jobb done

kom hem för en timme sen eller något började 6 imorse är skit trött nu men har hela dagen framför mig så tänker inte gå och lägga mig då förstörs väl den, imorgon ska vi shoppa i linköping eller först jobb på morgonen sedan dra iväg dit blir awesome :D

fixar med bilder


överlycklig


skiftande väder

himla konstigt vädret är, ibland är det fint som tusan och ibland öser regnet ner så man vet ju inte om man vågar ta på sig shortsen och gå ut och hitta på något ? men ska inte klaga det är sommarlov och det ska jag njuta av till 100 love it !
äsch ska inte sitta här inna och lata mig mer, det kan ju faktiskt bli regn snart .. hare gött så länge 
förresten fotat syrran lite så ni får två bilder på henne nu :) 

jobb

första dagen på mitt sommarjobb idag var faktiskt kul må jag säga trivdes bra och det verkar väldigt bra så ser fram emot att fortsätta jobba imorgon blir det jobb igen så gå upp tidigt för att sedan dra och jobba :D

fixar och trixar lite smått


fixa med bloggen

ska ändra utseende och sånt snart så ser det konstigt ut är det bara jag som leker lite :D
trött på det jag har nu så tycker det är dags att fixa hoppas ni står ut tills det blir klart.


HEMMA

Nu är vi hemma från en underbar vecka i vadstena har varit mega kul och mega skönt kommer upp massa bilder snart ! :D


FÖRLOVAD

21/6-12 FÖRLOVADE JAG MIG MED VÄRLDENS BÄSTA KILLE !!

myser i förtältet

har det super mysigt med familjen här på campingen äter snacks och pratar om allt möjligt, gillart till tusen,imorgon är det midsommar och då blir de ännu mera myyysss !! :D

vadstena


solar och har det sjukt gött här i vadstena ! :D


nu drar vi

åker till vadstena nu på lite semester UNDERBART kameran följer självklart med så bilder kommer senare HA DET AWESOME NU !


LISEBERG

hade en awesome dag på liseberg igår med underbara människor tack alla för att ni gjorde den så bra, kom hem runt halv 2 inatt så var skapligt trött då och vaknade inte förns halv 2 imorse hemma hos emil och hade visst sovit ända till han kom hem från jobbet höhö, skönt var det iallafall och det är ju faktiskt sommarlov!
ikväll bär det av till vadstena och vara där hela veckan super mysigt.

bild från konfirmationen :)



min helg / vecka

börjar från onsdag låt se..

ONSDAG: allra sista dagen i skolan och först städade vi klassrummen eller alla klasser fick olika klassrum att städa efter det gick hela klassen hem till mig och åt tårta som mamma gjort jätte mummsig och de tror jag dom andra tyckte också, sedan tillbaka till skolan och kolla på 9ornas parad och kan ju säga att jag blir sjukt taggad inför nästa år då det är våran tur kommer äga sönder, fick inte alls många bilder eftersom dom gick så himla fort har ingen anning varför nervösa kanske ? hmm aja några bilder fick jag iallafall ! :D





TORSDAG: SKOLAVSLUTNING wihow, först till skolan och gå gemensamt med klassen till kyrkan och där massa tal och bla bla bla sen till klassrummet och säga hejdå och sen ut och ge 9orna rosor, efter de åkte vi iväg till motala och käka på donken hela familjen ur mysigt och handlade lite, när vi kom hem kände jag mig inte alls bra genom förkyld så tänkte inte dra till viktors fest först men sen ångra jag mig och drog dit med sabine var skit kul eller nja de kan man väl inte säga men vid vissa tillfällen vare as kul sen var de bara så töntigt att jag inte pallade bry mig, och jag har ju mina egna åsikter om vissa som jag inte vill säga här men de kan vi ju ta någon annan gång hmm kommer inte ihåg så mycket mer om kvällen.





FREDAG: Barnkalas på förmiddagen jätte kul eller ? haha jodå de var väl rätt kul fick ju vara med och leka med små barnen och ge dom glass och allt vad det nu var, sen när det var slut var det bara att börja om för då väntades det gäster min moster och kusin och hennes man och mormor och morfar trevligt som tusan och då blev det att kolla på vätternrundan med dom och heja och vi hejade främst på admira mimi och niclas såg bara niclas men aja .. har inga bilder från fredagen på dator kanske har någon på mobilen men går inte att logga in genom mobilen ? :o får väl se om de kommer upp senare.

LÖRDAG: ''gästerna'' eller vad man ska säga dom jag skrev ovanför stannade en natt till (dom campade alltså med husvagnar i våran trädgård, ja vi har stor trädgård).., så blev röjj påt då men förutom när min syster som har reumatism som jag nämnt tidigare är så osmart och går upp på studsmatten där alla andra barn är och trampar snett eller något så ambulansen fick komma så var bara för mamma och elaine att åka in till sjukhuset sent på kvällen JIPPIE eller ? :o haha ja vi har nog inte haft nog i min familj än , vad ska hända här näst ?
nej usch så ska vi inte tänka.

men de är tur att jag har en lillebror som nästan alltid är på hugget och är glad :D



och en mega fin syster!<3


tidig morgon

vaknade för några timmar sen eller kan inte riktigt säga att jag vakande har inte fått alls mycket sömn inatt men skit samma idag väntas det en hel dag på liseberg med kusin vitamin och de ska bli enormt roligt, så jag ska väl förbereda lite och ta på mig kläder osv vid 11 går bussen så bäst att fixa allt innan dess, ska bara försöka göra ett inlägg om helgen innan jag börjar med det andra tjoho :D

systeryster får stå för bilden :)



myskväll

har det helt underbart med min kära pojkvän har precis ätit kebab och ska nu se på film men vet inte rikigt vilken det blir men de märks väl om Emil får bestämma hmm, imorgon väntas det liseberg med världens bästa kusin wohow :D

Nice helg eller ..

Berättar lite imorgon om helgen då jag sitter vid en dator för nu ska jag snart gå och sova :)


PARTAAAJ

drar snart iväg på fest med 8orna hemma hos viktor så ska hämta sabine först sen blire röj ska bli awesome wihooow kvällen kommer äga!!!
Har inget mer att säga nu bara att jag är enormt glad SOMMARLOOV !



Sådär ja


Snart klippning

Drar snart till frisören och vet icke hur jag ska klippa mig men de blir säkert skit bra eftersom Susanne är toppen !!
Kommer bild senare sen antar jag :)


förberett bror

Har fixat och förberett brorsan inför muck imorgon han kommer bli så fin så kommer bilder på honom imorgon men tyvärr inte idag wihiii :D



fina kusin.

man kan nästan tro att hennes ögon är redigerade men nopp, hon har sjukt fina ögon :)



BARA EGNA FOTON.

alla foton jag lägger upp har jag själv tagit med min kamera :)




Bilder

image descriptionimage description

Hemma från familjekvällen

Riktigt trevligt må jag säga och som tur var var det riktigt fint väder nu blir de att ta en dusch och sen lägga sig framför tvn och fundera på hur jag ska klippa mig imorgon :)


NY PIERCING

Satte i en ny piercing för ett tag sen som jag tänkte visa nu, alla tror att den är så tung osv men de är de faktiskt inte sitter skit bra och de känns knappt som om jag har någon piercing ;)


sistaah

lite fjortis varning på rubriken men vafan ;)



många läsare

åh kul att jag inte tappat mina läsare så glad jag blir, och ska verkligen börja blogga igen :)

Brännboll idag på morgonen och de gick la sådär förlorade mot 8orna men vi hade ju iallafall roligt och om man blev 2a eller 1a skulle man få köra mot 7orna och de hade ju varit pinsamare att förlora mot 7or :)
efter de så var det filmfestival då man fick se 9ornas filmer och 7ornas haha jo men visst var det roligt uhm.
Ska snart dra på någon familjekväll och köra brännboll igen med små barn blir nog roligt får vi hoppas, imorgon är de absolut sista dagen i skolan och då ska min klass till mig och äta tårta och ha de massa mys längtar redan och så kolla på 9orna på eftermiddagen någon gång !



Bara 3 dagar kvar sen sommarlov

längtar så otroligt mycket, fast de är faktiskt väldigt roligt i skolan nu de sista dagarna, vi umgås och har mega kul imorgon är det film och brännboll och på onsdag muck och städa och mys med klassen i like it och på torsdag SKOLAVSLUTNING wihow :), och de ska bli en så jävla bra sommar så de är inte sant ska hitta på massa mys med fina vänner och bara ha de gött och inte tänka alls så mycket på att vi faktiskt börjar 9an i höst :o

HELT OREDIGERADE BILDER, och tagna av mig.




usch dålig jag är ..

så sjukt seg på att blogga nu för tiden så vet inte vad och vet inte riktigt vad jag ska skylla på eller jo de kanske jag vet men tar och berättar lite om de någon annan dag, då jag förmodligen har lite mer tid för mig :)
ska verkligen göra allt för att sätta igång med detta igen, och även fixa en ny header och lite sånt smått och gott men har ju nästan hela sommar lovet på mig ;)


hillevijosefsson
RSS 2.0