Gh

Har precis ätit och nu spelar vi lite GH nice :D haha jag är typ efterbliven för jag kan inte men mina syskon och kusiner som är mycket mindre än mig kan (a) måste nog öva lite .


Nyår

Sitter just nu hemma hos Emil och har precis ätit ska äta efterrätt snart sen ska vi hem t mig och ha party :D kommer nog ta många foton under kvällen kommer ladda upp dom när jag får tid någon dag och ska även ladda upp en eller 2 bilder ifrån detta året alltså från alla månader och ska skriva lite om detta året men idag orkar jag inte det eller rättaresagt jag har bättre saker för mig :)


KAAN inte sööva ? :o

Jag och min kära pojkvän har typ fullt med energi i oss så vi töntar oss och busar (a) vi borde sova eftersom vi säkert kommer vara uppe jävligt sent på nyår :o 
jag tror iaf vi ska se en film nu och han vill se en skräck film men det vågar inte jag eftersom jag fick en mardröm senast jag såg en skräck film usch kunde inte sova på hela natten sen och har mycket svårare för att sova ensam men han får ju skylla sig själv han kommer inte få åka från mig på evigheter mohahahahaha :D 
gash vad jag längtar tills imorgon fett fuuuun mihi och vill nu veta en sak när klockan slår 12 eller ah när klockan är över 12 alltså den 1 januari så har jag och emil varit tillsammans i hela 15 månadeer tycker jag vi är förtjänta ett grattis (a) 



Fridaaay

Ligger just nu framför tvn och kollar på ngn film vet inte vad den heter eller jo det vet jag visst men vet inte hur de stavas xd vaknade iaf runt 11 idag och då fråga mor om jag ville följa med och handla i Motala och de ville jag eftersom jag inte orkar sitta inne och ruttna vi handlade mat till imorgon det är ju nyår då :) och då kommer min morbror och kusinerna och mormor och morfar vet inte om jag berättat det i ett tidigare inlägg ? Skit samma tror morgon dagen kommer bli lyckad älskling kommet ju vara hos oss oxå och det är ju ett + eller kanske fler ;)


Home

Hemma efter en jätte trevlig och mysig kväll i lkpg med underbara människor älskling , Natacha och Robin! Vi gick först på stan ett jävla tag innan vi hitta ngn stans att äta men sen blev det kina efter många om och men haha nejvars men där satt vi ett tag gött vare och man blev jävligt mätt ! Sen stack vi t hemmakväll och köpte godis sen bio och vi kollade på stig Helmer story den var bra men inte den bästa man sätt ;) nu sitter jag och Emil i soffan och Emil kollar på die hard och jag spelar lite tempel run niiice .. Vi ska nog ta oss en ur mysig dusch snart sen väntar sängen och där blire ännu mer myyys :D


Dubbel dejt :)

Drar snart till lkpg med fina människor i like inte säkert att jag kommer blogga mer idag för har Ingen anning om när vi kommer hem :p


Säng dags ..

Uursh känner att klockan blev mycket ikväll igen men det är ju ändå lov ;) nu ligger jag med älsk i sängen och snackar a-traktor haha fuun xd men både jag och Emil vill ju ha en så får la se hur de blir och jag ska ju börja ta körkort nu i januari :D äh orkar inte blogga mer nu för jag vet ju fan inte vad jag ska blogga om ? Ge förslag !!!!!!

Natti natti alla söta läsare ! :love:


Monopol

Spelar monopol med Elaine och älskling myspys men det börjar bli långtråkigt och jag börjar bli trött så blir sängen snart och imorgon väntar en dubbel dejt med natacha och Robin trevligt !!:)


Dålig uppdatering ..

Förlåt men har haft så mycket att göra nu under jul helgen och allt oså har jag gjort massa annat nu på lovet än att sitta vid datorn,men kan berätta lite om vad jag gjort dom senaste dagarna :)

Juldagen (söndag): min morbror och hans tjej och mina kusiner var hos oss och åt lite julmat och göttiga grejer riktigt kul hade vi tog även några bilder som jag kommer ladda upp sen eller något ? Vi fick även just dance 3 i julklapp så vi dansade det mesta delen av dagen ;)
Annandagjul (måndag): gick upp vid ungefär 11 så fixade jag och Emil oss sen stack vi till lkpg med Emils pappa, Olle och Kalle där var vi först på Elgiganten sen åkte vi och körde go-kart. Skit kul var det och det var ju första gången för mig så var skit nervös innan (a) efter det åkte vi till donken och åt sen åkte vi och köpte raketer och sen till ikano huset där Kalle skulle köpa något spel sen hem och då myste barre jag och Emil hemma hos honom :)
Tisdag: kusin och moster kom hit och var här nästan hela dagen annars trorja vi bara chilla :)

Idag vaknade Emil och jag klockan 3 ooh jobbigt och vakna så sent vi har bara tagit de lungt och kollat på tv typ hela dagen. Bloggar mer sen kanske ;) bild på granen sålänge inte den bästa eftersom jag tog bilden nu lite snabbt med Emils mobil :p


rubrik

killen : JagÄlskarDig

tjejen : varför skrev du inget mellanrum?

killen : så att ingen idiot ska komma i mellan.




Gästbloggning

Myser med världens bästa älskling
I love you . // emiil


Jul afton.

Har varit i kyrkan med mamma elaine gerda och gunnar trevligt men låångstråkigt .. ska snart kommer farmor och då ska vi äta mat sedan ska vi kolla på kalle anka sen kommer tomteen yippiie :D lite senare ikväll kommer miin kära pojkvän och firar med oss hoppas han blir glad för sina paket (a)
Huuur mysig jul afton som helst.



GOOOO JUUUUUL

Åh herregud vikken dag köpte paket till mamma och nu äntligen är jag klar med paketen till emil fast denna dagen har inte varit speciellt lyckad jag brännde mig på handen så nu har jag en bränn skada på min hand guu så gött det känns såhär dagen innan jul ..
Har iaf kollat på uppesittarkvällen och spelat binolotto myspys har klätt granen och fixat med allt så nu är allt klart inför imorgon nu ska jag snart lägga mig så de kan bli morgon snart och då ska man först duscha o fixa sig sen blire dra iväg till kyrkan ( om jag inte måste till vårdcentralen med handen ) sen kommer farmor oså ska vi äta sen kalle anka och sedan kommer kära tomten :D yippiee kommer säkert inte blogga speciellt mycket imorgon men kanske något litet inlägg ? ;) 

Höhö godnatt och god jul på er allaaaa :love:


fiin bild på handen och har tyvärr ingen bild på granen än men det kommer imorgon ..




Lagar mat

Favoritmaten köttgryta och ris står på matsedeln idag mumma och nu har jag varit då duktig och hjälpt mamma med maten nu ska bara riset koka i 20 minuter sedan blire att käka osen kolla på jullotta på Liseberg mysigt !


Jullooov

Härligt äntligen äre jullov och jag är super glad , var i skolan till klockan 11 fick betygen och allt är ganska nöjd men ändå inte :o efter skolan gick jag t tandläkaren sen gick jag och mamma och köpte lite julklappar nu är alla inköpta härligt bara en sak kvar till min prins :) har myst massa med min underbara familj och mer mys blire under helgen och imorgon ska jag tamejfan sova hela jävla dagen :D nejvars men nästan ;))





Happy face

Så jävla glad jag är då :) haha satte tejp över min systers ögon och mun så hon rammlade bakåt o har typ inga ögonbryn kvar hahahahahhahaaha :D måste nog akta mig nu :o 
Min kära pojkvän e här o yeeees som jag har längtat nu ska vi lägga oss i våran red bäddade säng och mysa och kolla på julkalendern !
imorgon äre lov och jag gillart starkt, då ska mamma och jag köpa lite julklappar trorja alla julklappar är klara till Emil så nu äre bara syskonen kvar uuh vet ifan vad man ska köpa till dom ? men hittar säkert något bra godis går ju alltid hem ;) 
Godnatt alla söta läsare :love:



kiss and tell.

Snart klar med rummet väldigt mysigt börjar det bli faktiskt :) tagit på mig mys kläder också får se om Emil kommer på besök snart hoppas det iallafall.
Mormor och Morfar kommer när som helst så ska nog se till att bli klar sen blire tacos och jag gillart starkt.
Och jag kom på att jag inte köpt en ända julklapp till mina syskon oups det börjar närma sig julafton kanske dags att göra det nu !!!!!




dom göre igen !




21 december och jag gillart.

Slutade en och en halv timme tidigare idag wohoo chill dag idag spelade lite spel och kollade på jul show och kollade när 9orna mötte lärarna på volleyboll tog lite bilder idag igen orkar inte lägga upp dom nu för jag ska städa oså nu.
Var med Sabine lite i skolan idag och herregud vad den bruden betyder myckket för mig kom jag på , vi umgicks mycket förr men nu har vi typ haft ett uppehåll eller vad man ska säga ? 
Men nu fan ska hon och jag börja leka igen :D hennes blogg hittar ni HÄR.

Var typ allt jag hade och säga för denna gången men jag ska icke träna i kväll så jag bloggar istället då pusss.


Bild på sabine fiiis :)



Volleyboll turnering

Vi var ju som sagt Jigsaw redigt likt kan man ju säga tycker jag iaf ;) 










Nej nu börjar jag bli trött o har 100 bilder ifrån volleybollen eller något orkar inte ladda upp fler gör det imorgon eller något :)

Godnatt :love:

träning på g.

Nu drar jag iväg till gymmet med syster min och kör ett härligt pass , hoppas älskling dyker upp här när jag kommer hem :) , ska fixa lite med bloggen sen ( kanske ) har ju massa annat o göra som tex pussas med Emil mohaa ;) 



jag ser det snöar.





topppeen :D

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg



Jag är med på denna sida var det ni också, klicka på bilden för att komma dit .

4 dagar kvar till julafton.

Varför ska man gå i skolan nu för vi har inte ens några riktiga lektioner , Vi kan likaväl sluta och ha loov sjukt att man ska sluta 2 dagar innan julafton -.- cp skola. Men skolan är ändå jävligt skön nu och rolig eller vad man ska säga Första lektionen spelade vi spel sen kollade vi volleyboll 9orna spelade idag, oså har vi kollat på film på svenskan och även på spanskan så fick vi sluta en timme tidigare gött gött ! :D
Imorgon har vi Engelska och då ska vi kolla på Shrek sen är det julshow fuun och sen är det säkert ngn chill lektion osen ska 9orna spela volleyboll mot lärarna och på torsdag är det julspex sen får vi betygen oså LOV :D
Tar med mig kameran både imorgon och på torsdag. 

Nu ska vi fika sen blire byta om och dra på underbar träning ska egentligen köra afro men det kanske blir gympa istället eftersom Fia är sjuk men det är kul det också.

19 december

Kollar på trolltider med Ella mysigt och sjukt bra är det måste jag säga ! Förresten skit chillig dag i skolan inte en ända lektion först på morgonen dömde vi volleyboll åt 7orna kul men ändå inte det är iaf bättre än att ha lektion ! Vid 12 körde vi volleyboll kul kul vare gick mindre bra men vi var ändå duktiga :) och vi var absolut bäst utklädda ;) kommer bilder imorgon när jag är hemma är ju hos Emil nu ! Han har precis spelat klart så vi ska nog gå och duscha osen mysa framför en film eller något .


Länk byte , följa via bloglovin osv..

De flesta som kommenterar skriver bah du kanske inte gillar att jag frågar om vi ska följa varandra eller något men jag tycker det är skit kul att få sånna kommentarer , och länk byten bara och säga till vettni :) pusss på er.

Tävlar




Jag är med och tävlar hos underbara keela hennes blogg är grym var gärna med och tävla ni också :D ! hennes blogg hittar ni HÄR

Knäck med lakrits

Mamma har gjort knäck med lakrits idag och fyfasen vad gött det är såhär gör man..

Cirka 75 styckan.
2 dl sirap
2 dl socker
2 dl vispgrädde

Koka ihop det till 122 grader ta sedan bort det ifrån spisen och krossa en halv påse turkiskpeppar blanda i det i smeten häll sedan i det i knäckformarna.


Precis ätit

Ätit kött och potatisgratäng gött gött ! Ska duscha sen kolla på copycat singers sjukt bra äre ni kan kolla påt på kanal 5 klockan 8 :)
Ska fixa saker till volleybollen imorgon också och även ladda kameran ! Blir nog ett blogg inlägg senare ikväll om jag hinner !:)


älskade kusin



4e Advent

Herregud vad tiden går fort det är 6 dagar kvar till julafton och jag älskart :D 
fick hem ett par skor igår ifrån lkpg och även lite annat som julklappar till min älskling men berättar inte vad han ska få eftersom han faktiskt är så gullig och läser min blogg ;) haha 
ska åka fram till ica o köpa sås till maten snart och även hämta kavaj till volleybollen imorgon och fyfasen vad kul det kommer bli imorgon :D mamma ska komma och kolla och hon kommer ta foton med min kamera som jag kommer ladda upp imorgon :)


Lkpg

Klar för att åka t lkpg och shoppa gött! Bloggar mer ikväll puss


gerda bloggar

hej  jag  är   hillevi  syster   jag  älskar   hene   så  pas puss  och  kram<3<33






Goooodnight

Nu kryper jag ner i sängen brevid min skönhet haha ;) 
kärlek till er alla !

Godnatt :love:

Svenska hjältargalan

Fyfasen va bra det är ! Blir tårögd och samtidigt arg för folk kan vara så jävla dumma i huvudet och göra så jävla sjuka saker usch ..
Alla människor är lika mycket värde och förtjänar ett normalt och bra och tryggt liv ! Haha tjock tv men det får ni ta vi ska köpa en ny tv till jul hoppas jag ;)


Soffa

Kollar på tingeling med älskling myspys :) ska snart äta sen kolla på tv med familjen. Imrgn ska vi till lkpg och shoppa lite julklappar vet precis vad jag ska köpa :D om jag inte bloggar mer ikväll gör jag det imorgon :love:


helt oredigerade bilder .



















laddar upp mer foton imrgn orkar inte mer nu ..

9 dagar kvar till julafton ..

Förlåt för jag har bloggat dåligt men igår var jag på familjekväll tog lite bilder som kommer upp ikväll kanske ? om jag inte ska plugga på matte provet som är tills imrgn :o idag hade vi innebandyturnering det gick sämst vi kom sist av 8orna men vi spelade bäst ändå :) sista jobbiga dagen imrgn då så jäkla gött att detta snart är över liksom min hjärna har redan tagit jullov varför ska man behöva hålla på och göra masssa prov när betygen redan är satta ? hah förstår mig inte på de .. på måndag är det volleyboll och dt kommer äga sönder vi ska vinna hela skiten och vi kommer vara bäst utklädda ;) 
jag bloggar mer sen när jag lagt in bilderna och det !

segt

har tränat på nya gymmet idag det var skit snyggt och allt är mke bättre nu ju , skönt med lite nytt måste jag säga :) , har typ något labb prov imrgn i skolan haha kan typ allt nejvars men lite kanske (a) ska läsa påt lite snart trorja.
Skolan idag var seg och jobbig trött på allt just nu orkar inte med något känner mig rädd förvirraaad ledsen aah allt så lustiggt att alla ska finnas för en när man inte behöver dom men när man behöver dom finns dom aldrig aja sånt är livet ..

12/12

Sitter hemma ska snart äta , kusinerna o moster är här också mys ! 
tagit lite bilder på alma som kommer upp sen :) , älskling kommer till mig sen också saknar hnm redan. 
skolan idag var seg och pallade inte med ngt inte ens volleybollen .. hmm aja fixa saker t volletbollen också uuh mycket nu men ändå inte .. fick iallafall godkänt på engelska provet :D

Emils säng :)

Ska duscha osen kolla på fråga Olle och mysa med emme förresten det var kul på matchen igår men hv förlora men dom kommer ändå alltid vara bäst ! 19000 människor vare där oh fyfan aldrig sätt så mycket folk haha jovars men det var kul o så jävla bra musik !! Tog inte med mig kameran eftersom jag trodde det skulle regna oså vare ju så jävla mke folk!
Skola imorgon igen men denna vecka blir nog rätt chill bara ett jävla matte prov på fredag -.- kan berätta lite om hur veckan kommer se ut ...

Måndag: träna, göra klart saker i skolan,
Öva inför volleybollen och även innebandyn Troja ?
Tisdag: träna, kolla på lucia, öva inför volleybollen o bandyn det kommer vi nog göra hela veckan så skriver inte det vid alla!
Onsdag: träna, kolla på lucia igen, plugga inför matte prov.
Torsdag: mamma fyller så det kommer massa folk t oss!
Fredag: matte prov, och barre chilla !

Resten av helgen blir nog chill !


Söndag

Har precis ätit skit gött !! Ska packa sen blire åka t Emil och sova där mys kolla på julkalendern och copycat singers också :) äälskar min pojkvän så jävla mycket !


svar på omogen kommentar

haha pusha tuttarna lite till i din bombshell din lilla tjocka fjortis! :D
svar: ursäkta men vad vill du mig ? , du kan ju börja med att skriva vem du är istället för att vara så jävla omogen och du skriver säkert sånt till mig för du inte så bättre ut själv o visst jag har kurvor men lägg ner förfan , och i de flesta bhar är det i lägg i förutom kärring behåar o juste sånna använder ju du -.- herregud skaffa ett liv !

musiiic


Tryck på bilden så får ni min lisa :D





hockeey

ska snart fixa mig sen drar jag iväg med älskling på hockey underbart ! kvällen kommer rocka ! :D
tar nog med kameran så ni får bilder imorgon eller något och vi får se om jag hinner blogga mer ikväll aja tjaao :)

Fråga olle

ska se julkalendern ochsen mitt efterlängtade fråga olle älskart :D
sen sova och gå upp tidigt imrng blää .. godnatt :)

Fredaag

Förlåt för att jag inte bloggade igår innan jag la mig men orkade inte eftersom jag städade rummet och pluggade så jag kände att mitt liv typ rasar samman snart haha nejvars , men idag hade vi engelska prov o det gick åt helvete fyfasen säger jag bara .. , slutade vid 12 ungefär så åkte vi till jkpg och där köpte vi en ny soffa skit chill o skön är den fast fick inte hem hela så mamma och pappa måste åka hem imrgn tidigt på morgonen så jag måste vara barnvakt åt bebis myys , efter det åkte vi och köpte skor och jag köpte ett par skit snygga :D kommer bild sen eller något efter det åkte vi till ikea och handlade massa skit där sen till ica maxi o handla så kom hem för ett tag sen o har kollat på idol och väntar på att det ska börja igen AMANDA FONDELL ska ju lätt vinna vafan ! 
imrgn som sagt ska jag ju vara barnvakt på morgonen sedan kanske jag drar på jubeliumsmatchen eller hur det stavas ? haha vill verkligen dit men fyfan va illa om det blir snö storm elller om det regnar sjukt tråkigt vore det men vill verkligen kolla påt och isf blire att kolla med mina kära kusiner victor och annalisa :) :love:
haha herregud vilket onödigt långt inlägg men det får ni stå ut med ! :D





Tv

kollar på film på tv riktigt bra är den,den heter typ Allt en tjej vill ha när den är slut ska jag plugga med älskling som är hääär har saknat hnm sååå ! :love:
bloggar innan jag lägger mig !

plugg plugg plugg

tycker det borde förbjudas, orkar inte mer sitter o försöker öva in 104 glosor kan 77 av dom uuh faseen har grammatik att plugga in också hur fan ska detta engelska prov gå ? 
blir inte godkänd iallafall, har skrivit en bokrecention nu och har bara några sidor kvar på den sista boken känns skönt att det rullar på iallafall.
Ta med kamran till skolan imrgn också ska ju ut o foto på son eller det beror ju på om jag ska vara ledig slutet av dagen eftersom vi ska till jkpg aja får se hur det blir det ordnar sig säkert.
ska nog övat klart på glosorna nu osen duscha så jag blir lite freshare kanske ;) 
Fråga olle är ikväll med och jag gillart till tusen haha det programmet äger sönder måste jag säga jag älskar verkligen att prata om snusk taha det är sån jag är ;)

sängen

ligger i sängen o försöker läsa ut två böcker men gör annat istället :o , känner mig lite bättre idag men inte helt frisk men måste iaf t skolan imrgn o göra engelska provet , har skrivit klart no saken gött ! 
ska öva på engelska provet och även skriva bok recentioner ååh jag orkar inte men fan måste ju görat ska försöka hinna med att kolla på julkalendern också det är ju så jävla bra :D bloggar mer sen puss :)





sjuk tjej

usch att bli sjuk såhär till jul är nt en höjdare direkt kan inte plugga pågrund av att jag mår skit så får fan inget gjort men ska iaf försöka läsa lite o plugga lite till engelska provet kommer nog inte t skolan imrgn så imorgon ska jag försöka pluggaa gärnet !
dagen har spenderats i sängen och soffan usch huvudvärk magont och mår illa inte det bästa kan man ju säga får hoppas det inte blir värree bara ..
orkar inte blogga mer pusss på er iaf ..

Christmas time !


Naglar :D




Bild på hur naglarna blev :)

hemma.

usch känner mig inge vidare börjar nog bli sjuk men jag vill inte buhuuhuhu, ska iaf försöka ta mig ut i vintervädret o fota lite o se om jag kanske känner mig bättre av det ? lägger ut lite bilder sen ! :) 



Jag just nu.




teknik -.-

har teknik men sitter vid min dator istället haha xd aja detta suger fyfaan asså man fattar ingenting om vad han snackar om han bablar på o vi bara sitter o gör massa annat braa lektion ! 
aja har fortfarande skit ont i magen får se hur dagen kmr sluta, har så jävla mke o göra nu alltså så måste verkligen ta tag i mitt liv o göra allt som behövs göras innan betygen sätts ..
får se om jag tränar idag vill fan inte bli sjukare nu till jul fan då är mitt liv förstört , förresten snön har kommit nu blir nog ingen grön jul iallafall :D ska ut o fota lite när jag kommer hem ( om jag orkar ) , sov ju hos emil inatt och vi kollade på en skit trög film haha var massa snusk i den så den var ju lite bra ;) men ändå inte hade typ värsta spring i benen för kunde inte ligga stil när vi kollade på den haha tror emil blev lite tjurig ;) 
höhhö bloggar mera sen tjaaao ! :D

älsklings säng

Kollar på ngn film med hjärtat och har världens mag värk usch får hoppas jag kan sova inatt iaf godnatt på er bloggar mer när jag kommer hem imorgon kort dag i skolan oxå ju får hoppas dagen går fort ändå !!


5 December

jobbig dag i skolan fick reda på att det är skit mke att göra denna vecka eftersom betygen sätts den 14 december trorja oups aja bara att kämpa på nu i veckan ska hinna med att träna också .. ska dra iväg o träna nu sen blire hem o läsa o fixa med massa skit usch orkar egentligen inte men bara att görat ..

mys med världens finaste !

ska kolla på julkalendern nu sen krypa ner under täcket o mysaaa med älskling underbart !!! :D




Tv

Kollar på grabben i graven bredvid verkar vara en riktigt bra film :) ska duscha om det kan bli reklam snart så jävla konstigt att det aldrig kan bli reklam när man vill det men när man inte vill att det ska bli reklam blir det alltid det -.-


fyfaan !




åh jag blir så jävla arg varför ska det bbehöva vara såhär ? 
det är precis såhär jag känner mig..idioter

2a Advent

säger bara shit vad tiden går fort .. helt sjukt ju, helgen har varit mysig blev inga bilder igår men gjorde inte så mycket myste vid tvn oså idag har det varit storbak med mamma har gjort kola,knäck och pepparkakor mumms :D lagade maten också favorit maten köttgrytaa blev riktigt gött , nu ligger jag i sängen o väntar på att far ska komma hem se om han har med sig ngt hem till oss (a) usch vill inte att helgen ska  vara slut redan har fullt upp i veckan ska träna varje dag sen har jag engelska prov på fredag som jag ska plugga gärnet på sen även matte repitition som ska göras o kartförhör och massa annat skit usch usch aja ska inte klaga egentligen det är ju bara två veckor som är jobbiga nu i skolan sista veckan slutar vi ju på torsdagen och har ju julshow och volleyboll och sånt då .. förresten gör skit rolig sak på so:n jag o julia ska ut o fota på torsdag i skolan med våra kamror typ fota ödet ifrån hur det såg ut förr och nu skit kul faktiskt då kan man ju ta lite andra bilder också o snacka lite skit mke roligare än att sitta i skolan o ruttna ..
onödigt långgt inlägg men det behövdes ;) bloggar mer sen ..

Tacooos

hemma nu ska snart äta tacos mumms så jävla gött det ska bli alltså , sen blire nog film eller något annat mys kanske spela spel, tar nog lite foton under kvälleen tillsammans med min kära familj lägger ut dom imorgon :)

Sant !

Hillevi jag älskar dig ! / Emil


Hos emils farmor :)

Har precis ätit riktigt gött vare :) ikväll blire vara hemma med mamma o syskonen o mysa !:D
Bloggar mer när jag kommer hem för har ingen anning om vad jag ska blogga om xd


Ändrat i bloggeen

Fixaat med bloggen rätt mycket nu och är rätt nöjd lite mysigare blev det ju , kommer ha detta nu i december sen byter jag igen till något nytt :).
Kollar på idol och fan vet inte vem jag vill ska t final alltså det är så svårt alla är bra på olika sätt.. 
blev inte att sova hos emil idag får la göra det ngn annan dag , imrgn ska vi t hans farmor trevligt trevligt ! :)
Ha en awesome kvälll ! :D

sant ..

Killen: Jag älskar dig mest av allt och skulle gå igenom eld och vatten för dig älskling.
Tjejen: Naw älskling, kan du inte komma hit då?
Killen: Aboow äru dum eller? det regnar ute..

Julkalendern

Älskar verkligen o kolla påt och årets verkar så sjukt bra , det har varit skit dåliga dom senaste åren men i år är den bra eller hittils iallafall , och nu har man ju börjar öppna choklad/paket kalendern också myyyys julen närmar sig ! :D



fridaay unnttzz

hemma nu efter en chill dag i skolan woooop woop :D , ska kanske träffa julia o kalle sen som sagt va o emil bebis ska med också blir nog en riktigt riktigt bra kväll hoppas jag iallafall är så fruktansvärt sugen på pizza så kanske blir de ikväll ? vem vet ? :p kameran kanske följer med ut ikväll skit kul att ta kort på massa olika skit älskar att fota så fåår se vad som händer och isf kommer bilderna imrgn eller ngt ?
imrgn ska pappa på kryssning så blir vara hemma hos mamma o mysa och på söndag tar jag nog med mig gunnar och kollar på julia och moa i stallet på någon show ? blir nog skit kul full bokad helg ser det ut o vara så får se hur mycket jag kommer blogga ? , och det är ju såhär att jag så gärna vill ha en iphone o det kmr jag få i januari o då kommer jag kunna bloggaa i den så jag kommer blogga massa då ! :D 



skoolaaan suger

har precis ätit ska snart ha matte o ngt jävla läxförhör haha inte ens övat xd aja blir nog bra.
Ska sova hos emil inatt trorja mysigt så ska vi kanske vara med Julia , Moa och kalle trorja ? hm aja får se hoppas det blir kul iaf är så jävla sugen på pizza så blir nog äta det idag med fint folk :)
bloggar mer när jag kommer hem , och jag känner att jag blivit sjukt dålig på att blogga måste börja göra det mer men frågan är juu bara om vad kan ni snälla säga det ? :D

Iallfall detta var vad skolan hade att erbjuda idag..


kramp i vaden ..

förresteen vaknade klockaan halv 2 i natt av kramp i vaden så nu kan jag knappt gå sjukt ju ! 
hur fan kan man få det när man sover ?
eller har ju problem med det får ofta kramp i vaden + att jag tränade som fasen igår med aja hoppas bara det nt blir värre.

mormor o morfar

drar t mormor o morfar nu, mormor fyllde 65 igår GRATTIS :) , ska fira henne när jag kommer hem ska jag övertala min älskade pojkvän att han ska sova här eftersom vi varit tsm i 14 månader idag (a) 
målat naglarna så dom är jul fina nu ;) kommer bild sen , gör ngt kul på son nu också julia o jag ska ut o fota massa nästa veckaaa fuuun ! :D älskar den brudeeen !
aja bloggar mer när jag kommer hem tjooo :) 




hillevijosefsson
RSS 2.0