Tisdag

Sitter just nu hemma hos Emil och ska snart kolla på favorit programmet big brother wohow :) dagen har varit jobbig men samtidigt skön eftersom de var en kort dag och vi kolla på någon musik show sista timmen, har även tränat idag blev lite afro alltid trevligt och Fia är så himla duktig och lär ut bra !
imorgon ska jag träna core och step gött som tusan!
Nej fy känner att jag börjar bli trött men måste se big brother men efter det blir det nog att sova med pojkvännen min !


Träning

3 timmars hård träning here i come!


ändringar på bloggen.

ska fixa lite med bloggen nu tänkte jag och även ta tag i och fixa mys blogg.

Dag 15 – Mina drömmar

fortsätter med detta nu så får vi se om jag blir klar med det någon gång.

Mina drömmar är att flytta ihop med emil i ett mycket fint vitt hus vid stranden någonstans med fin utsikt och allt så tror vi ju att vi kommer vara rika men nja de tror jag verkligen inte men skulle vilja ha en mini gris så jävla söta är dom och 2-3 barn :D så vill jag starta ett eget företag och då bli fotograf i love it ! 
men något jag ska satsa på också är kock livet älskar ju att laga mat baka och allt sånt kul att lägga upp mat fint och så ja de är väl mina drömmar.

Vår

Älskar vår vädret daga att plocka fram skinnjackan och vår skorna snart i like !
Påväg hem nu ska ta hand om små syskonen eftersom mamma fått åka in till sjukhuset igen med Gunnar .. Senare blir de gymmet om vi inte ska in till sjukhuset.


Bio

Gött med bio såhär i skolan :)


slut på sportlov

och ja jag vet att jag är usel på att blogga men de är för att jag haft så enormt mycket att göra , i torsdags åkte vi ju upp till stockholm har varit både roligt och tråkigt där uppe ogillar en viss person som går mig på nerverna de flesta vet vem jag menar men tar inte de här för då blir nog ett jävla liv.
ska försöka bli bättre på att blogga nu + att jag ska börja träna nu igen för är frisk eller nej de är jag inte håller på att bli sjuk igen förkyld som en liten .. hmm ja vad ska man säga, ni fattar nog ?
men ger mig fan in på att ni blire hård träning igen så imorgon har jag bokat in mig på 3 pass och jag gillart till 1000 !
ska då börja skriva lite om vad jag äter och hur mycket jag går ner om jag nu gör de ...

Glad att jag har läsare kvar och hoppas ni fortsätter läsa puss på er!



ber om ursäkt

för en väldigt ur dålig uppdatering men har haft så mycket så inte blivit att jag bloggat och sitter knappt vid datorn längra och appen funkar inte så de gör mig så himla arg ! 
men ska iallafall till stockholm imorgon bitti så håller på för fullt och packar en massa nu ska senare dra fram till byn och sola och köpa tights och ska även gå på en jävla ljusmässa kanske inte ska säga så men har verkligen ingen lust med kyrkan idag känner mig bara så jävla arg och stressad så ska väl försöka lugna ner mig lite nu !

Mormor & Morfar

Längtar tills imorgon ska sova hos mormor och morfar i skogen ur mysigt har inte sovit hos dom sen vi var små riktigt små så de blir nog väldigt mysigt , fast blir nog mest att mysa med mormor och göra ''tjej saker'' höhö morfar får väl leka med hönsen :D kanske tar med mig kamran så får ni lite kort annars tar jag kort med mobilen, kommer nog inte blogga mer ikväll för ska sätta på en film med mamma och elaine sen sova så vi orkar upp imorgon och dom har ingen täckning där uppe så kommer inte kunna blogga eller smsa så ha de fucking gött så länge :D
många pussar hibbi & Elaine

image description
image description
image description

Naglar

Fixat naglarna med mamma och systrarna ! :)


Piroger

Mumms gör piroger med mamma super gott vid 5 ska vi kolla på Whitneys begravning på 7an så blir de mys och film framför tvn med mamma ikväll !


Nu drar vi till Motala !


Min mamma är en hjälte !

Idag när mamma skulle till skolan och hämta mina syskon gick hon förbi ett hus och precis när hon går förbi ser hon att en tant springer och så ser hon att hennes gubbe ligger på trappen och det är en stor pöl med blod runt honom så hon springer fram till dom och ringer ambulansen den stackars tanten var helt förkrossad mamma räddade livet på honom hade inte hon kommit skulle han förmodligen vara död.


Härlig dag

Känns super gött när man tror man ska ha so till halv4 men kommer in och sätter oss och får reda på att vi bara har lektion i tjugo minuter :)


Film

Gött med film på svenskan helt själv i skrubben :D


Skolan -.-

Sitter i skolan med Alva och har de allmänt tråkigt börjar inte förens tio över 1 visst är de gött men är rastlösa och vill bara hem och äta eller något :) !
Har förresten lov när jag kommer hem idag efter som jag inte ska till skolan imorgon jippie :D


Hemma hos Emil

Denna dag har bara varit jobbig fy fan alltså !!! Kan inte fatta hur folk kan bete sig som dom gör !


Alla hjärtans dag !

Sitter i skolan nu och väntar på att mina fina vänner ska komma :)
Är glad idag för jag får träffa min underbara pojkvän men är ändå på så jävla dåligt humör bara för jag mår så jävla dåligt över min kropp de är fan helt sjukt men efter lovet börjar jag igen och kör träningen sten hårt och denna gången ska jag fan inte bli sjuk !


Kroppen strular

Detta är privata saker mest men berättar lite smått så ni ska fatta ifall jag är mycket frånvarande eller vad man ska säga ?
Har börjat må illa ont när jag sitter och skit jätte ont i magen och när jag kissar de kan vara p-staven som krånglar eller att de hänt något med den annars är de något annat kommer berätta mer om de sen om de inte är för privat om ni fattar?


Nu börjar en ny tuff vecka

Okej bara denna vecka kvar och nästa vecka är de sportlov och jag längtar så mycket denna vecka blir nog tuff på onsdag då har vi minnesstund för gustav och på tisdag är de ju alla hjärtans dag men älskling kommer inte förens sent för han ska kolla sitt hjärta :( men de blir nog mysigt när han väl kommer ! På fredag är jag ledig från skolan för ska till doktorn och lite sån där skit igen ..


Framför tvn

Ska mysa ner mig i soffan med mamma och gunnar nu och kolla på så ska de låta mysigt :D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2069392/images/2012/pic_189090774.jpg" class="image">


Världens bästa pojkvän !

Var och kollade en stund på när syskonen kusin och pojkvän åkte skridskor :)


Saknar dig


Dålig uppdatering nu ett tag .

Livet är bara så hårt och jobbigt just nu så ni kanske fattar varför jag inte bloggar så mycket.


Värsta dagen i mitt liv .. på länge.

Skol dagen igår var ingen rolig dag fyfasen ska försöka berätta så gott jag kan.

Vår käraste korridor vakt som även var fritidsledare och alltid tog hand om oss så bra och var även vikarie ibland gick bort igår natt klockan 1 på natten han hade epilepsi men inte fått ett anfall på flera år och nu fick han de han låg först och krampade och efter 20 minuter dog han när ambulansen kom var han krit vit.
Vår älskade gustav som betyder så mycket och alltid får oss att skratta när vi mådde dåligt vi har känt dig i så många många år och du har stått oss varmt om hjärtat.
Han var bara 33 år.
Kommer aldrig glömma dig så fort jag tänker på dig kommer de en tår eller inte bara en flera tusen saknaden till dig är för stor. 
Tänker även på din fru Emma och två barn du har de verkligen svårt just nu vi mår dåligt men du och era kära mår mycket dåligare kan inte tänka mig in i hur de kan vara.
Alla som kan och verkligen sörjer för Gustav borde komma till Lysingskolan imorgon klockan 18-21 och tända ljus och kanske lägga en blomma ! 

GUSTAV WALLGÅRD
1978-2012
VILA I FRID <3

TA ER TID OCH KOLLA IN VIDEON.










Drar mig till den ledsamma skolan .


Gerda

Tur att man har en dubbel säng så små syskonen kan sova hos mig när dom inte vågar sova / inte kan sova ?! Imorgon är de skola och prov och det känns som om jag kan de men är ändå osäker ! Ska kolla en gång t på det imorgon så får de gå som de går. Ska försöka sova nu så jag orkar upp imorgon Godnatt :))


sängen med Emil.

Kryper ner i sängen och kollar på ngn film och myser med min prins, blir ingen skola för mig imorgon heller men på torsdag blir de skola och då har vi även matte prov så morgon dagen består av att plugga och baka paj :D

Vårat virus.

Skrev ju för någon dag sen att vi har en sjukdom eller rättaresagt en virus och tänkte berätta lite om den och så.

Gunnar är nästan alltid sjuk och har jätte dåligt imunförsvar och för ett tag sen fick han åka in till sjukhuset och ta sprutor och se om han har detta som heter MICROPLASMA eller något sånt där vet inte riktigt om det stavas så och de är alltså lunginflammation som är rs för små barn och sånna som är så små som gunnar kanske inte karar av dom bakterierna men än så länge har han klarat det.
Och nu har alla vi barn haft det förutom 2 och man måste äta medicin för det i 10 dagar och får inte träffa andra på 5 dagar eftersom det smittar väldigt mycket man får inte ens vara ute. 
När man har den virusen så hostar man hela tiden och har ont i magen mår illla och är hängig allt på samma gång kan man säga och de är inte alls kul. 
Det smittar tydligen så mycket att när vi var nere på vårdcentralen och kollade mig rolf och adolf så hade doktorn på sig munskydd och massa sånt hon våga knappt vara nära oss kändes det som.
Men imorgon har jag ätit medicin i 5 dagar så då får jag äntligen gå ut, gunnar börjar repa sig men inte helt tyvärr han mår ju fortfarande inte bra och mamma vågar ju inte gå ut med honom och träffa andra som är sjuka men han smittar ju inte längre de gör ingen i familjen hoppas ni fattade annars får ni fråga !

alone.

ligger i sängen och kollar på mammor och minimodeller snart ringer älskling sen sova är faktikst sketa trött.

GODNATT!

Melodifestivalen!

Tycker de är mysigt med melodifestivalen faktiskt och tänkte berätta om vad jag tycker om lördagens artister och kommer berätta efter varje lördag vad jag tycker :)


Alltid gillat honom han är så skön och jag älskar hur han pratar och tyckte han hade coolt snyggt tema eller vad man ska säga :) tycker inte låten var så jätte bra men den dög ju iallafall.


visst skön musik men dom kom aldrig igång men satt där och väntade på att något skulle hända så njaa inte helt okej.


Förra året var han grym lyssnade på hans låt hela tiden och man trodde ju han skulle vara lika bra i år men nej tyvärr han var skit dålig hade dåligt uppträdande och fula kläder också nej inget bra !


Tycker deras klädstil var skit snygg/häftig något jag skulle kunna ha på mig eller kanske inte till vardags .. men dom rörde sig mycket på scenen och låten var väl okej asså inte den bästa jag hört men helt okej.


Blev kär i dom på riktigt hur jävla bra som helst killarna är jäätte snygga och sångaren är extra snygg de var så jävla bra kan inte säga mer än att JAG ÄLSKAR DOM !



Låten var väl okej svängig och den passar säkert bra t disco haha nejvars men ah ni fattar ?
Hennes kläder var gräsliga liksom vad fan är de ? är de för att hon ska se extra smal ut ? SJUKT ful ! 


jag blev rädd på riktigt för honom han ser ut som en gubbe som vill slå någon han ser jätte läskig ut och låten var sjukt konstigt lät som om han pratade i hela låten ? 
och hur rörde han sig ? asså hans hand såg ut som en klo som typ vill döda någon han rynkade på pannan hela tiden och såg allmänt cp ut.


Hon var grym ! skit söt är hon verkligen och tyckte hennes låt var super duper bra liksom hon glänste och har en sjukt fin och mysig röst uppträdandet var as bra gillar henne och längtar tills hennes låt kommer ut och hon är en värdig vinnare i melodifestivalen !


Bästa lillebror


Film

Kollar på letters to Juliet verkar skit bra och känns som om man kommer få gråta lite men de gör inget för idag känner jag bara för att gråta av personliga själ !


Älskling bloggar!

Hillevi jag älskar dig över allt annat på denna jord ! Du är mitt allt ! Förlåt för allt jag gjort ! Jag vill inte förlora dig ! P.S I Love You !

Gullig app :)


Rubrik

Ligger i Emils säng och kollar när han spelar jippie skit kul -.- hoppas vi ska göra något annat snart eftersom han ska t Mjölby vid sex .. Iallafall ska hem sen någon gång och äta super god mat och sedan kolla på någon bra film har ni tips på någon bra film så får ni gärna skriva :) blir ingen skola för mig eftersom jag har en sjukdom som smittar..


Lördags mys med familjen

Mamma och jag har fixat hela kvällen med massa mys först mat så lekte vi att de var en restaurang så alla fick beställa vad dom ville ha och de blev gratäng kött och sås skit gott ! Sen efterrätt och en present mysigt som satan nu sitter vi och kollar på någon film kvällen blir bara bättre !


Loreen

Åh yes så jävla underbar !


Barnvakt

Ligger framför tvn med Gunnar och han lyssnar även på lite musik och sjunger mysigt :)


sjuk igen ..

FAN sjuk igen så får inte gå till skolan nästa vecka .. kommer missa ännu mer orkar inte med detta kan berätta mer sen om vad det är för sjukdom jag / vi har ..

BILD

Sitter i data salen och har bild eller jag vet inte vad man ska göra så ah men de blir nog bra om han kan ha tid ngn gång och berätta .. slutar om en timme GÖTT !
ska hem och fixa med mys blogg då sen kommer emil och pappa hem då blire mys pys bloggar väl mer ikväll har inte kunnat blogga så mycket som jag sa eftersom jag inte suttit vid datorn och blogg.se appen suger går knappt och göra någonting.

Precis haft prov

Det gick ur dåligt för mig kommer inte bli godkänd men gjorde ju mitt bästa och jag har bara varit med på en lektion om denna jävla skit och tycker faktiskt inte det är rättvist !


Underbar pojkvän !

Tack så mycket hjärtat älskar dig enormt !


Blogg.se appen suger !!

Försökt lägga ut vad jag fick av älsklingen igår men det dampar sönder ! Är i skolan just nu och ska snart ha so och det suger en aning men får stå ut slutar ju snart och då ska jag hem och plugga på no provet som är imorgon.


Äntligen ny mobil !

Jippie är typ världens gladaste kommer blogga mycket mer nu :)


hillevijosefsson
RSS 2.0