Spelar

Spelar spel med familjen och emil o Andreas trevligt äre :)))


HV in my heaaart !

Måste säga att jag älskar HV :D !




SATURDAAAY

har packat och gjort paj och duschaat aa det ä vad jag gjort idag, det ska bli skit kul att åka till sthlm men fyfan det finns inga duschaar kommer ju fan döö ! aja ska nog hem till emil en stund sen och göra något venne vad xd 
ska fixa syskonen som ska på halloween fest kommer bild på dom sen ! :) 
bloggar mera seeeen tjaaao 



Bilddeeer på mig och emil just nu ! :D





piccccs

























Bild på världens bästa farfar får avsluta, orkar inte lägga upp alla bilder för dt skulle ta hela natten men lägger ut fler lite då och då ! :)

fredag

min dag har varit jävligt lång, först var vi på en gård skit kul eller inte fyfan när vi kom hem slutade jag då fixade jag mig sen iväg på begravning den var så sjukt fin med usch vad jag grät kommer aldrig glömma dig och allt du gjort för oss svea, det var så jobbigt att se ''åberg'' min farfar egentligen är han inte min farfar men jag tar hnm som det eftersom jag inte har någon han ställer alltid upp på oss iaf det var jobbigt att se hnm ledsen svea är alltså hans mamma ah det var skit fint oså, när vi kom hem därifrån fixade jag tårta blev nöjd ! :)
sen äta och fira syskonen och lite sen drog jag och emil till Egron och där var Hugo Anton och Markus trevligt trevligt , snart ska jag krypa ner i sängen och kolla film med emil men laddar upp lite bilder innnan ! :)

bondgård och bla bla bla

Kom hem för en stund sen varit på någon gård och det sög vi gjorde inte ett skit stod bara och kollade hela tiden aja bättre än vanliga lektioner, har tagit lite bilder som kommer sen ska ju på begravning snart tar kort där också som kommer upp ikväll på bloggen!
Mor och gunnar får komma hem idag och jag är super duper glad ! :D 
När jag kommer hem ifrån begravningen ska jag göra tårta mummsss kommer bild på dom också, nej nu ska jag ta en dusch sen ta på mig lite kläder hörs sen pusss !

nattiii

slått in paket åt syskonen och städat nu är jag trött så kryper ner i en ren bäddad säng med älskling !

16e bilden: En bild på dig själv.


Dag 17 – Detta skulle jag vilja göra innan jag dör

Oj oj oj det finns så jävla mycket som typ resa runt jorden haha men jag kan inte säga det för de finns så sjukt mycket typ bada med delfiner gud så mysigt men aah det finns sjukt mycket. !

drar till linköping !

kom hem för en stund sen, ska dra in till linköping och hälsa på mamma och gunnar och handla lite eftersom mina syskon fyller imorgon, mamma och gunnar får inte komma hem idag heller :(
imorgon ska vi till någon gård och typ ta kort oså så då följer systemkamran med !
bloggar mer ikväll när jag kommer hem , usch ska på begravning imorgon också ser inte fram emot det och ikväll ska jag nog sova hos emil ! hörs lovveeers

Kära bloggläsar osv osv

nu är det så att jag går och lägger mig sätter på en film också blir ''cherry'' eller något hette den aja får se om den är bra bloggar mer om det imorgon ! :) 
hörs väl imorgon då godnatt ! :love:

Svar på kommentar

Åh herregud.. detdär fick mig att fälla en tår!
jag saknar dig så otroligt mycket hillevi vill gärna träffa dig och prata. har så mycket jag vil säga dig.
det gillas inte dethär med att vi tappat kontakten asså.. 
och folket bilden bjur jag på vetni ;)

Svar: Gumman jag saknar dig jätte mycket hör av dig någon dag om du vill ses typ på lovet eller något! :)
du är så söt så ! :) 


Bjuder på en ffin bild på mig och min kära vän förra vintern ! myyyss


acceptera mig för den jag är.





Skäms inte över ditt utseende,för ingen ser likadan ut.
Du föddes som du gjorde.
Skäms för din insida istället, för den kan du kontrollera.

Tvvvv

Kollar på tv med emil och är så jäkla sugen på godis woop woopp :) känner mig sjuk också men ska försöka gå till skolan imorgon måste bli klar med deckar berättelsen innan lovet !


if you cry, i cry.

slutade halv 2 idag eftersom vi skulle hälsa på mamma och gunnar var där inne rätt så länge och fikade o lite skönt o få träffa dom när man kan och hoppas dom kommer hem snart !
Provet idag gick sådär inte så värst bra men hoppas jag iaf får godkänt! 
vet inte vad jag ska blogga mer om men ska typ duscha snart osen gå ner och kollar på bröst cancer galan så sjukt bra är det och blir säkert att man gråter till det också buhu .. bloggar mer sen pusss !

15e bilden: En bild på en barndomsvän.

Ellinor min allra första och bästa vän, det som är synd är att vi tappat kontakten .. men jag älskar henne lika mycket nu som då och hon kommer alltid vara en av mina bästa vänner !  :love




Dag 16 – Fem tidningar jag läser






Har ingen 5e vad jag vet iaf, men detta är dom jag oftast läser , läser inte julia och frida så mycket längre har inte haft orkan att köpa men dom andra brukar jag läsa eftersom mamma prenumenerar eller hur det stavas och jag gillar skvallar :)

öhöh

Plugggar som ett svin men får inte in de blir galen åh åh :( aja gör väl så gott jag kan ! 
ska duscha nu sen kolla på film , godnatt ! :)

HAHA


tisdag

Onsdag imorgon och vi har prov och fyfan jag kan ingenting hur ska detta gå ? aja får hoppas emil kan hjälpa mig när han kommer sen ! :)

Mamma och lillebror har fått åka in till sjukhuset :( så dom måste vara där inatt får hjälpa pappa med små töntarna :p ska laga mat till pappa kommer hem så blir nog gå ner och kolla vad man ska laga, det är faktiskt kul att laga mat tihi! :) hoppas victor kan komma och hjälpa mig med photoshop !!!!! blir galen är typ beroende av photoshop nu ju det är ju så jävla kul !

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.





mylove basket !

Följ/gilla eller köp de ni tycker om på min mylove basket. Men följ min mode så gör jag samma sak med din, skicka länken via kommentaren :)



Dag 15 – Något jag hatar

Jag hatar verkligen FISK och FALSKA MÄNNISKOR och MÖRKER värsta jag vet !

skolan suggeer

sitter i datasalen börjar om 10 minuter har svenska då det är rätt göddigt faktiskt ! :) 
ååh vi hade teknik nu innan svenskan och han är helt cp han bara står och pratar om saker man inte fattar blir galen kommer inte klara det jävla provet efter lovet det var vår sista lektion nu innan provet aja alla hatar fan hnm gubb jävel ! :D 
Slutar tidigt idag gött som faen äre har slöjd sista lektionen med samma jävla gubbe som i tekniken -.- 
bloggar mer när jag kommer hem sen ! :)

i love you

tar mig en dusch sen sätter jag på en film och kryper ner i sängen med världens bästa pojkvän GoDnAtT :)

böbööböö

Jag funderar på att göra ett videoinlägg haha men fan är ju helt cp och sitta och prata med sig själv xd 
Öhmm hmm möö jag vet inte vad jag ska skriva och jag är såhär värsta mongo just nu som har hyper mycket energi :P ska kolla på Svärföraldrar från helvetet snart wohoooo det äger söndeeer allt ! :D :D :D 


Jag just nu tihi :) , och för er som inte visste att jag har tandställning så får ni ful bild på det nu HAHA :D bara för att jag älskar o vara mig själv ! MIN blogg och jag gör vad fan jag vill så kommentera inget onödigt ! :)





klädddeeer ! :D

Bild på vad jag köpte i fredags bara svart :) 

Jeans - Gina tricot - 199 kr
Linne - Gina tricot - 99 kr



HAHA

Måste visa bilder när mamma pappa och jag blev av ritade när jag var liten flicka :) det ser ut som om pappa har ett skit stort huvud :p


JAG



MAMMA


PAPPA


13e bilden: En bild från ett ställe du älskar.

jag älskar ju utlandet men finns andra ställen jag också gillar när jag tröttnar på utlandet men ni får en bild ifrån utlandet då ! :)




Dag 14 – Något jag gillar

hmm vet ifan vad dom menar men tar saker jag tror typ höhö ! :) 

CHOKLAD :love:
TA KORT 
MUSIK 
FEST / UT MED FOLK !
MYS / FAMILJ BABY !

Finns så himla mycket egentligen stod det ju ''något'' men fick bli det jag gillar allra mest ! :)

GIVE ME EVERYTHING.

Kom hem för ett tag sen skolan kändes seg som fan, idrott sista lektionen och det var tungt idag börjar nog bli sjuk igen känner hängig och fryser och svettas på samma gång och har så jävla ont i huvudet inget positivt om man säger så .. får hoppas det inte är något blir ingen träning för mig idag kanske inte på hela veckan vill inte bli sjukare och får verkligen inte missa sthlm med konfan! 
aja utvecklingsamtal idag också lät väldigt positivt om jag ska vara ärlig bara att jag hade massa saker att klaga på ;) men det fick fan lärarna ta, mamma ska ju på möte med rektorn på torsdag hoppas han säger att jag får dator då !, efter utvecklingsamtalet gick vi till tandläkaren med gerda hon hade fin fina tänder eftersom jag borstade dom ;), sen efter det gick vi till ica där köpte jag risifruttttiii MUMMS jag älskar det och det är perfekt att äta när man känner sig dålig! Ska nog ner och hjälpa mamma med maten snart sen får jag hoppas victor kommer och hjälper mig med photoshop riktigt snäll kusin jag har som ställer upp i alla lägen ! :) 


Dag 13 – Det här får mig att gråta

vissa filmer , mobbning finns massa saker men vill inte ta upp dom här. :)

12e bilden: En bild på din vardag.



Skola - Plugg - Träning - Vänner / bebi ! haha hittade ingen bra vänner bild så fick bli nalle puuuh :)

tv

Kollar på Göta kanal 3 med mamma och pappa mys :) 
Varit på bio idag Bilar 2 med älskling och 8 ungar fyfan så jävla jobbiga dom var, dom skulle gå på toa 1 miljon gånger -.- , filmen dög väl :)
imorgon äre skola igen men nästa vecka äre höstlov och jag älskart det startar jag med att åka till sthlm med konfirmationen gutt gutt , usch ska på begravning på fredag också o jag ser inte fram emot det .. :( 
bloggar mer innan jag går och lägger mig !



lördag

varit i linköping o shoppat hela dagen köpt presenter till mina syskon som fyller på lördag, och köpte jeans och linne till mig kommer bild i morgon , ska bädda rent i sängen sen ner och prata med mamma och pappa och spela lite kort mys ! :) 


ut snart

Är barnvakt just nu snart blir det utgång med älskling blir säkert och träffa fint folk :)
varit på kina med syster gött som fasen vare :D !
orkar inte blogga mer nu :o bloggar mer ikväll !

Dag 12 – Det här får mig att må bättre

vet inte vad dom menar med detta, men det är väl typ när folk finns vid min sida och jag kan prata med andra när jag mår dåligt om det som hänt tex oh aa ?

11e bilden: En person du kan berätta allt för.



MOR & EMIL ! :)



Dag 11 – Det här hade jag på mig i dag

Jeans - Cubus
Tröja - spanien (marabella)
Ring - Ur & penn



fullt upp

gick till tandläkaren vid kvart över 3 typ där jag träffade mamma och syskon sen efter det gick vi och handlade kom hem vid 5 ungefär och då vare bara att ta på sig tränings kläder osen cykla till gymmet , tränade i 2 och en halv timme gött vare , blev gympa , core och yoga ! :) 
när jag kom hem därifrån var älskling här ÄNTLIGEN ! han och jag ska kolla på film nu mys , sen blire la och sova så jag orkar upp imorgon,fredag imorgon ju wohooow , ska äta på kina med mamma och syster nicee , sen ta hand om små barn för pappa ska köra mamma till ladys night avis på henne kan man ju säga ! 
när pappa skjutsat dom ska jag och baby ut på byn uhus säljer ju glassar för 10 kronor lätt att man ska gå dit och käka lite ;), på lördag blire åka in till linköping och shoppa lite trorja. Skriver detta ifall jag inte får någon tid över att blogga i helgen ! :)

Bilder












känner att jag måste börja gå ut och fota lite mer !
orkar inte lägga upp fler bilder..

Ledsen tjej

känns så jävla surt och bli dissa :(


kollar på ''min mans bröllop'' riktigt bra äre ! :thumbup:

rubrik

Kom hem för en stund sen har ätit och nu väntar jag på älskling, hoppas han kan sova här saknar hnm sååå ! 
glömde ta kort på outfiten så blir ingen bild på det hade iaf min one piece på mig och ett linne inte så märk värdigt :) 
ska duscha osen lägga mig vid tvn tror jag bloggar mera sen och lägger upp lite bilder då också ! :)

10e bilden: En bild på din favoritplats.


Utlandet, kvittar vart det är bara det är varmt och skönt !





Dag 10 – Fem internetsidor jag ofta besöker

Hoppar över dag 9 efter som jag redan skrivit om det. 















onsdag

onsdaag och jag gillar faktiskt vafan helg snart sen äre ju helg sen går man bara en vecka t och LOV ! :D
Engelska provet gick sådär eller hoppas det gick bra iaf bara jag blir godkänd, fick reda på No provet och jag är så jävla arg var skit nära på att få A åååååh bara 1 ynkligt poäng på ljus och ljud ååh :( så nu är jag en arg och tjurig tjej, mamma säger att jag lägger för stora krav på mig själv ;o men det tycker jag verkligen inte. 
Gjorde lasagne på hemkunskapen idag riktigt gött vare för att vara jag och Emil tihi, hahaha och några killar i klassen hade satt på lampan istället för ugnen så dom fick ingen mat HAHA så jävla klantiga :p 
Ska träna snart med Alma riktigt gött ska det bli blir step idag. 
bloggar mera när jag kommer hem lägger även upp lite bilder då känner att det är dags och visar bild på outfiten for today myyys dag ju ;) 

Bild på Lasagnen!



galeeen !

åh jag kan inte engelska provet och kan typ inga glosor detta kommer inte sluta bra ! 
aja bara och göra så gott jag kan. 
tagit på mig min one piece så snart drar jag till skolan !

trött

Är så sjukt äckligt trött , suttit och övat på glosorna hur länge som helst nu och jag orkar inte mer usch godnatt !

..



Sjukt bra låt , kärlek till den !

9e bilden: Någon i din släkt.


Världens bästa mamma och lillebror!



Mormor med 3 av alla mina kusiner :)

Dag 08 – Filmer jag gillar




Gillar alla saw filmerna och även massa andra skräck filmer !

Finns massa andra filmer jag gillar men orkar inte visa alla det skulle ta jätte lång tid!

home sweet home

Har precis gjort kladdkaka muumms :) ,kommer bild sen och även på äppel pajen jag gjorde i söndags.
Ska plugga på Engelska provet nu osen dra och träna usch och behöva cykla i det tråkiga vädret , men men bara och göra det. Bloggar nog mera sen!

Veckans blogg !



  • För att vara med kommentera ''jag är med''
  • Du har större chans att vinna om du länkar mig på din blogg eller någon annanstans.
  • Jätte kul om du vill vara med kommer lägga ut en bild du vill att jag ska ta på dig, och länka dig i ett inlägg och ha dig bland mina länkar ! :) 

    Drar 2 eller 3 vinnare på Fredag ! :)

SKolaan

Sitter i datasalen med bästa vän Emil :) ska ha svenska snart , efter det mat vetifan vad det är men är iallafall hungrig åt ingen frukost :o 
vet inte vad jag ska blogga om ? ni måste kommentera mer och skriva vad ni vill veta om mig osv ! :)

ensam

kryper ner i sängen helt ensam jag gillar det inte , kommer nog inte bli någon sömn för mig inatt så mörkrädd som jag är .. GoDnaTT ! :love:

8e bilden: En person som du saknar.

denna är svår för det finns så många !
så jag måste hoppa den sorry !

Dag 07 – Min kärlek

hoppar dag 6 eftersom vi inte har några djur ..


Emil Strelin är min stora kärlek och jag kan inte leva utan honom , jag älskar dig så otroligt mycket !



Måndag

Inte hunnit blogga idag vet inte varför men det blev så ;o 
Har engelska prov på ondsdag och jag gillart inte det är inte direkt mitt ämne .. men får hoppas det kommer gå bra inte pluggat så mycket på det men ska plugga som fasen imorgon !
Har tränat idag skit skönt , ska träna imorgon oxå och då blir det spinn och core :thumbup: 
känner mig så himla utfryst i skolan och överallt fattar inte vad det är med folk vad har jag gjort er ?
aja om det är något vill jag ni säger det !
Ska kolla på tv nu med mamma sen blir det la sängen bloggar kanske mer innan jag lägger mig ! :)

bjuder på en bild :) 



rubrik saknas

var ju i mjölby igår först köpte emil lite kläder osånt sket snygga faktiskt :) 
jag hade namnsdag igår förresten :D 
haha efter det åkte vi till några gamlingar och typ åt mat och pratade lite oså sen åkte vi till godis huset mummsigt köpte förstårs godis :) när vi kom hem sov emil och jag i någon timme eller något var ju så jävla trötta, sen umgicks vi lite med mamma och pappa och åt choklad pudding oså :) 
kommer lite bilder sen (: 

tog lite bilder i fredags också lägger upp dom sen :) 

och jag blir så glad när folk vill att jag ska ha en frågestund men om jag ska ha det vill jag ha många många knasiga frågor :D !

arg !

Okej nu äre såhär att jag blir så arg Emil var INTE full i fredags han satt brevid mig när jag skrev det och det var bara på skämt för att reta honom oså , så förfan ni som är så jävla dummaihuvudet och ska snacka massa skit ta reda på sanningen istället TACK ! Min pojkvän är ingen som super 24/7 som alla tror att man gör när man är i den åldern men han är inte sån så sluta snacka massa skit okej !!


6e bilden , 7e bilden

(Lördag) 6e bilden: En bild på ditt syskon.



Har ju 6 syskon men orkar inte lägga upp bilder på alla så får bli på gunnar :) 



(Söndag) 7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


Dag 04 , Dag 05


(Lördag) Dag 04 – Den här veckan
jaha ehm äre typ vad jag ska göra i veckan eller vad ? 
aja skriver väl vad jag tror jag ska göra oså :)
Måndag: Skola , Träna , plugga , träffa älskling ? 
Tisdag: skola PLUGGGAAAAAA !!!!!!!!! träna ?
Onsdag:skola älskling ? träna ?
Torsdag: skola Träna , uhus ? 
Fredag: Skola Fin fint folk och bebu ? 
Lördag: Chilla och mysa med emil !
Söndag: ingen anning träning ? 




Dag 05 – Favoritböcker
Jag är mycket för ungdomsböcker tycker det är skit skönt och läsa när jag ska lägga mig osånt .. har nog inte direkt någon favorit gillar många böcker :) !

hos älskling !

varit ute på bynn och härjat hah nejvars :) ska kolla på film nu och ta hand om min fulla pojkvän :P
bloggar mer imorgon när jag kommit hem ifrån mjölby och det , Godnatt :love:

HELG :D

åH så jävla gött det är helg och jag känner mig så jävla glad sjukt ju :D 
no provet gick nog rätt bra hoppas jag iallafall :) 
Ska nog leka lite med kamran och mitt hår och sminka mig lite snart och vänta på babu ! 
Åh måste bara säga att jag har världens bästa mamma som ska göra min absoluta favorit mat idag KÖTTGRYTA MED RIS ! :love: tihi jag älskart verkligen ! 
När jag ätit oså ska jag ut på byn men emil träffa folk trorja :) ska sova hos emil inatt så bloggar hos hnm sen och även innan jag drar ut sen ska följa med hnm till mjölby imorgon trevligt trevligt :) 
ah blogga mera sen ! :D

Dag 03 – Något jag vill ha






5e bilden: En gammal bild på dig själv.

HAHA lite gammal xd


SÄngeeen

Går till sängs nu .. ska kolla igenom provet lite oså :)
godnatt :) !

Dag 02 - En bild på det senaste jag köpte



4e bilden: En bild på något som gör dig glad.


Bilden säger ju nästan allt, okej redigerat den lite för att jag skulle testa var egentligen en jätte fin sommar dag men aja. 

Mitt hem 
Byn jag bor i vissa gillar den inte men det är fan mysigt på något sätt ( min blogg mina åsikter )
Min familj 
Min pojkvän 
finns mycket som gör mig glad ! :)

sorrry !

Inte hunnit blogga idag har ju först varit i skolan till halv 4 seriöst var livrädd när jag cyklade hem hade femie på pakethållaren oså kommer det en buss jävel som kör 1 cm ifrån oss knappt det fyfan asså jag kände bussen mot min arm och jag trodde vi skulle dö :o
iallafall när jag kom hem hjälpte jag mamma med maten sen vare bara o klä om så åkte jag och tränade blev gympa och core skiit gött vare! Alma och Femie var också men på coren. När jag kom hem därifrån så åkte pappa,jag och elaine fram till ica och handlade lite blev lite godis mumms HAhahaha Elaine fes där inne fyfan så jävla vidrig du stank så ini helvete :s
var tvungen och säga det :) 
nu sitter jag här och ska plugga på no provet vi har imorgon ouuh känns som det kommer gå bra men ändå inte JAG VIIILL INTEEE !!!!!!!! 2 veckor kvar till höst lov och jag gillart ! 
boggar nog mer innan jag går och lägger mig för ska duscha nu sen chilla lite vid tvn med mor & far ! :love:

oups

missade träningen idag för jag gjorde paj och så kom min morbror klockan bara sticker ju iväg :o 
men måste träna imorgon det har jag bestämt :D !
snart kommer emil ÄNTLIGEN !
och ANDERS hahaa raggarn elaines pojkvän kommer också så blir la prata med dom lite oså :) 
bloggar meraa ikväll alla söta flickor och pojkar !

3e bilden: En bild på någon i din familj.



får bli en bild på alla förutom pappa och elaine :)
igga mig på bilden ! :P

home from school

dagen seg som fan och vi har gjort Potatismos och köttbullar och gräddsås på hemkunskapen dt var inte så gott haha emil och jag failade med potatismosen tihih men det skiter vi i :)
ska nog träna sen trorja (om jag orkar ) isånnafall blir det steppp redigt kuul och skönt är det ! 
åh det känns som jag inte träffat emil på flera år :( saknar hnm så jävla mycket .. 


Dag 01 - Presentation av mig själv

jag är en glad tjej som älskar att vara med kompisar och med familjen jag gillar också att ta kort , älskar när det händer nånting annars är jag bara rastlös och kan inte sitta stil och min mun går i tusen :)
Jag är väldigt kort har inte växt nånting på 3 år haha 3 hela år oj oj fast det sägs ju att när man fått sin mens växer man inte mer woops, jag är ändå rätt nöjd med och vara kort men jag är inte alls nöjd med min kropp skulle jag kunna skulle jag vilja fett operera mig.
jag har astma och troligtvis reumatism, jag tål inte falska personen och dom som inte kan hålla vad dom lovat.
Jag älskar att busa och göra crazy saker vissa skäms när dom är med mig och dom är inga äkta vänner man ska ta en som man är iallafall jag har 6 syskon och en pojkvän som jag varit tillsammans med i 1 år och 11 dagar.
min allra bästa vän heter veronica bohlin.
det jag verkligen vill ha just nu är iphone , tillbehör till systemkamran , piercing i naveln , moppee :D
vet inte vad jag ska skriva mer undrar ni något är det väl bara att fråga ! :)
jag är en glad tjej som älskar att vara med kompisar och med familjen jag gillar också att ta kort , älskar när det händer nånting annars är jag bara rastlös och kan inte sitta stil och min mun går i tusen :)
Jag är väldigt kort har inte växt nånting på 3 år haha 3 hela år oj oj fast det sägs ju att när man fått sin mens växer man inte mer woops, jag är ändå rätt nöjd med och vara kort men jag är inte alls nöjd med min kropp skulle jag kunna skulle jag vilja fett operera mig.
jag har astma och troligtvis reumatism, jag tål inte falska personen och dom som inte kan hålla vad dom lovat.
Jag älskar att busa och göra crazy saker vissa skäms när dom är med mig och dom är inga äkta vänner man ska ta en som man är iallafall jag har 6 syskon och en pojkvän som jag varit tillsammans med i 1 år och 11 dagar.
min allra bästa vän heter veronica bohlin.
det jag verkligen vill ha just nu är iphone , tillbehör till systemkamran , piercing i naveln , moppee :D
vet inte vad jag ska skriva mer undrar ni något är det väl bara att fråga ! :)

Godnatt

nu går jag och lägger mig ensam i min varma säng! :)

30 dagar

Dag 01 - Presentation av mig själv

Dag 02 - En bild på det senaste jag köpte

Dag 03 – Något jag vill ha

Dag 04 – Den här veckan

Dag 05 – Favoritböcker

Dag 06 – En bild på mitt husdjur

Dag 07 – Min kärlek

Dag 08 – Filmer jag gillar

Dag 09 – I min handväska

Dag 10 – Fem internetsidor jag ofta besöker

Dag 11 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 12 – Det här får mig att må bättre

Dag 13 – Det här får mig att gråta

Dag 14 – Något jag gillar

Dag 15 – Något jag hatar

Dag 16 – Fem tidningar jag läser

Dag 17 – Detta skulle jag vilja göra innan jag dör

Dag 18 – Fem bilder från mitt hem

Dag 19 – En favoritplats

Dag 20 – Mina rädslor

Dag 21 – Fem av mina favoritlåtar

Dag 22 – Fem av mina favorit nagellack

Dag 23 – Det här saknar jag

Dag 24 – Mat jag gillar och mat jag hatar

Dag 25 – En bild av något som gör mig glad

Dag 26 – Fem av mina parfymer

Dag 27 – I detta ögonblick tänker jag på

Dag 28 – Min favorittid på året

Dag 29 – Om jag vann 1 miljon

Dag 30 -  Vad har jag lärt mig den senaste månaden?

Bara för att jag har bloggtorka haha ni tycker säkert det är jobbigt men jag tycker faktiskt det är kul och ni får ju reda på mer om mig :) gör det ni också om ni vill (:


Bebis

Sitter med gunnar i knät han har fått komma hem igen .. iallafall vi kollar på hans favorit video The Lazy song med bruno Mars :) ska gå och duscha snart sen hoppas jag att emil ringer så vi får prata ut lite. bloggar mera sedaaan !

tränaaa (y)

drar och tränar på energi huset idag blir det Core (mage och balans) och Spinn (cykel) bloggar mera när jag kommer hem tjaao :)

2a bilden: En bild på dig själv.

This is me !




Dag 30 - En bild på en person du saknar.

Den här är svår för det finns så många .. så hoppar den ..

Mediateket

Sitter i mediateket nu har precis ätit , det var gott och äckligt på samma gång massa lök i maten och det gillar jag inte :P
Lillebror har fått åka in till Sjukhuset med ambulans :( han har lunginflammation (stava)
rädd att han ska bli lika sjuk som när han fick ligga i resperator på sjukhuset i våras usch ledsen tjej nu hoppas verkligen det går bra !

Bild på bebis när han var nära döden ..

datasalen

Sitter i datasalen ska ha svenska snart och skriva deckare , det är as göddigt att sitta vid datorn o lyssna på musik men det suger att skriva deckare eller det gjorde nu har jag kommit in i det så det är inte så tråkigt längre :) 
HÖHÖ efter svenskan ska vi äta sen spanska osen träslöjd ååh vill hem nu .. 
aja bara att stå ut 
förresten gjorde något matte test förut haha kommer få skit dåligt resultat helt oförberäd o masssa men men .. 
fick iaf rätt bra på matte provet tycker jag själv och mor min blev nöjd också tur det ! :) 
bloggar mer när jag kommer hem ! :)

..

Klar med min design jippi :D 
haha ska bara fixa med lite färger och bakgrunden oså så snart kommer det upp :) 
har duschat ska lägga mig och sova lite snart gött äre som tusan och få sova fast ännu skönare o få sova med Emil ! 
aja godnatt :love:

HAHA fin bild :) 


Tv

Sätter mig och glor på tv Pengarna på bordet i like ! :D
efter det blire la ta en dusch sen lägga mig och tänka på allt som går åt helvete men bloggar innan jag lägger mig ! :)

1a bilden: Några du umgås väldigt mycket med.






Bildutmaning !

1a bilden: Några du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på något som gör dig glad.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på ditt syskon. 
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: En bild på din favoritplats.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: En bild från ett ställe du älskar.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En bild på barndomsvänner.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En bild som du är nöjd med.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Haha bara för jag älskar o göra sånna saker :D

dagens ..

Dagens humör: funkar , trött
Dagens mående: sådär
Dagens borde: Plugga , städa ?
Dagens frisyr: lockigt hängande ?
Dagens smink: pudar mascara kajal
Dagens klädsel: Mysbyxor , linne , tröja 
Dagens planer: duscha , tv , sova 
Dagens materiella vill ha: IPHONE
Dagens fundering: jadu ?
Dagens beroende: venne ?
Dagens tråkigaste: att jag inte kan träffa emil ..
Dagens roligaste: inget 
Dagens längtan: haha vet faktiskt inte ?
Dagens superlängtan: sommareeen vill jag ha tillbaka 
Dagens tidning: ingen
Dagens låt: You and I - Anarbor och No sleep - Wiz Khalifa

TJA TJA BLOGGEN

haha nejvars men hej på er , gud jag är helt skakig vet inte vad som hänt med mig ;o kanske är för jag tar mediciner nu ? 
iallafall jag orkar verkligen inte träna idag har ont i huvudet och känner mig hängig och trött så jag är hellre hemma och blir frisk ordentligt.
dagen har varit seg som fan i skolan så äckligt mycket prov osådant i hate it ! 
och jag blir så förbannad på dom föräldrar som sagt att vi inte ska sälja ngt vafan vi behöver ju oså få in pengar ? 
ska nog fixa min header nu så min blogg blir snöggare :D
bloggar mer senare !!

Dag 29 - Ett ögonblick.

Förstår inte riktigt hur dom menar ? någon som vet ? men jag tror det är om jag kommer ihåg något speciellt typ haah iallafall det måste vara när jag träffade min underbara pojkvän allt var så himla perfekt ! :) :love:



sängeen

nu kryper jag ner i sängen och pratar med min prins i telefon :)
måste säga att jag är så otroligt glad att jag har honom han gör min dag !


Dag 28 - Mål du har nästa år.

* träna som bara den 
* gå ner i vikt
* få bra betyg
* försöka få något bra  sommar jobb ? 
* komma in på en bra skola
* blogg bättre 
* spara pengar



söndag

Inte hunnit blogga idag vaknade klockan 12 typ då låg jag och baby och myste i sängen sedan gick vi och åt frukost sen fick vi skynda oss för vi skulle på kalas klockan 2 hemma hos honom trevligt vare fikade där och kollade på film med Olle , Kalle , Albin , Adam sen stack vi hem till mig igen och körde fyrhjuling riktigt kul äre :) 
sen drog emil hem och jag saknar hnm redan :( lagade mat med pappa när han hade stuckit sen kom mamma hem och nu har vi precis ätit och ska kolla på tv och duscha och lite nu :)
Bloggar mer senare om jag hinner , skulle lånat emils mobil och bloggat på den idag men det cpade sönder .. 


nannaa

går och lägger mig nu , kanske blir o kolla klart på titanic godnatt alla söta :) :love:

svar på kommentar

jag tror att du är kristen för du bär kors och konfirmerar dig! ;D
Svar : nej man behöver inte vara kristen för att konfirmera sig det har tillochmed dom sagt .. och jag har bär inget kors längre och för att jag gör det betyder inte det att jag är kristen jag kanske har det för jag tycket det är fint eller hur ?! så du behöver inte vara så dryg virre ..

Dag 27 - Din tro.

jag tror nog inte på ngt speciellt ..

FÖRLÅT

Har inte kunnat blogga idag , vaknade klockan 12 och då var det bara att sätta på sig kläder osen sticka till försammlingshemmet där lyssnade vi på en kille som berättade om när han överlevde estonia det var faktiskt redigt intressant men blev lång tråkigt sen när vi skulle till kyrkan och lyssna på massa skit , men nu är jag hemme elle har varit det en stund men hjälp pappa o laga mat och lite eftersom mamma är på kryssning .  
HAHA inte varje dag en unge på 1,5 år säger såhär min syster elaine sa till honom '' bär in den här på mitt rum'' då sa han ''idiot'' sen gick han bara haha :p 
ska nog kolla på ffångarna på fortet nu sen duscha med bebis och emil sen blire och läggaa lillen :) 
bloggar mera sen ..

bjuder på en bild ifrån i sommras :)



Barnvakt

Blir och sitta hemma och vara barnvakt istället niiice ..

Dag 26 - Det du önskar dig mest av allt.

hmm haha det är många saker men det jag verkligen verkligen vill HA nu är ju iphone :D 
oså skulle det ju vara väldigt gött och flytta utomlands.
finns många många mer saker men dom tänker jag inte ta upp just nu ;)

HEMMA

hemma nu efter en lång dag i motala kan berätta lite kort vad vi gjort .. 
Först åt mamma jag och gunnar på donken det var mumma sen gick vi till doktorn där sa han att jag kanske är reumatiker :( känns ju inte så gött så nu äter jag medicin som man typ blir fet av inte kul det heller .. efter det gick vi till Godis affären där köpte vi massa massa godis sedaan gick vi till ett annat sjukhus där fick jag röntga mig HAHAHA och där sa en gubbe finns det ingen medicin för huvud hjärnan haha dagens garv !
efter det gick vi till ica maxi och handlade sen tog vi en fika där haha riktiga fetton :P 
sen hämtade min farbror oss så vi fick åka upp till pappas jobb och kolla på han där sen åkte vi hem med pappa .. 
ah det var typ dagen, förresten ska få hjälp i skolan med dator oskit oxå. 
Hoppas emil kommer till mig snart saknar honom nu faktiskt .. 
ikväll blir det nog bya med emil trorja behöver gå ut lite känner jag efter en sjuklig vecka :) 
bloggar mer senare ! 



vet inte vad jag ska skriva här .. ?

Precis städat klart rummet tog hela dagen men det var det värt. 
ska duscha nu sedan blir det kolla på TITANIC och sen sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon ..

Godnatt alla kära blogg läsare ! :love:



TORSDAG IGEN

HAHA gud va jag är trött på alla patetiska människor!

Idag har jag inte gjort ett skit eller har städat mitt rum lite det är inte klart än så ska fortsätta med det snart .. 
imorgon ska jag in till doktorn fast ska inte vara där förns vid 11 så mamma , gunnar och jag ska äta frukost på donken mummmaa :D
efter jag har varit hos doktorn ska vi gå och handla sen hem vetifan vad som händer i helgen hoppas något roligt eller ska ju till kyrkan i flera timmar på lördag kul noot .. 

vet inte riktigt vad jag ska skriva men det ordnar sig säkert :P öhm hmm bloggar mer sen ikväll pusss !

Svar på kommentar

och vem skulle vilja förlova sig med dig?
Svar : HAHA olivia eller vem du nu är ? du känner säkert inte mig ens eller så är du jävligt avundsjuk !

RÄDD

Seriöst jag är så sjukt rädd varje morgon nu när jag sovit ensam har min stereo gått på och låten '' Vad söt du är du är underbar'' ah ni vet den den har börjat spela varje morogon nu och jag har trott att mina syskon har satt på den men dom har ju fan varit i skolan seriöst så sjukt äckligt kommer aldrig vilja sova själv hemma nu ..
och det är ju inte i bara mitt rum det spökar isånnafall för mamma har också hört och sett saker här hemma uuh .. 
rädd tjej här kan man ju säga..

Dag 25 - Vad ska du göra 2012?

utomlands ?
Förlova mig (a)
blogga 
träna mer ! 
Leva mitt liv .


säkert massa saker men orkar inte skriva allt nu :)


Dag 24 - Vad du har gjort idag, och hur dagen har varit.

Hmm jag har varit sjuk idag så dagen har inte varit så bra .. 
vaknade vid 2 då åt jag frukost sedan kollade jag på film sen vid 4 kom älskling och tog hand om mig så myste lite oså sen har jag väl kollat på tv och lite sånt inte hänt ngt speciellt ..

Soffan..

Ligger vid soffan fortfarande sjuk så blir ingen skola för mig imorgon eller på fredag eftersom jag ska till doktorn då . Älsklingen min har oxå blivit sjuk så vi kan ju likaväl vara sjuka tillsammans ;) ska fortsätta kolla på 4 stjärnors middag nu bloggar mer sen !


Gäst

Förlåt älskling jag somna och telefonen dog förlåt !
Jag älskar dig i alla fal du kanske inte tror mig men det är så
Jag är så jävla lycklig när jag är med dig och du är lycklig med mig?
Vi har kul tillsammans fast vi bråkar ibland. Du är det bästa som har hänt mig ! Smsa när du vaknar gumman

Älskar dig ! \emil


Dag 23 - Tre plagg du ofta bär.

Har ingen bild på dom ihop just nu och orkar inte sätta på mig det men ni får bild någon annan dag..

Svart skinnjacka
Jeans
Linne

Gäst

Gullig du är Hillevi älskar det ! /emil


!

Förlåt för att jag inte är så aktiv på bloggen men mår inte bra försöker blogga så mycket jag kan . Bjuder på en bild bara för det :)


SJUK

gått och blivit sjuk idag i skolan :/ tur att det var en kort dag , får se om jag kommer till skolan imorgon ..!
får se om älskling kommer och tar hand om mig sen ..


Outfit
Jeans-Cubus
T-shirt-H&M
Ring-Ur & penn



SKOLAN

sitter i skolan ska snart ha svenska -.-
hade teknik innan och det är ju så jävla tråkigt men som tur var gick brand alarmet mitt i lektionen WOHOOOW :D

detta fält måste fyllas i

var ju hos tandläkaren idag men fyfan tandläkaren här är ju den värsta jag vet hon hade inga handskar på sig när hon pilla med sina äckliga fingrar i min mun jag trodde jag skulle spy fifan , var bara tvungen att säga det tycker det är så sjukt äckligt alltså ..

mohah älskling är hos mig inatt igen han glömde sin laddare här så då kunde han lika väl sova här onödigt o bara åka hit och hämta den ju ;) 
imorgon är det skola igen och jag ser inte fram emot det men ska inte klaga bara och se glad ut :D 
nu ska jag krypa ner i sängen med min prins GODNATT ! :) :love:

Dag 22 - Något pinsamt du gjort.

ehm det är rätt så svårt att komma ihåg för det händer rätt ofta , men som när jag typ spillde mjölk i matsalen och en jävla lärare skälde ut mig framför alla i matsalen och alla bah uuuuh då trodde jag seriöst att jag skulle dö , det var de värsta jag varit med om .. oså stod min pojkvän där i kön oxå hmm aja 
sen har jag gjort massa annat pinsamt oxå men kommer inte på det nu men skriver om jag kommer på det ..

TV

kollar på mitt favorit barn program  LYCKA TILL CHARLIE :thumbup:

STUDIEDAG !

bara för att vi har studiedag idag och det är så jäkla gött :) 
ska till tandläkaren snart min tandställning cpar , tråden är typ för lång på ena sidan så har blåsor och skit kan inte sova o massa så nu måste dom göra något åt det ! 
annars idag blire la bara och chilla idag trorja fixa en ny header , vet inte riktigt vad jag vill ha för färger oså så säg gärna till vad ni tycker jag ska ha för färger ? :)
behöver bara gå tre dagar i skolan denna vecka gött fast ändå inte , på fredag ska jag in till doktorn har något fel i mina händer som är jätte obehagligt har knölar på fingrarna och jag kan inte skriva förns jag får kramp i händerna jobbigt som fan är det .. så ska se vad det är för behöver ha hjälp med det .. 
vad ska man skriva mer , jo haha asså veckans blogg går ju inte så bra har jag märkt :/ HALLÅ kom igen nu och skriv att ni vill vara med jag tycker det är jätte kul och kolla andras bloggar osånt det är oxå därför jag har blogg för jag ska kunna lära känna andra oså :) 


Gästbloggning

Älskar dig gumman \Emil


Dag 21 - Berätta vad du helst gör på helgerna.

Det beror på vilket humör jag är på oså och vilket tillfälle men ibland är det skönt o bara vara hemma med familjen och Emil , men annars gillar jag att vara ute med underbara vänner och Emil då eller typ fest :) 
jag åker gärna bort och går på bio och äter :)

LÖRDAG !

igår (lördag) firade jag och min underbara pojkvän våran 1 års dag !
är så sjukt lycklig över min underbara pojkvän ! 
Iallafall mamma och pappa skjutsade oss till linköping först köpte jag 2 par skor , sen åkte vi ner till stan där dom släpte av oss , vi gick på stan en stund och hanlade lite fick Bh och Trosor av Emil och han fick 2 t-shirtar av mig :) 
och så köpte jag Jeans och en tröja själv :) och han köpte ett skal till sin iphone :) 
förresten jag ska se om jag kan ladda ner blogg.se appen på hans iphone så jag kan blogga på den när vi är ute oså , har ju inte fått en iphone än så får låna hans så länge hoppas jag ;) 
iallafall efter vi hade shoppat lite gick vi till en resturang och åt mat , efter det gick vi och köpte godis på hemmakväll och sedan in till bion där vi skulle se Smurfarna i 3D den var rätt bra men inte så bra 3D .. men det var värt pengarna! Efter bion gick vi till tåget åkte ifrån linköping till mjölby eftersom det inte går några tåg direkt till ödeshög eftersom ödeshög är en fattig liten håla ! 
I mjölby hämtade örjan oss så vi slapp vänta på bussen i över en timme .. HAHA de var några vid stationen som var skit fulla och typ stallde sig och pissade framför oss jag trodde jag skulle spy , och så sa någon typ bah : är det två killar som sitter där och kysser varandra eller ? HAHAHAHA
när vi kom hem var elaines kille och hans bror hemma hos oss och även min moster och hennes familj , vi pratade lite med dom ett tag sen kollade vi på film med Andreas (elaines kille) elaine och emil (andreas bror) Emil och jag somande och Emil(andreas bror) haha lite krångligt att båda heter emil men det får nu stå ut med försöker förklara så gått jag kan :P 

BILD PÅ VAD ÄLSKLING FICK AV MIG !


Jeans och t-shirt som jag köpte själv och bh som jag fick av baby fick 
ju även trosor av honom men dom har jag på mig ;) 
köpte ju skor oxå men orkar inte ta kort på dom ..




FREDAG

i fredags var jag i skolan först sen när jag kom hem skulle vi till skogen och plocka svamp då fick kamran följa med , vi hittade typ ingen svamp eller vi är ingen direkt skogs familj så det gick inte så bra men många bilder blev det dom kommer :) , när vi kom hem ifrån skogen hämtade vi Emil vi var hemma hos mig en stund först sen gick vi ut på byn och träffade fina vänner trevligt vare , efter det skjutsade Andreas ( elaines kille ) hem oss , orkade ju inte gå :p 
vet inte vad jag mer ska berätta om fredan men den blev lyckad iallafall (: 

lite bilder















död groda :(



FÖRLÅT !

FÖRLÅT kära läsare för att jag inte har bloggat något i helgen men det har varit fullt upp !
men nu ska jag blogga ordentligt igen och ska berätta vad jag gjort i helgen och lägga upp lite bilder , men detta kommer bli ett långt inlägg om jag ska berätta allt i de så jag berättar Fredagen i ett inlägg och lördagen i ett inlägg oså haha kan ju berätta lite vad jag gjort idag i detta inlägg , jag och emil vaknade klockan 5 HAHA så vi har bara ätit typ och nu sitter jag och chillar ! :)
älskling glömde sina tröjor han fick av mig så ska åka och lämna dom hos honom nu bloggar direkt när jag kommer hem kmr bilder på vad han fick oxå :) 

hillevijosefsson
RSS 2.0