SNART DRAR VI

om bara några ynka timmar drar vi iväg för att sedan åka till turkiet ska bli så sjukt kul och de kommer massa bilder när jag kommer hem, har med kameran men inte mobilen den får stanna hemma bara onödigt att ta med den .. :) vet inte om jag kommer blogga så mycket mer idag kanske ett inlägg innan vi åker sen.


fler bilder efter turkiet

BARNENS Ö 2012





film tajm med sis

ska kolla film nu, vi har bestämt att ''lana'' som det heter i kill världen -.- men tror inte vi kommer orka det vi är ju som sagt inte lika starka och coola som killarna elller jo de är vi men de är ju bara slöseri med imorgon för då kommer man ju antagligen sova bort hela dagen så får väl bli några filmer sen dejta kudden vet inte vad de blir för filmer än men de kan jag skriva om imorgon för kommer inte orka det ikväll, aja GODNATT :D

fina syster.

3 dagar kvar

kom precis hem ifrån en mycket trevlig kväll med familjen idag blev det äta på kina resturang skit gott och hur mysigt som helst, har jobbat hela dagen också så är skapligt seg nu så det får bli att sätta på en film ihop med mamma och pappa sen och bara tat lugnt och vänta på att få sitta i flygplanet gash dör av längtaaan !



emils tandställning

Fick några frågor angående emils tandställning, har helt glömt bort att han har den och att skriva om att han fått den osv men han har iallafall fått en tandställning.

När fick emil tandställning? och varför? han har ju jättefins tänder :o

Han fick tandställningen för kanske 1 månad sen tror jag det är ?
Han behöver den för att han inte kan bita ihop tänderna jag håller helt med dig dom är skit fina men kollar man riktigt noga oså har en skit svårt att bita ihop vet inte hur jag ska förklara det men det är därför hoppas du är nöjd med svaret :)




Seg

Kollar på sleepover med elaine efter filmen väntas sängen ska bli skit skönt att lägga sig i sängen och söva men längtar efter min pojkvän :( jobbigt att sova utan honom men sånt man får stå ut med ibland, säger Godnatt nu ifall jag inte kommer blogga mer :)


Tv mys

Kollar på Lotta på Liseberg och äter popcorn med familjen myyys


13 augusti

alla har en vecka kvar till skolan men inte jag så underbart gött det ska bli att komma bort från allt och bara ha det sjukt skönt längtar som fasen nu , har packat idag också efter jag kom hem ifrån jobbet hos claes dit imorgon med sen ledig tills vi åker och sen är jag ju ledig 2 veckor till :D UNDERBART

bilder från förre året när vi var i turkiet. men inte samma ställe som vi ska till iår, blir bättre bilder i år vi har med oss två systemkamror denna gången förra gången hade vi bara mobilerna så inte bästa bilderna och inte redigerade alls. 

HAHA BILDEN <3



under bloggpausen

bloggpaus och bloggpaus men aja dagarna jag inte bloggat alltså onsdag-lördag

ONSDAG : jobbade inprincip hela dagen känns det som nejvars men jobbade iallafall, så gjorde jag inte alls mycket mer eller jo packade och gjorde sånna grejer men de är inget intressant

TORSDAG : var ledig wihow, sov till klockan 3 men de vare värt de har inte haft sovmorgon påå hela sommarlovet så jag var värd det, åt mat hemma hos Emils farmor också tror de var i torsdags ? :o 

FREDAG : åkte till lkpg för att växla in de sista pengarna och handla de allra sista så nu är vi helt klara med det, kom hem sent på kvällen så myste bara med familjen då.

LÖRDAG : först jobb sen till frisören fixa håret sen på crusing i tranås skit kul måste jag säga har tyvärr inga bilder men de får ni stå ut med.


lite bilder jag tog för ett tag sen kommer komma fler bilder snart .. men orkar inte sitta och fixa alla bilder nu ikväll så får göra det imorgon eller något.

BILD PÅ HUR JAG SÅG UT I LÖRDAGS :D

sämst

känner mig skit dålig på att blogga men har verkligen ingen tid till det just nu har fullt upp jobbar typ hela tiden och på torsdags kväll drar vi till turkiet, så packar för fullt och fixar de sista innan + att vi har vattenskada här hemma så skit mycket som ska flyttas ut innan vi åker så dom kan komma hit och fixa med det.. skriver ett inlägg senare om vad jag gjort under denna bloggpaus :)


Bäst humor :D


Moster med familj

Sitter och fikar med frida, martin och kusinerna, bakade till dom skulle komma eller de blev havrekakor eftersom de är så lätt att göra, ska även göra negerbollar ikväll. Skulle egentligen inte jobba imorgon men får göra det nu eftersom Linn är sjuk så bara att palla mig upp imorgon vid 5 -.-


hem kommen

kom hem från lkpg för en stund sedan åt på donken också riktigt gött eller vi åt där mest för att små barnen ville ha den sista färgen på bandet så nu har dom alla och så slapp ju mamma laga mat nu så sent, ska sätta mig med familjen och kolla på filmen LOL den ska tydligen vara jätte bra så det får vi hoppas !

några bilder jag tog när jag och emil låg i sängen och myste :)

Över 22 månader

Helt otroligt i oktober är deg 2 år sedan jag träffade mitt livs kärlek älskar honom så sjukt mycket han är det bästa som hänt mig och den person jag verkligen kan dela allt med min andra halva skulle ta 1000 år att skriva hur mycket du betyder för mig men tror ingen skulle orka läsa det ;) iallafall du är världens underbaraste och finaste pojkvän kommer älska dig tills mitt hjärta slutar slå du ät allt jag någonsin önskat! <3


Rån i lkpg

Vi stod med bilen 1m ifrån rånet på stan i Linköping riktigt obehagligt faktiskt !


Motala- Linköping

Påväg till Motala för att hämta pass åker ju till Turkiet snart wihow efter blir det lkpg och köpa lite grejer till älskling nu de sista innan vi drar och ska även handla lite annat också, jobbat igår och idag och ska även jobba imorgon sen är jag ledig onsdag torsdag fredag sen jobb igen och även Tranås på crusing på lördag kommer bli galet kul !


Jätte dålig uppdatering

Men har inte haft tid alls har fullt upp hela tiden var ju på läger nu en vecka och kom hem i lördags kommer mAssa bilder när jag har tid antagligen nästa vecka och ska även lägga upp resten av bilder jag tog på Gerda och Tyra och bilderna ifrån när vi var hos Emils faster :)


hillevijosefsson
RSS 2.0