Skolan är ett rent helvete

Är så sjukt trött på skolan på allt orkar inte med denna skit mer vill bara skriva av mig men känns som om det kommer bli lite för mycket information då.


fullt ös medvetslös !

Tror jag har tränat för ett år men nae skulle inte tro de, här jävlar ska de brännas fett :D
Idag körde jag afro och dance wii och cyklade så ungefär 3 timmar sammanlagt så jävla underbart och de känns ju awesome såhär efteråt !
Förresten gjorde spanska provet idag och det kändes som om det gick skit bra men är lite osäker eftersom jag inte fatta ett skit av hörförståelsen men bara jag blir godkänd så är jag nöjder, imorgon ska jag se om jag kan göra ett annat no prov men inte säker på det än så emil ska hjälpa mig plugga och så ska han få massera mig för jag har stans värsta tränings verk i röven och låren gash undra hur det kommer vara imorgon.. längtar inte.


Musik

Har musik nu och känner verkligen inte för att sjunga så här tidigt på morgonen uh är så sjukt seg idag, men ikväll väntas det träning känner mig inte så taggad eftersom att jag har världens tränings värk i röven men ska fan ligga i med träningen nu ! :)


Bilden säger allt


Kalas

Precis ätit tårta mumsigt sitter just nu och lyssnar på när dom vuxna pratar om något hmm ?! Ska väl åka hem snart och då ska jag sätta mig ner och plugga på moppe kortet är så jävla tagg för att ta körkortet nu vill ut och köra har ju kört ett tag med Emils moppe men vill ha egen och kunna köra på stora vägar men inte långt kvar nu fyller ju om två veckor tror jag de är ? Längtar !!!


Måndag

Gjorde inget prov eftersom hon var tvungen och gå tidigare så jag ska göra det imorgon istället men tyvärr kan jag inte plugga mer påt för vi ska på kalas vid halv 6 och jag ska nog träna lite nu awesome !


Prov

Nu väntas det spanska prov och jag känner att jag inte kan ett skit men gör väl så gott jag kan :0


säng tajm

myser ner mig i sängen med mina fina vänner teletubbies :D

Känns som sommarlov

Tänk om det skulle kunna vara sommarlov nu känns ju verkligen som det man är ute hela tiden kör moppe och umgås så underbart men så kommer man på att det är skola imorgon och då blir man lite smått besviken har även spanska prov imorgon och de ser jag inte fram emot kan ingenting och gillar verkligen inte språk kan knappt engelska , men får ju hoppas det går bra iallafall eller så jag iallafall blir godkänd , ska mysa lite med min fina kusin Alma nu bloggar mer senare :)


Våfflor

Gör våfflor med mamma gött som bara den och snart kommer fint besök :)


Mysig lördags kväll

Mamma tänder tomtebloss för Gunnar och han tycker de är jätte mysigt och kul och så säger han till mamma att hon är tokig skön unge ❤


Cool bror ✌👍


Påväg hem

Snart hemma efter att ha hälsar på hos mormor och morfar och även hos underbara moster som jag ska spendera min lördag hos nästa helg ur mysigt längtar redan !
När vi kommer hem ska vi försöka få tag på Max oså ska vi äta sen utgång kvällen blir nog bra hoppas jag iallafall :)


Mot tranås ❤✨


Emils farmor

Har precis ätit glass och fruktsallad mycket gott må jag säga :)
Så jävla underbart väder så det kan inte bli bättre ☀ ska åka hem om en stund eller något då blir de och kanske åka till Tranås och ikväll blir de utgång med älskling och annat kul folk !


Happy !


färgar håret

har just nu färg i håret tror faktiskt det kommer bli lila ? eller cp röd ? uuh rädd nu men aja får väl hoppas det blir som jag vill ha det, bilder kommer upp sen.


Hårfärgen

Denna färg blir de som alltså är mörk rödbrun får hoppas på att det blir snyggt ! :)


Svårt att komma på någon bra rubrik

Kom hem för en liten stund sen ska äta mat om en stund sen blir de utgång med fin fina vänner i like ! :)
Imorgon ska jag färga håret så jag blir lite fin ;) ska även till Emils farmor som fyllde år i onsdags och äta lite mat blir säkert ut trevligt :)


Glad flicka.

Kom in på ajsomfan och skulle beställa tid och trodde jag verkligen inte skulle få någon tid idag men joho så la mig på den där sängen typ och skakade av att jag var så nervös men det gjorde inte alls så ont som jag trodde det skulle göra och jag är verkligen super nöjd och glad nu ! :)


MOTALA

drar snart iväg till motala ska handla lite mat och skit där ska även gå in på ajsomfan och se om jag kan pierca naveln men om jag inte kan de idag så ska jag försöka fixa en tid någon annan dag, är så jävla tagg på att ta hål i naveln :D Ska nog sätta igång och fixa mig lite nu hörs senare ! :D



Underbart !


Promenad med fin syster

Ut och gå blir nog en runda till uhus och kolla läget ska även va med fina vänner senare härlig start på helgen !


Underbart väder !

Grilla och mysa med familjen ute helt underbart och ett + i kanten är ju att det är studiedag imorgon !


Torsdag

Ska försöka börja blogga igen nu har haft en väldigt jobbig tid nu på flera olika sätt som tillexempel haft 2 lunginflammationer skit jobbigt och jag mådde verkligen skit !!

Har so nu och kollar på film bloggar hemma sen :)


Big brother 24/7

Älskling var så gullig och fixa bb 24/7 till mig så nu missar man ju ingenting :)
Han kommer nog till mig snart så ska vi mysa som fasen och båda är ju sjuka så vi smittar ju inte varandra + att vi äter samma medicin.

Lägg märke till att jag var väldigt lik Gunnar när jag var liten :D


sjuk

när jag trodde att jag skulle komma igång och blogga igen så  blev jag självklart sjuk så har nu alltså svår lunginflammation så jävla jobbigt har mått ur dåligt så inte orkat med något är nog först idag som jag orkar göra något vettigt men får se till att börja blogga igen sen när jag är frisk. ska lägga upp bilder från sportlovet också när jag har tid.





hillevijosefsson
RSS 2.0