Be yourself


Svenska

Snart är denna dagen slut eller skoldagen rättare sagt men först svenska test och jag orkar inte men hoppas man får gå när man gjort klart de de brukar väl vara så ? :)
Ska träna ikväll med men blir bara afro eftersom jag klämde fingret och inte kan köra box då skulle så gärna vilja köra de också men får väl ta och gå på bandet eller något istället.


Aj

Lagom till man kommer hem klämmer man fingret så sjukt jävla ont att jag vill skrika eller de har jag redan gjort .. Blir säkert fingret blått och skit nu ..


bild

ska ha bild snart eller om tio minuter så sitter inne i bildsalen och väntar på att vi ska börja, ska nog blåsa med färg tror jag de var ? aja hoppas iallafall denna lektion går fort och svenskan också och då skulle vi göra något test ? kommer ju inte gå så bra .. men men när jag kommer hem sen ska jag åka ner till dinner och skriva på lapp om praon.

Träna

Sitter på gymmet och väntar på att coren ska börja efter blir de step här ska de brännas :)


Hemkunskap

Trodde vi skulle göra något typ mat eller något men nej nej såklart det var teori idag åååh orkar verkligen inte läsa en jobbig text och skriva massa jobbiga saker kommer dö snart !!!!


Dagens ..?

Tänkte lägga upp dagens outfit men kom på att jag inte tagit någon bild på vad jag har på mig så ni får en bild på dagens frisyr så länge :)


Tandläkaren

Sitter hos tandläkaren igen och ska fixa tandställningen gör så grymt ont när tråden skaver mot kinderna så ska bli skönt att fixa till !


fix -> skola

drar snart till skolan när jag har fixat mig lite, ska försöka göra ett kartförhör i skolan idag hmm undra om jag kommer klara de ? höhö suger på karta finns inget bra sätt att lära in kan ni något ? 
efter skolan ska jag träna och idag blir de step och core ska köra stenhårt sen lägga mig vid soffan och njuta, bloggar mer under dagen.



Rubrik ?

Tränar idag så jag är helt slut i benen eller rättare sagt i hela kroppen sprang på bandet och körde gympa så himla gött och man blir så taggad av alla där så man tröttnar ju inte !
Just nu är jag hos Emil och vi kollar på tv och ska mysa till bb härligt !


Skolan skolan skolan

Kom på att jag har en hel del att stå igen men tror jag kommer klara de eller jag hoppas det iallafall och klarade jag moppe kortet borde jag klara dom sakerna och som tur är har vi inga andra prov denna vecka och nästa vecka är de prao chill och inte alls långt kvar till sommarlovet livet kan ju bara bli bättre ! :)


Svenska

Har någon läs grej på svenskan och texten suger så fattar ingenting :o men bara att bita i och läsa för de andra och som tur va hamna jag i en awesome grupp wheey :)


Påväg hem

Gud vilken nervös dag var först i Motala på röntgen med pappa och tandläkaren med mig flyttade och ändrade tandställningen så nu gör de ordentligt ont i käften ..
Efter åkte vi till Linköping och hämtade Emil sen vidare till trafikverket och gjorde provet och de gick bra så är skit glad nu , när jag kommer hem ska jag sätta mig på moppen och köra direkt härligt !!


Glad tjej !


Myser med älskling !

Ligger och kollar på tv med min favorit kille hur underbart som helst , idag har vi firar bror min och varit med Lennie seg dag men annars helt okej imorgon ska vi till Motala till gamle farmor och farfar längtar redan dom är hur gulliga som helst så ska bli kul ! :)


Livrädd

Usch vet inte vad jag ska säga eller göra är helt skakig hände något skit farligt nyss !!

Och inte nog med de så får vi reda på att en nära släkting inte har lång tid kvar att leva .. :(


Fattar ingenting ..?

Om någon vet hur man gör med datorerna på trafikskolan får gärna berätta de för jag får lite smått panik och fett pinsamt om jag inte kommer in :o men annars får jag väl sitta här och läsa i boken i några timmar ..


I väntan

Står och väntar på att de ska öppna till trafikskolan inte de roligast jag gjort men men ..


sova snart osv..

Sitter och pluggar för fullt egentligen borde de vara förbud mot de när man har lov men de är faktiskt värt att sitta och plugga på något men verkligen vill ha, ska snart gå och duscha sen väntas sängen och de ska bli skönt men ändå inte eftersom jag redan saknar min pojkvän så myckeet och som de flesta kanske märkt är jag väldigt beroende av honom men ska försöka att inte tänka på honom och istället tänka och hoppas på att de går bra imorgon är faktiskt rätt nervös och känner att jag kommer vara väldigt trött eftersom jag ska åka redan vid 6 imorgon gasch hur kommer jag orkar ? aae dags att duscha nu puss på er.


Kära syster !

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2069392/images/2012/pic_198025735.jpg" class="image">


Forever alone

Min pojkvän lämnade mig för någon timme sen för något lan känns ju lite sådär halv tråkigt :(
Aja ligger iallafall och kollar på big brother och blir lite smått irriterad på vissa där inne bara onödigt och vara taskig mot andra !
Ska nog spela kort eller kolla film med syster sen de förtjänar vi ! :D


plugg plugg

sitter och pluggar till körkortet snart är de ju dags att göra provet , rätt nervöst faktiskt och vill ju lyckas direkt måste lyckas direkt, får la hålla tummarna !



Mumsigt

Kladdkala med vaniljsås !


Lov o sånt

Uppdaterar ju inte så mycket men har inte tid liksom vill lägga tid till bloggen men fullt upp fyllde ju år i måndags också fick fin fin moppe och andra saker wheey :D och i helgen var de ju påsk och massa och igår var jag på Kina med älskling hade jätte mysigt och de var jätte gött, ska försöka uppdatera oftare men kanske inte så mycket imorgon för då blir de körning i 3 timmar gött ! :)


Hofhs braa tips för att få en känd blogg.

Kollaa för jätte bra tips ! :)

NEW HAIRSTYLE :D


It's my birthday :D


Älskar dig !

Älskar dig syster puss elaine ! <3

gladare nu än innan.

bytt klass nu till en super awesome klass och alla i den klassen är verkligen hur sköna och hur snälla som helst och hoppas verkligen vi får mega kul tillsammans. 
allting känns väldigt bra nu har fina vänner jag kan prata med och som finns vid min sida och även en jätte fin och snäll pojkvän som alltid finns och stöttar mig.
livet kan bara bli bättre nu känner jag, ingen ska någonsin få trycka ner mig igen.



LÅNGFREDAG

hmm funderat lite på varför det heter lång fredag ? är fredagen extra lång då ? hmm haha nej vars de har väl ngt med o göra med allt om gud och jesus ?! eller något sånt men orkar inte lägga energi på sånt just nu , och förresten tycker ni inte de är lite väl konstigt väder för att vara påsk ? tycker iallafall jag och vill fan inte ha snö på min födelsedag som är på måndag. 
Varit ute nästan hela daagen och påskat med syskonen, ttrevligt må jag säga, ååh denna text blev konstigt men de är nog för att jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller skriva om man ska försöka komma på lite roligare saker att blogga om :D



mys med lillebror


1 april i like

1 och ett halvt år med min fina Emil idag så otroligt glad över de och älskar honom så mycket !!
Fyller år om en vecka också awesome :D
Man ska ju skämta idag så undrar vad man ska skämta om då ? Måste hitta på något bra..


hillevijosefsson
RSS 2.0