem t emil sen ? ska nog baka innan :D mummaa fast vet inte vad kladdkaka eller äppelpaj hmm vi får se ! 
bloggar mer sen , farsdag imrgn med ska nog köpa ngt t far sen ! 

bild ifrån i sommras !:)

bilder !























outfit for todaay

Tröja - disneey 
linne - gina
tights - ingen anning.




11/11-11

frääänt äre ju tihi :D har inte suttit vid datorn idag något så drf jag inte bloggat men nu ska jag ta och blogga har tagit lite foton oså kommer snart :) 
ska nog kanske ut på bya sen får se det är ju så jävla kallt ute ! 
måste säga att jag älskar min underbara vän julia hon får mig på så jävla bra humör här kan ni kolla hennes blogg ! :)

hemmmaa hos hjärtat

precis duschat ska kolla på tv och kanske film myyss :) !
bloggar nog inte mer idag ,men göre direkt när jag kommer hem ifrån skolan imrgn trorja :o ..

godnatt !

finast

jag älskar dig syster ! :love:



till emil

har tränat nu och gött vare väntar på pappa som duschar sen drar jag till min prins och sover där tjoheej kanske bloggar hos hnm vem vet ? 






torsdag som vanligt..

känns som om det alltid är torsdag ;o aja veckorna går så jäkla fort och snart drar jag iväg och tränar lite :) 
spanska provet gick inte alls bra får hoppas jag blir godkänd iaf tihi 
bloggar mer när jag kommer hem.

inte hunnit blogga.

när jag kom hem pratade jag med mamma en lång stund sen kom taxin och då åkte jag t motala där fixa jag med tandställningen så nu har dom bytt tråd och gjort något mer konstigt kommer ha massa äckliga värkar i helgen och kanske imrgn lider redan .. tandställning äre värsta jag vet ! 
när jag kom hem därifrån åt jag sen kollat på tv så inte hunnit blogga rent ut sagt , har precis duschat nu så nu kryper jag ner i sängen och över spanska prov haha det kommer inte gå så jävla bra för mig kan ingenting ! 
godnatt! :love:

frågestund !

kom igen nu!



Blont vs brunt ?



?



vad tycker ni passar mig bäst ?
funderar på att färga rött mummaaa i like ! :D

saknar.

haha bara för jag har hittat massa fina bilder :D





















25 26 27 osv ..

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
ni vet ju att det är Emil och han har lagt upp bild på hundra gånger så .. 
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
Det är så sjukt många och och det har jag också lagt upp bilder på som typ dom som var med i sthlm ( dom flesta iaf ) och många andra friends :)
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28e bilden: En tokig bild.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

det är så många och jag känner mig så taskig om jag lägger upp bilder där och glömmer någon ..!

skit

det var skit gött att träna i början tills mina jävla vader krampar sönder fan också .. det började första gången när jag cyklade hem ifrån fotbollen då rammlade jag bara ihop med cykeln i diket fyfan läskigt äre fick cykla hem ifrån gymmet med en krampad vad .. får se om det blir någon träning för mig på torsdag vill inte att dt ska bli värre.
har duschat och lite sånt nu ska snart krypa ner i sängen eller ska nog öva lite spanska glosor först uschh jag hatar verkligen skolan fast jag kanske inte ska klaga för det går jävligt bra för mig i skolan, fick A på No grejeen så jävla stolt och jag är verkligen koncentrerad osånt får se vad det leder till. 
kanske bloggar mera innan jag lägger mig får se bli inte arga om jag inte göre ..


SJUKT

måste säga att jag tkr det är så jävla sjukt att man vill svälta sig själv varför är det så ?
man ska fan vara stolt över sig själv och hur skulle det vara om alla såg likadana ut ? 
alla är olika vissa är knubbiga vissa är smala och vissa kan inte bli tjocka och vissa har också problem med att bli mindre, fattar inte att vissa kan må bra av att kränka andra som fan sjukt !

vissa äter bara så här under en vecka den kallas regnbågsdieten..

Dag 1 vitt:
frukost: 1/2 äpple
lunch: 1/2 äpple
middag: 1 gurka
Dag 2 gult:
frukost: 1 banan
lunch: 1 banan
middag: 1,2 dl majs
Dag 3:
fasta
Dag 4:

frukost: 1/2 apelsin
lunch: 1/2 apelsin
middag: 1 morot
Dag 5 rött:

frukost: 1,5 dl jordgubbar
lunch: 1,5 dl jordgubbar
middag: 1/2 paprika
Dag 6 blått och lila:

frukost: 10 blåbär
lunch: 10 blåbär
middag: 10 hallon
Dag 7 grönt:

frukost1,5 dl vindruvor
lunch: 1,5 dl vindruvor
middag: 2,5 dl sallad

Antal kalorier under veckan: 696

eller den här sjuka dieten som kallas 2-4-6-8 dieten..

Dag 1: ät 200 kcal
Dag 2: ät 400 kcal
Dag 3: ät 600 kcal
Dag 4: ät 800 kcal
Dag 5: fasta & börja om från början!

som sagt detta är sjukt !

vill man se ut såhär så visst , men tycker själv man kan äta precis vad man vill bara man rör sig ochsånt.
har själv blivit mobbad för jag tydligen är för stor men jag är mig själv thats it jag vill fan inte se ut såhär. 











when we stand together

kom hem från skolan för 2 timmar sen ungefär har pratat med mormor och mamma lite oså om en timme ska jag dra och träna och ikväll kör vi på lite afro och core mummaa :D !
skolan idag seg som vanligt och imorgon ska jag t ttandläkaren fast senare på kvällen sen blire sova hos emme pemme imorgon också mysigt ! 
bloggar mer när jag kommer hem om jag hinner för måste plugga spanska prov ikväll också .. 


min nyaaa absolut favorit låt jag älskar den verkligen lysssna ! 



Dag 18 – Fem bilder från mitt hem

som jag lovade skulle ni få fem bilder här kommer dom :) och jag tog dom lite snabbt nu så inte bästa bilderna..






hahahahah visste inte vad jag skulle ta kort på mer för palla inte gå runt i huset så fick bliii trappaan xd


dag 26 , dag 27 , dag 28 , dag 29 , dag 30


dags och göra klart detta nuu har typ flera sånna på g trorja hmm haha aja har inte lagt upp de sen förrra tisdagen så nu får det bli en för varje dag sen dess..



Onsdag : Dag 26 – Fem av mina parfymer

Torsdag :Dag 27 – I detta ögonblick tänker jag på
vafan menar dom med detta?
haha men aja skiter i den xd

Fredag :Dag 28 – Min favorittid på året
Det är helt klart sommaren jag älskar den verkligen och inte behöva gå i massa kläder och bara bada och sova länge gött äre !

Lördag :Dag 29 – Om jag vann 1 miljon
Oj oj skulle göra väldigt mycket om jag vann en miljon skulle nog först ta med mina käraste på en resa utomlands sen skulle jag nog köpa saker jag verkligen vill ha och det är mycket ! sen skulle jag väl köpa bil och lägenhet oså även fast jag inte är så gammal än men man kan ju spara pengarna :)

Söndag :Dag 30 -  Vad har jag lärt mig den senaste månaden?
Att man ska vara rädd om dom man har o inte bara skita i dom det kan gå skit fort så ligger man där sen och vad gör man då nej precis ingenting ..


skola,träning osv osv

kom hem från skolan vid typ 4 tog snål skjuts med elaines buss hihi :) 
och jag äger för jag gjorde så vi inte behöver ha något jävla teknik prov imorgon wohoooow :D 
men har spanska prov på torsdag så blir att plugga på det istället..
ska snart drar t energi huset och träna lite alltid gött, jag känner att livet känns så jävla gött just nu vetifan varför men det är 6 eller 7 veckor kvar t jullovet :D och livet är bara helt perfekt eller nästan iallafall ! 
vad ska man blogga om mer då ? ska nog gå ner och hjälpa mamma med boxern sen cyklar jag nog iväg till träningen ! en sak jag inte gillar det är att det är mörkt när man åker till skolan och mörkt när man kommer hem de är ju sjukt :o bloggar mer när jag kommer hem tjooo ...




ååh

min blogg dampar sönder vet inte varför men typ gamla inlägg lägs in igen fattar inte varför men aja bara så ni inte tkr jag är dum i huvudet elller något ..

skola imrgn ..

kvälleen igår blev riktigt lyckad tack alla som gjorde den så bra :) 
idag har jag varit på bio med mamma och syster det blev jag saknar dig så sjukt bra är den och många tårar blev det ..imorgon är det skola och teknik prov på tisdag som jag inte pluggat ett piss på kommer inte gå så jävla bra men aja får väl hoppas det går bra ska gå och lägga mig nu prata med älskling kanske ? hmm får se godnatt ! :)

Dag 01 - Presentation av mig själv

Jaha okej
jag är en glad tjej som älskar att vara med kompisar och med familjen jag gillar också att ta kort , älskar när det händer nånting annars är jag bara rastlös och kan inte sitta stil och min mun går i tusen :)
Jag är väldigt kort har inte växt nånting på 3 år haha 3 hela år oj oj fast det sägs ju att när man fått sin mens växer man inte mer woops, jag är ändå rätt nöjd med och vara kort men jag är inte alls nöjd med min kropp skulle jag kunna skulle jag vilja fett operera mig. 
jag har astma och troligtvis reumatism, jag tål inte falska personen och dom som inte kan hålla vad dom lovat. 
Jag älskar att busa och göra crazy saker vissa skäms när dom är med mig och dom är inga äkta vänner man ska ta en som man är iallafall jag har 6 syskon och en pojkvän som jag varit tillsammans med i 1 år och 11 dagar.
min allra bästa vän heter veronica bohlin. 
det jag verkligen vill ha just nu är iphone , tillbehör till systemkamran , piercing i naveln , moppee :D
vet inte vad jag ska skriva mer undrar ni något är det väl bara att fråga ! :)

redddo för partyyy :D

trolleet och pippi drar på party hos nellie först förrrfeeessst hos egron göttt ! :)



fridaaaaay

ohyeaah its fridaay o jag gillart faktiskt inte eller jo tiden får gärna stanna här för jag pallar inte med skolan på måndaaag ! vad händerrr ikväll egentligen ?
ska nog ut en sväng på bynn och kolla läget woop woopp bloggar mera seeen !

Dag 25 – En bild av något som gör mig glad

den är så himla svår men det måste bli en bild ifrån i sommras.



drar t emil

precis duschat och fixat mig drar t emil nu och är där en stund tjaao :)

moviiees

precis kollat på the ring 2 klart oh fyfasen vad den var läskig är genomsvetttt nu :o 
nu kollar vi på seventeeen again bra film dedär :D.
har typ inte gjort så mke idag var o hämtade ella och alma på fritids sen var hos emil en stund och käkat pizzaa med familjeen gött !:) imorgon blire kanske attt dra tilll mjölby och köpa godis på godishuset mumma gött godis äre där :) annars blire la lungt kanske bya en sstund eller fest eller något skojsigt får se vad kvällen har att erbjuda på lördag ska vi ha halloween fest och jag längtar som bara den tihi vet inte riktigt vad jag ska vara men blir väl något kul kommer nog gå bus eller godis med syskonen också bloggar mer imorgon godnatt :)

moviiees

precis kollat på the ring 2 klart oh fyfasen vad den var läskig är genomsvetttt nu :o 
nu kollar vi på seventeeen again bra film dedär :D.
har typ inte gjort så mke idag var o hämtade ella och alma på fritids sen var hos emil en stund och käkat pizzaa med familjeen gött !:) imorgon blire kanske attt dra tilll mjölby och köpa godis på godishuset mumma gött godis äre där :) annars blire la lungt kanske bya en sstund eller fest eller något skojsigt får se vad kvällen har att erbjuda på lördag ska vi ha halloween fest och jag längtar som bara den tihi vet inte riktigt vad jag ska vara men blir väl något kul kommer nog gå bus eller godis med syskonen också bloggar mer imorgon godnatt :)

torsdag redan ..

borde ta vara på lovet men blir att man bara liggeer och  flötar sig vid tvn och i sängen haha ah iaf det är torsdag redan och jag känner för att hitta på något kul men finns inget att göra ju ;o 
aja ska kolla på the ring 2 nu kommer nog skita på mig men skit samma ajaaa bloggar mer sen :D

23e bilden: En bild från i somras


Dag 24 – Mat jag gillar och mat jag hatar

Jag hatar fisk det är det värsta jag vet jag spyr när jag äter det, jag är väldigt kräsen med mat gillar inte så mycket men jag älskar mammas kött gryta bästa jag vet ! :)

i will love you till the end.

klart jag blir avundsjuk när någon annan tjej kramar dig, för just då har hon hela mitt liv i sin famn.



Blogg lista...

Namn: Hillevi Josefsson

Vad drack du senast:Mjölk

Vad gjorde du igår kväll: kollade på film med Mamma, Elaine och Emil :)

Hur många hamstrar har du haft: inga

Kan du gå ner i spagat: Nästan, har kunnat.

Vad ska du göra i kväll: mysaa !

Vad ska du göra i morgon: Har ingen anning faktiskt..

Senaste inköp: Det jag köpte i sthlm o det var godis,kläder, smycken ni kan läsa om det i andra inlägg..

Senaste film: Guds tre flickor

Vad har du i ditt fönster: Blomma

Tycker du om att cykla:jadå kan vara kul ibland.. men skönare att åka bil !

Vem sov du över hos senast: öhm sov ju i församlingshem med massa folk..

Vem sov över hos dig senast:Emil! :D

Vem pussade du på senast: Emil :D

 

Vad ska du göra nu: Skriva klart här.

Vad ska du göra sen: Bada med emil :)

Vem träffade du sist: familj emil

Vem skulle du vilja träffa nu: hmm venne många typ ?

Sjunger du i duschen: jajamen

Vem ringde dig senast:mammmi

Vem ringde du senast: mammi

Hur länge sov du inatt: har ingen anning länge iaf

När ska du gå och lägga dig ikväll: sent ! :D

Vad gjorde du för tre timmar sen: la upp bilder här på bloggen

Vad skulle du vilja göra nu: festa :D!!

 

Vänner du kan prata om allt med? Emil , virre , moa , julia ah typ dom

Person du kan lita på till 100%? Är inte det i princip samma fråga som ovanstående?

Har du badat i år? Ja.

Tidsfördriv? Läsa, skissa, spela spel, städa, lyssna på musik, film, pyssslaa osv osv.

Vad heter du just nu på msn: öh venne och orkar inte kolla.

Vem pratade du senast i telefon med och framförallt, varför? Mamma, hon skulle komma och möta mig.

Hur många syskon har du? 6

Kär i någon just nu? jaa

Känner du någon som heter likadant som dig? Nej

Morgontrött? jaaa men ibland skit pigg

När är du född?: 9 april 1997

Var bor du?: Ödet

Nuvarande hårfärg?: brunt

Riktiga hårfärg?: brunt?

Ögonfärg?: blå, grå , grön

Vad läser du för bok nu?: svart drama

Humör just nu?: glad !

Vad har du för parfym idag?: ingen ;o

Vill du ha barn?: jupp fast inte nuu !!!

Hur stort är ditt rum?: litet som satan men mysigt :)

Har du tv/dator i ditt rum?: jaa

Piercingar?: näsan öron?

Tatuering?: nope

Hur många converse allstarskor äger du?: inga

Brukade du vara osminkad i skolan?: na

Skostorlek : 39 för det mesta men beror på vilka skor det är ! :)


dag 18,dag 19,dag 20,dag 21,dag 22,dag 23

sammaa sak på dettaa..

Dag 18 – Fem bilder från mitt hem
jag har inga bilder nu så får bli det när jag tagit dom orkar inte gå runt och ta kort nu..

Dag 19 – En favoritplats
Mina favorit platser är hemmaa och utlandet och det har jag sagt förut i bloggen.

Dag 20 – Mina rädslor
detta har jag också sagt och det är ju små kryp och mörker osv..

Dag 21 – Fem av mina favoritlåtar

Nattradion- Hasse Andersson 

Get Back- Alexandra Stan

Sexy and I know it- LMFAO

Kapten röd- Ju mer dom spottar , saknade vänner, 1 miljon nollor

Norlia & kkv - När jag går ner

Har många mer men tog bara några från min spotify lista just nu :)

Dag 22 – Fem av mina favorit nagellack

jag använder inte nagellack så mycket och har ingen bild på dom jag använder mest just nu men kan ju berätta dom färger jag använder mest och det är .. svart, rosa , röd , blå, vit/genomskinligt typ dom färger jag använder mest !

Dag 23 – Det här saknar jag

Mycket jag saknar tex tiderna med mina underbara vänner ni vet vilka ni är vill ha tillbaka doom! 
stunderna i utlandet med finaste familjen.
massa massa mer.


17e,18e,19e,20e,21e,22e

eftersom jag inte gjort detta sen i torsdags så får det bli alla dommaa idag då...


Fredaag :17e bilden:
En ovanlig bild.

Lördag:18e bilden: En bild på din fritid.
asså jag gör ju olika saker på min fritid? så får hoppa över denna bilden för vet inte vad jag ska lägga upp för bild..
Söndag:19e bilden: En bild som du är nöjd med.
finns massa andra bilder med men det står ju ''en'' bild ;)

Måndag:20e bilden: En bild på dina närmaste.

Pappa elaine och emil är inte med på bilden men det är dom också ! :)
Tisdag:21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.


Onsdag:22e bilden: En bild på en tid du saknar.

Ursäkta mig som frågar, men när rymde du från zoo?


sthlm

Jättee dålig uppdatering men har varit i sthlm sen i onsdags och kom hem igår kväll men då hade jag inte tid att blogga men kan berätta lite om resan och lägga upp lite bilder :) 

Söndag: Åkte ifrån ödeshög vid ungefär 12, i bussen kollade vi på ''the ring'' och usch vad läskig den är fast var inte så läskig eftersom vi var så många då kände jag mig trygg ;) vi var 39 st på resan så rätt så många och tror våra ledare eller vad man ska säga var lite trötta på oss sista dagen ah iaf när vi kom till sthlm var jag så sjukt pissnödig att jag inte kunde röra mig så sprang och lämnade packningen osen gick på toa direkt när vi hade lämnat packningen hoppa vi på bussen igen och åkte långt som fan till en kina resturang skita gött vare och jag älskar kian mat så det sattt fiint när man var hungrig också :) efter kinan gick vi till en kyrka sjukt varmt och sjukt tråkigt vare att sitta där och glo tråkigt och jobbigt när man var trött och allt sen åkte vi tillbaka till hemmet där vi packade upp och fixade med ''sängerna'' hade med mig en madrass som jag sov på inte värsta sköna med deen döög :) vi gick till hemköp och köpte godis så vi skulle klara oss över natten ;) sen på med one piece och lägga sig och käka godis nice nice, vid halv 12 skulle vi sova men blev inte så mke sova då folk sprang omkring och kastade godis och härjade galet så somnade nog rung 1 någon gång.

Måndag: vaknade vid 9 någon gång tror jag, gick och fixade oss och åt frullle sen hade vi typ lektion eller något då sjöng vi och töntade oss haha men na det var inte kul vi var tvugna att sjunga fint annars fick ni inte fri tid så var bara att sätta igång och sjunga sen vid typ 12 fick vi fri tid då gick jag och Amanda ut på stan och shoppade galet jag köpte en tröja typ och ett linne , en ring och örhängen till mig själv och en tröja till mamma och en t-shirt till bror :) kommer bilder påt, när vi skulle gå tillbaka gick jag och amanda vilse såklart HAHA smarta tjejer det där vi fick fråga tre gånger efter vägen dit oså frågade amanda en bah '' vart ligger östermalm'' och hon svarade bah '' du är på östermalm'' hahahahahhaah blonda tjejer eller vadå?
tog ett tag innan vi hittade tillbaka sen när vi kom tillbaka visade vi varandra vad vi köpt osv sen kom jag och moa på att vi behövde ha något att dricka så vi stack när till hemköp och köpte dricka sen blev det att springa tillbaka eftersom vi skulle gå och käka pizza vi gick till en italensk pizzeria och riktigt gött vare kan jag ju säga mummmaaa efter det gick vi tillbaka och då fick vi ställa frågor till våra ledare typ och dom skulle svara ah det var lite kul och få reda på saker vissa hade ju frågot tröga frågor oså sen skulle vi se på en 2 timmars lång film den var både bra och dålig ah efter filmen sa dom att vi skulle sova men ingen kunde det så vi var vakna och gick runt och pratde och härja oså såklart bara för jag är borta så när jag borstade tänderna gick hela jävla tråden upp ur tandställningen så linda fick hjälpa mig att trä i den tog rätt lång tid sen vid halv 1 la vi oss och då kunde vi inte sova så amanda och jag log och pratade så kom även emil och kalle t oss och pratade lite och när jag väl skulle sova hade jag värsta jävla host attakerna skit jobbigt vare men somnade sen någon gång iallafall. 

Tisdag: Vaknade vid typ halv 8 eller blev väckta då, vi tog på oss kläder och åt frukost och städade och packade ihop sakerna och allt dedär tog någon timme eller så sen vid 10 gick vi till en kyrka tog typ en halv timme eller något men tog massa kort då när vi gick satt i kyrkan i typ någon timme sjukt tråkigt efter det gick vi till donkeen mummmaaa sen kom bussen och hämtade oss och vi åkte hem då kollade vi på ''the lazy song'' men jag somnade och vaknade typ i lkpg, när jag kom hem packade jag upp allt och sen duscha så jävla gött och duscha när man inte gjort det på flera dagar kände mig som en jävla flöt burk ellerrr en flötig pommmes usch usch. 

bilderna är helt oredigerade eftersom min kusin inte kommit och hjälpt mig än får hoppas han gör det snart.
orkar inte ladda upp alla bilder det tar alldeles för lång tid så några bilder kommer lite då och då i inläggen sen ! :)

















































































hillevijosefsson
RSS 2.0